Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 819
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Като се замисля , първия месец не чакането беше най-трудно. Всяка минутка търсих симптоми. С нетърпения броях дните. А сега някак го карам по-спокойно. Даже съм решила тест на най-малко 3 дни закъснение.

И аз това споделих преди няколко дни, ужасно е това, а ми е едва първи месец - сигурно ще се успокоя след няколко месеца вълнение, но сега съм луднала, а съм 99% сигурна, че не се е получило този месец, така че ще си изчакам следващия М и другия месец маалко по отпуснато и не с толкова големи надежди и надъхване.

# 76
  • Варна
Добро утро и от мен!!!
Много ми е хубавичко - с чаша кафе, самичка, в къщи да ви чета...
Изпратих любимия на работа, минах през Пикадили и сега мързелувам преди да съм се захванала със седмичното чистене, пране, готвене и разкрасяване...  newsm03
Обичам когато съм приключила с всички задачки в събота да се направя красива и да ида да взема любимчо от работа... Simple Smile днес ми е обещал да идем в мола да ям козуначени коминчета ммм!!! Simple Smile
Пък довечера ще "работим" за наследството...  luvbed
Хубава събота ви желая на всички и много Усмивки от мен!

# 77
Добро утро момичета! Записах си час за понеделник при доктор Пенков в Плевен за второ мнение. Ще видим какво ще каже човека Simple Smile
Аз да ви кажа само, че днес съм решила да си поглезя момчето и съм му записала час за масаж Simple Smile)) все ми вика "хайде да ме намачкаш" а на мен сили не ми стигат Simple Smile)
Приятни почивни дни на всички  Hug smile3521

# 78
Добро утро,красавици! Искам да пожелая на всички един много весел и незабравим уикенд!  love001

# 79
  • София
Добро утро, момичета. Ако знаете в нашия квартал каква дъга имаше допреди малко. По-ярка никога не съм виждала. Дано ни е на късмет! Хубав уикенд на всички!

# 80
Добро утро и от мен от топлото Приморско! 16 градуса- егати!:) тук е малко безлюдно и мноого хубаво , сутринта тичах по кея!:)))
Понеже сме на гости тук и не се обичахме до момента:))) но довечера след празника тук..вие какво си правите уикенда?
Ева- тези козуначени коминчета колко вкусно звучат!! Мм...Wink

Дани, Весе, Танче... Всички?Simple Smile))

# 81
Добро утро момичета! Hug
Днес е 1-ви декември, отмина си и тази година, но поне да се зарадваме преди да е отминала!  Praynig Приятен уикенд! Hug

Днес БТ ми е 36,7 вече, покачва се. Незнам, но си мисля,че вчерашния тест може да е бил + . Ще видим следобяда как ще са чертите и утре ако БТ е над 36,7 значи е била днес! Правилно ли разсъждавам? newsm78  Вярвам и на БТ. А и ЦС е много оскъдна и не е днес толкова течна, леко се посгъстява!

Ивелина, още не се е явила в новата тема! Я бързо тук на отчет!  Mr. Green
Принцеске, при теб има ли М днес?

# 82
Иве, браво! Блазе ти!  Hug Аз съм добте иначе! О или е сега или и аз не знам вече!  newsm78 Много се обърках! newsm12

# 83
 Дани- аз също се обърках, в четвъртък док каза, че съм в О , но незнам дали е отминсла... Но все едно, не искам да го мисля, а само да се забавлявам... Ти си на работа нали? Гушкане! Как е времето в Наполи?

# 84
Здравейте Simple Smile
Момичета влизам с въпрос:Колко дни е нормално теста да показва овулация?Аз съм с много нередовен цикъл и започнах да го правя от 13 ден.На 14,15,16 ден беше еднакво наситен цвят втората чертичка?
А след като бебеправихме на следващия ден имах отвратителни болки в яйчниците-дори пропуснахме опита(много ме болеше)И от днес вече 17-ден започнаха много да бе болят гърдите.
Благодаря че ви има !!!Аз в повечето случай само чета,но........ще влизам вече по често да пиша Peace

# 85
  • София
whiteflower, прочети малко назад. Точно това сме обсъждали. Направи и днес, на 17 ден пак беше тест.
Иве, аз не разбрах, как док казва, че си в О. Пукането на фоликула е един момент, а самата О. е около 12 часа. Това е времето, през което яйцеклетката може да бъде оплодена. Ама ми е чудно как познава, че си в О. И ако наистина си била, то тя вече отдавна е отминала.

# 86
Whiteflower, симптомите ти са като на класическа О ... Попринцип в кои дни от Ц ти е?
При нас повечето мацки този месец тестовете за О се бяха побъркали!

Оо Весе, и аз мисля, че е отминала.. Аз не се изразих правилно: тя каза, че в десния яйчник се заформя О и да действаме.. Това беше..

# 87
Ми то днес е 17-ден.Правя ги след обед по принцип,ще пиша.
Ivelina2006,за първи път този месец правя тестове и нямам наблюдения Simple Smile

# 88
  • София
Аз затова ти казвам да прочетеш назад. Не го казва с лошо чувство, просто много бързо изписваме темите и няма смисъл да се повтаряме.  Peace
Направи и днес и ще го мислим.

# 89
Ок .Благодаря ви милички. Весе знам че не го казваш с лошо Hug

Общи условия

Активация на акаунт