Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 814
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
   Момичета, като чета за вашите тестове и овулации имам чувството, че съм в едно много дълго и мъгливо чакане на М., че да започна да чакам и О.  Sad  Вече взех да психясвам. Сега ЧАКАМ да минат още 3 дни на Дуфастон, после ще ЧАКАМ М. и евентуално след това ще ЧАКАМ О. А дали ще я хвана, не знам, като не съм я засичала с тест до сега, само на УСЕЩАНЕ. Е и първи месец ни е, но аз и аз съм свикнала нещата да стават, когато аз кажа, както споделяше една от вас, а то бебо си е Божа работа ( и мнооого секс of course)

# 61
Запис и от мен ! Но... докато дойда ивие сте изписали 5 стр. връщам се да ви четааа   bouquet

# 62
# 63
Запис и от мен момичета Hug Hug Hug
Дано,новата тема се напълни с мноооого положителни тестчета Peace.Връщам се да Ви чета Simple Smile
При мене нищо ново,лелката си замина сега вече съм наточила зъби за Коледно чудо Laughing

# 64
Цоп, и аз тука Hug
Весе, темата е раскошна!  bouquet Страхотни пожелания, дано всичките се сбъднат! Hug Hug Hug

# 65
Да ви кажа направих още един тест за О в 18 часа, а иначе ги правя в 16 часа и сега беше по-тъмна втората черта от този в 16 часа днес. Но е по-тънка от контролната, иначе по цвят са еднакви! Не бях пила течности точно 2 часа и не бях пишкала. Явно ще е много скоро, ще видим утре как ще са. НО определено на втория тест е по тъмна втората черта. Много странно.  newsm78 Дали е добре, че ги правя в 16 часа, или е рано? Ще видя утре резултата и може да сложа тестовете да си кажете мнението и вие!

# 66
  • София
Дани, по принцип при всеки пикът на ЛХ е по различно време, обаче 2 часа не би трябвало да имат значение. Просто явно О. наближава. Иначе 16 часа е добре.
Но след този месец, аз на тези тестове не вярвам!

# 67
Да, Веси май наближава О, но определено има разкика между двата теста. При втория е по-ясна, но е по-тънка! Трябва ли да са еднакви и по дебелина, или само цвета е важен?

# 68
  Момичета, забелязали ли сте промени в МЦ, откакто бебеправите ? Дали пък за това не ми се сбърка цикъла?

# 69
  • София
хайде и аз в новата тема  Hug  Hug Hug
не съм ви писала тези дни, но ви чета редовно.  През деня от офиса спрях да влизам, че колегите започнаха да си шушнат, че съм бременна (ехх.. де да беше така). При мен О мина и съм се заредила да (НЕ) чакам около 11 дек.
Този месец нямам абсолютно никаква болка или чувствителност в гърдите  Thinking никога не е било. Единственото по което усещам , че О е минала е , че ЦС стана кремообразна.

Като се замисля , първия месец не чакането беше най-трудно. Всяка минутка търсих симптоми. С нетърпения броях дните. А сега някак го карам по-спокойно. Даже съм решила тест на най-малко 3 дни закъснение.

Хайде, целувам ви и ви гоня към отчетните, че много станахме. Марш в колона по една, че и по две   bouquet Hug

# 70
Привет момичета  върнахме  се от кино и минавам да ви видя как сте петък вечер Simple Smile
И аз това исках да кажа, че първите месеци са най- чаканите, емоционални,  трудни.
и при мен беше така- едно велико чакане на  EFP.. и след това идваше разочарованието  EFN.
Тогава  разбрах, че просто трябва спокойствие и хармония със себе си, за да понасям по-леко неуспеха. smile3518
за това   ако  можете бъди спокойна и всичко ще се нареди Simple Smile  Обичайте се, а бебето - то е естественото продължение на любовта 1dating

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 09:05 от Pukanka_

# 71
Тоито, просто имах много поредни положителни тестове. В неделя най-наситен, после чертите бяха еднакви. И се притесних, че може да има проблем.
Копирам поста си от вчера.
Знаете ли какво установих? Явно наистина тестовете, които правех наистина нещо не са наред. Тази вечер направих един от тях и един друг. Те са еднакви от Ибей, с еднакви опаковки. Но единия си е напълно отрицателен, а другият има пак доста наситена черта. Явно наистина не са в ред и няма за какво да се притеснявам.

Днес правих и от двата. Вече са съвсем -. Да видим...

Утрогестана по каква схема го пиеш?

Вече не пия Утрогестан. Пих го 3месеца. Миналата седмица бях на лекар и той си в свършил работата, относно кистите и всичко ми е наред! Пих го 3месеца X 10дни, като почвах от 15-16-17ти ден, следях О и гледах да е след това или непосредствено ...

Еми ето ... щом си ги улучила и щом онзи ден ти е била най-наситена, значи си хванала О. И на мен отначало има период, в които 2-3-4дни ми е много бледа и на 5-6-7ден ми е наситена и после още няколко дни ми избледнява, което значи, че О  отшумява. Така че спокойно Simple Smile УСПЕХ

# 72
Добро утро поспаланки ставайте Laughing Laughing Laughing Laughing ,пожелавам ви един вълшебен уикенд изпълнен с емоции Laughing Laughing LaughingНие ще ходим на Коледен праздник на училището после ще украсяваме елхата ама първо отивам да поработя малко,обаче ще ви държа под око за хубави новини  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 08:14 от nelkamilano

# 73
Добро утро момичета веднъж и аз да съм '' Рано пиле, рано пише''
Пожевам ви и аз един прекрасен, усмихнат и позитивен уикенд,а и да не забравя много бебеносен

# 74
Добро утро и от мен, аз вече съм на крака. Бъбречната криза отмина и отново мислите ми са в нечакането и търсенето на несъществуващи симптоми, които липсват. Дори и гърдите не ме болят или поне да са напрегнати, както обикновено пред М. Може би хормоните ми след спиране на противозачатъчните са разбъркани и сега не знам кога ще ми дойде, нооо каквото такова. От много четене вчера тук, цяла нощ сънувам едни тестове за О. Аз не мисля да се вглъбявам толкова много, ще си чакам няколко месеца, а ако не стане към 6я месец ще предприема нещо, че аз съм над 30, а милото е над 40 - така че не мисля да чакам година. Хукваме по задачки, прегръщам ви и пожелавам на всички приятен и обичлив уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт