NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 262
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, някой по-назад в темата пишеше ,че е по-добре да се регистрира машината в Англия ,но не ми приемс БГ адреса,може ли някой да ми помогне.Благодаря:-)

# 271
  • Варна
Аз бях писала, не знам кой превозвач ползваш, аз съм с адреса на KD shopping и се регистрирах без проблем.  Peace

# 272
Това звучи супер изгодно, само 10 кути капсули са 100лв  Peace О капсулите по твое желание ли са или каквито имат налични?
[/q

Здравейте,ето видовете на капсулите,които дават
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587913514638651&set= … ype=3&theater

само че този модел MINI MI  прави само
Вид напитки:Еспресо
Latte macchiato
Chocochino

# 273

Еспресо машина NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo KP1002, 0.6 л, 15 бара, Бяла  този модел в момента е на промоция от 159 лв на 95 и прави

Капучино
Latte macchiato
Chocochino
Дълго кафе
Чай

# 274
Само с капсулите,които са дадени за модела ли може да работи машината или може и с други( имам впредвид други видове напитки,но пак на Dolche gusto) ,защото lungo има няколко разновидности,espresso  също,чай има студен и някакъв друг.Моля някой да обясни.Благодаря

# 275
Това звучи супер изгодно, само 10 кути капсули са 100лв  Peace О капсулите по твое желание ли са или каквито имат налични?

Здравейте,ето видовете на капсулите,които дават
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587913514638651&set= … ype=3&theater

само че този модел MINI MI  прави само
Latte macchiato
Chocochino

Всички напитки прави, само да имаш капсули. Mr. Green

# 276
Само с капсулите,които са дадени за модела ли може да работи машината или може и с други( имам впредвид други видове напитки,но пак на Dolche gusto) ,защото lungo има няколко разновидности,espresso  също,чай има студен и някакъв друг.Моля някой да обясни.Благодаря

Да всички напитки може да прави. Капсулите са за да се запознаеш с различните вкусове.

# 277
Е защо тогава под модела пишат какви напитки може да прави конкретната машина.Видях промоцията в Технополис кафе машина  с подарък 160 капсулиза 170 лв,но този модел бил за три вида кафе  ,а в emag  друг модел за 95 лв,но прави пет вида напитки и затова зададох този въпрос.Значи ако си купя първата от Технополис към нея има подарък пет вида напитки и ще мога да ги ползвам с машина,която прави три вида напитки,нали така?

# 278
Няма никакво значение каква ви е машината.
Машината работи на принципа да нагрява вода и под налягане я изкарва до капсулата. Ако искате може и капсула с оцет да си сложите, ще я направи. В чекмеджето за капсулата може да си сложите каквато искате капсула с какъвто искате вкус. Машината просто докарва гореща вода под налягане /или студена за студен чай да речем/ до капсулата.
Най-добре отидете в магазина да видите машината на живо, за да се ориентирате за какво ви говоря.

# 279
Е защо тогава под модела пишат какви напитки може да прави конкретната машина.Видях промоцията в Технополис кафе машина  с подарък 160 капсулиза 170 лв,но този модел бил за три вида кафе  ,а в emag  друг модел за 95 лв,но прави пет вида напитки и затова зададох този въпрос.Значи ако си купя първата от Технополис към нея има подарък пет вида напитки и ще мога да ги ползвам с машина,която прави три вида напитки,нали така?

Напитките се правят по един и същи начин, разликата е в дозировката на водата. Единствено не знам дали и двете могат да пускат студена вода, за студения чай. Няма логика да може да прави един вид, а друг да не може. И пише ли, че може да прави само тези видове, или просто са изброени?

# 280
Малко по нагоре публикувах на две места два модела машини и съм копирала отдолу какви напитки правят.Аз бях решила да купя тази от Технополис MINI ME ,но под нея пише само трите вида напитки,а капсулите,които подаряват към нея са пет вида.После видях другия модел в emag  за 95 лв,който прави пет вида напитки и сега съм в дилема,коя да бъде.

# 281
Всички машини правят всички напитки. Няма какво да се чудите. Обясних ви по-горе какъв е принципа на машините.

# 282
А какво ви е мнението за капсулите,които подаряват като вид,пробвали ли сте ги?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587913514638651&set= … ype=3&theater

# 283
проверих моделите в сайта на dolche gusto повечето са разновидности на еспресото, чисто кафе с различна плътност и сила на аромата и вкуса.Аз обичам с мляко,чисто не харесвам.

# 284
А какво ви е мнението за капсулите,които подаряват като вид,пробвали ли сте ги?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587913514638651&set= … ype=3&theater

Пробвали сме ги. Но нали разбираш, че всеки има различен вкус и различни неща му харесват. Например на мен Ristreto ми е супер, Barista ми е силно, Grande cafe crema  - средна работа, Cortado е кафе с мляко в една капсула, за разлика от Capuchino - то, където млякото и кафето са в отделни.

проверих моделите в сайта на dolche gusto повечето са разновидности на еспресото, чисто кафе с различна плътност и сила на аромата и вкуса.Аз обичам с мляко,чисто не харесвам.

Значи Cortado е твоето кафе и евентуално капучино или Лате макиато.

Общи условия

Активация на акаунт