Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 806
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се в новата темичка. Страхотна е, Весенце!   bouquet
Желая на всички здрави и щастливи  newsm32 newsm32 newsm32

# 46
Уфф, с тия тестове за О не знам какво става. Втората черта не е като другата, по-бледа е. Вече не знам, рано ли е за О или, пък тоя месец може да нямам О. Взех и аз да правя тестове, а може О да няма!  ooooh! Какво да правя, дали да не направя един по-късно? Thinking Ох, кажете ми?  Tired Цикъла ми е иначе около 30 дни, последния беше 25, а пред последния 28 дни!

# 47
  • София
Дани, не ми говори. Моите са още по-смахнати. Моят съвет е да не им вярваш.
И аз довечера ще направя пак да видим какво става...Ама ще направя пак 2, от различни партиди.

# 48
Ей Тоито къде се изгуби я се връщай при нас скоро си мислих къде си  виж каква компания сме а яйцата  рано или късно ще ги хванем Laughing

# 49
Честита ни нова темичка   bouquet  Аз съм от групата нечакащи на 5 декември  Wink Засега имам силно подути  чувствителни гърди от началото на О и БТ 37,1 оттогава до момента .Стискам палци за всички  Hug

# 50
Дани, щом чертите са 2, ще станат и по-наситени. Продължавай да ги правиш! Кои ден ти е днес? Понякога, когато циклите са такива - т.е този месец 30, предния 25 и т.н О. не си идва точно като по учебник. При мен, където от няколко месеца цикъла ми е 31-32дни ми идва различно (+ -), така че спокойно, И както казва моята гинеколожка, щом има 2 черти, ще дойде и по-наситена - О предстой Wink

Благодаря ти, Нелка! Тук съм, просто ви следя, но нямам какво ново да напиша. О при мен отмина и сега съм в очакваме ...  luvbed до вчера по задължение, от днес за удоволствие, както казва моят мъж. Simple Smile Малко се успокоих след добрите резултати при ендокринолога, ако този месец пак е - , ще посетим клиника с Пловдив за една спермограма и така ... ще си чакаме - когато ни е писано! Simple Smile

# 51
Ти кога не чакаш Тоито стискам ти палци за твоето Коледно чудо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 52
  • София
Редактирах се. Щях да питам същото като Нелка.
Тоито, липсваш ни, особено на мен, защото останахме едни от малкото от доста време тук.  Hug
А понеже и ти правиш тестове, какво мислиш за моя казус с тях?

# 53
Да се запиша и аз че сте много бързи докато се усетя и ще я преполовите темата после ще се връщам да ви изчета че сега нямам възможност:D

# 54
Веси, благодаря ти мила. И аз ще направя по-късно пак, но нямам друг вид тестове!  Thinking

Тоито, днес ми е 14-ти ден!Дано станат еднакви!  Praynig И на мен ми липсваш!  Hug Пиши, моля те! Дано бебчо стане, още тоя месец и да не се налагат повече изследвания! Вие от кога пробвахте?

# 55
  • София
Те и моите са еднакви марки, ама просто едните ми ги подари една позната, а другите аз си ги поръчах от нета. Ще докладвам после докъде е довело разследването ми... Mr. Green

# 56
Пропуснала съм твоят казус ..  Embarassed смисъл - откога правиш тестове, че не можеш да хванеш О? Колко време ти е последния МЦ?
Не съм те оставила бе, мила  Hug следя как си общувате и ви се радвам Simple Smile има ли нещо, веднага се включвам Simple Smile
Дани - 14ти ден е точно може би началото, а при теб с такъв цикъл от 30дни последно е раничко. Затова - бъди търпелива. Simple Smile Моят цикъл е 31-32дни и О ми е около 17ти ден

Аз не разбирам много от тези тестове, но 3ти месец ги правя. Първия месец не бях много наясно с тях, правих ги продължително време и все бледа, но се оказах с късна О. този месец и предния си хванах О. Споделих с моят гинеколог, още когато ми изписа Утрогестан-а за кистите преди 3м и тя ми каза, че тестове започнат ли се, се правят от - до -. така както ни е съветвала и Денис. И щом има 2ра черта, бледа или не, О има. Просто е въпрос на време на я хванем, както трябва. Simple Smile
И така след 1ви неуспещен месец, правих 2ри ... тогава пак 2-3-4-5теста, все бледа, сещам се че изхабих доста почти 2 опаковки, но започна да става по-наситена. И тогава на третия месец, просто започнах по-късно и отново я хванах. Simple Smile
Дано съм ви била полезна! Simple Smile
Нелка - аз не чакам на 11ти-12ти - имам доста време Simple Smile
А вие?

# 57
Нелка - аз не чакам на 11ти-12ти - имам доста време Simple Smile

И аз не чакам тогава.  Simple Smile

# 58
При мен още не е минала О и не знам ама май ще е тези дни така ги усещам нещата  Laughingт.е. към 15.12 до 19.12 ще чакам да дойде М:lol:

# 59
  • София
Тоито, просто имах много поредни положителни тестове. В неделя най-наситен, после чертите бяха еднакви. И се притесних, че може да има проблем.
Копирам поста си от вчера.
Знаете ли какво установих? Явно наистина тестовете, които правех наистина нещо не са наред. Тази вечер направих един от тях и един друг. Те са еднакви от Ибей, с еднакви опаковки. Но единия си е напълно отрицателен, а другият има пак доста наситена черта. Явно наистина не са в ред и няма за какво да се притеснявам.

Днес правих и от двата. Вече са съвсем -. Да видим...

Утрогестана по каква схема го пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт