NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 265
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Издават две, едната за теб, а другата за урната.  Thinking

Мисля, че така беше.

# 256
  • по морето
Здравейте!!! Много искам да си купя кафемашина на Nescafe, но още не знам коя точно да избера. Попаднах на много добра оферта от emag - http://www.emag.bg/espreso-mashina-krups-creativa-kp2600-1-5l-15 … 938/pd/EX0PDBBBM/
Какво мислите за тази машина? Има ли някой, който я ползва?
Също така, да попитам и за тази обява http://prodavalnik.com/kafemashini-dolce-gusto-i41814501
Каква е разликата между Delonghi i Krups? Кои са по-добрите?

За Krups не знам, но майка ми има Delonghi и прави страхотно кафе Simple Smile newsm74

И ние имахме Делонги преди, правеше хубаво кафе. От около 2 години минахме на капсули, Бариста е нашия избор за сутрешно еспресо.

# 257
  • Sofiq
Бариста ми е любимото, страхотно е  Peace
За следобед - капучино  Heart Eyes

# 258
Ако не държиш да е точно Креатива модел, виж в момента промоциите на сайта на Нескафе Долче густо, цените им са даже с 2-3 лева по-ниски от Емаг.

# 259
  • по морето
Бариста ми е любимото, страхотно е  Peace
За следобед - капучино  Heart Eyes
Laughing
Така е за следобеда и при нас.

# 260
В момента капсулите са на промоция в Карфур - 8,69.
И аз да се похваля, спечелих от промоцията с талоните в Пикадили - ваучер за 50 лв  Crazy Heart Eyes
При мен имаше талони - попълних талон с номера на касовата бележка, имена и телефон, а касовата ми казаха да си пазя.

# 261
За тези които са спечелили гифт карти в играта на Пикадили. Не искат касова бележка, а само име.

# 262
Ако не държиш да е точно Креатива модел, виж в момента промоциите на сайта на Нескафе Долче густо, цените им са даже с 2-3 лева по-ниски от Емаг.
Преди месец и нещо си взех Креатива на страхотна цена от емаг - 146 лв. Страхотна е  Heart Eyes
Аз успешно оползотворих gift картата и се заредих с 6 кутии, взех ги на промоция от Карфур, където в момента има същата промоция - 2 кутии=участие в томбола

# 263
За съжаление на щанда с кутиите пише, че има промоция, но всъщност вече е изтекла. На информация ми дадоха талончетата, попълних си ги, но когато попитах къде да ги пусна, видяха, че кутията всъщност я няма вече.

# 264
Някой знае ли къде и кога ще бъдат обявени печелившите от томболата в Carrefour?

# 265
Привет момичета,
Да ви попитам - тези кафе машини дали работят и с други капсули и какви? Оригиналните ми се виждат малко скъпички ...
Мерси предварително!

# 266
Не, не работят с други капсули.

# 267
Здравейте в технополиса има машина за 169 и е с подарък 160 капсули, мисля да се възползвам

# 268
Това звучи супер изгодно, само 10 кути капсули са 100лв  Peace О капсулите по твое желание ли са или каквито имат налични?

# 269
Това звучи супер изгодно, само 10 кути капсули са 100лв  Peace О капсулите по твое желание ли са или каквито имат налични?
  не са по мой избор,но са различни видове,мисля че 5 вида по 2 кутии бяха

Общи условия

Активация на акаунт