Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 821
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте слънчеви дами  Hug
Аз днес мисля да изкрънкам милото да разгледаме мол българия, нали е откриването, сигурно ще е голяма лудница   bouquet  bouquet

Пожелавам ви ден изпълнен с положителни емоции  bouquet  bouquet

пп. кои момичета не чакат тези дни?

# 91
Ами аз май не трябва да чакам. Въпреки че цикъла ми е 36-38 дни, този месец имах стимулация с мерионал и би трябвало М да дойде на 28-30 ден  newsm78 днес ми е 27-ми

# 92
Добро утро, момичета Hug Hug Hug
Тук е много слънчево и хубаво. Аз сутринта напазарувах, сега съм си пуснала музика и ще почвам да готвя, да има за повече време, че утре ще съм на работа. Милото то днес е на работа  и няма да изкараме и един ден заедно. Поне вечерите са наши Wink
Веси, тази дъга наистина ще е за късмет smile3521
Принцеске, много ми хареса как те нарочиха бремелинка, дано се окаже вярно Praynig
Добре дошли на новите момичета!
Тук съседите са почнали да украсяват и настроението и атмосферата са много празнични.
Аз реших да изчакаме, докато не разбера за резултатите. Ако са отрицателни, украсяването ще ми повдигне настроението, а ако са положителни... усещането ще е несравнимо... ще украсяваме знаейки, че вече сме трима... Ама и аз как се размечтах, хахаххаа, отивам да готвя Simple Smile
Кристина, чакам да се похвалиш с положително тестче Wink
Хубав и усмихнат ден на всички Hug

# 93
  • София
Абе къде с скри нашата Принцеса. Струва ми се, че ще ни зарадва... Praynig

# 94
Ама днес ли е датата за тестче на Принцеската? Оуу започвам да чакам..Simple Smile

# 95
Добро утро, момичета. Ако знаете в нашия квартал каква дъга имаше допреди малко. По-ярка никога не съм виждала. Дано ни е на късмет! Хубав уикенд на всички!

Хахаа Весе, да не сме в един квартал - не че дъгата може да бъде над един квартал, но милото излизайки ми звънна да погледнем през прозореца, бяха 2 дъги, толкова ярка и прекрасна дъга не съм виждала през живота си, беше невероятно красива.

# 96

пп. кои момичета не чакат тези дни?

Аз не чакам на 4ти, вторник - останаха 3-4 дни. По принцип ми е точен, като по часовник. Около 10тина години ми идваше винаги в неделя, точно на 28 дни. С хапчетата взе да ми идва винаги във вторник, сега обаче след спирането им не знам какво да очаквам - но ще стане ясно след няколко дни. Знам че сме няколко около тази дата, така че стискам палци на всички.

# 97
   И аз не чакам около 6-7-ми , след като спра Дуфастона  Laughing
Мойте болки в кръста продължават, сутринта се събудих с желание за една мазна мекица, чак ми се изпълни устата със слюнка. А аз такова не ям. Но аз го отдавам на повече внушение и не се надявам на нищо. Добре де- мъничко.
Момичета, знаете ли, майка ми ми обърна внимание, че този месец има 5 Понеделника и 5 Недели. 5 е много хубаво число според номерологията и аз пожелавам на всички нас да ни донесе сбъдване на най- съкровената мечта  Hug
Хубав и слънчев ден, съберете много положителна енергия от може би все по- рядко показващите се слънчеви лъчи  Hug

# 98
Здравейте и от мен, днес! Как сте? Simple Smile
 Аз съм много добре, днес станах рано, направих закуска за мен и любимият, след това го изпратих да се види с приятели (да колят прасенце), изчистих ... и ето ме тук Simple Smile Доста гадно ми стана. Реших да почистя тоалетната с един препарат, но той има мирис като на белина, че и по-зле. И явно доста ми дойде и се понагълтах с него и ми стана много гадно, чак ми се гади ... ужас! Дано скоро отмине.
А вие - как сте? Виждам, че Дани се справя с тестчетата - браво. Прави ги по-едно и също време, така е правилно. Ще видиш, че ще я хванеш тази О
А Веси, при теб какво става - продължаваш ли с тях?
Разбрах от написаното, че Принцес не чака скоро .. хайде, стискам палци. Simple Smile Алекс - ние сме с теб, дано ни е на късмет! Simple Smile  Hug

# 99
Здравейте момичета! Аз вече украсих в нас, следобяд трябва да украся само елхата!
Тоито, правя ги по едно и също време, но не знам. Мисля, че е днес, а и БТ ми се качи с 3 десети. След малко пак ще правя тест,а така ми се ходи до тоалетна, че не е истина, ама трябва да постискам още малко.  Mr. Green Ти внимавай със силните препарати!
Принцеската, не чакаше вчера, а днес я няма. Дано има радост при нея!  Hug
На всички нечакащи пожелавам много късмет и да има   EFP EFP EFP.

# 100
Сега направих тест за О и втората черта е незабележима. Shocked Според мен О е днес.

# 101
Сега направих тест за О и втората черта е незабележима. Shocked Според мен О е днес.
Слагам и снимков материал да си кажете мнението!

Скрит текст:

# 102
  • София
Дани, като ти гледам графиката е напълно възможно О. да е днес. Така че действайте.
Ама много замзана тая снимка.  Mr. Green На мен ми се струват положителни на 13 и 15 ден...

И аз ще направя един малко по-късно.
Абе къде е тая Принцеска...?

# 103
Веси, искаш да кажеш сигурно на 13 и 14 ден. На 14-ти ден са два теста в 16 и в 18 часа. На 15-ти ден е последния тест, на който е доста бледа втората черта. Да, размазана е, че снимах с апаратчето, а нещо не стават много хубави, осветяват се.  Днес и ЦС е кремообразна, почти съм сигурна, че е днес, но и утре ще направя последен тест да видим!  Thinking

# 104
  • София
Да, да, точно това имам предвид. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт