NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 339
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofiq
Още утре ще опитам метода с добавяне на чиста гореща вода  Peace

# 316
  • София
Още утре ще опитам метода с добавяне на чиста гореща вода  Peace

Пробвай първоначално с по-малко, за да не изгубиш вкуса от прекалено много вода, а впоследствие добавяй по малко повече вода докато достигнеш вкуса, който ти харесва Wink

# 317
Благодаря за съвета, Мagnollia.  bouquet
Днес опитах Кортадо-то, е много ми хареса. Heart Eyes
И сега се двоумя между него и Бариста-та. Ама и капучиното ми хареса. Blush
Утре мисля да пробвам Интензо-то, пък да видим.
Толкова да обичам кафе, пък да мога да пия по само едно на ден. Confused

# 318
Здравейте Simple Smile
И аз се присъединявам към темата Simple Smile Днес се сдобих с кафемашинка Piccolo и видях, че капсулите са на промоция в Карфур - 8,69 лв.

# 319
  • София
Благодаря за съвета, Мagnollia.  bouquet
Днес опитах Кортадо-то, е много ми хареса. Heart Eyes
И сега се двоумя между него и Бариста-та. Ама и капучиното ми хареса. Blush
Утре мисля да пробвам Интензо-то, пък да видим.
Толкова да обичам кафе, пък да мога да пия по само едно на ден. Confused

Аз винаги имам поне 3-4 различни видове кафе и пия различни в зависимост от настроението и нуждите ми към момента. Намерила съм си една красива голяма кутия и съм я Напълнила с кафе различни капсули.

# 320
  • Бургас
Привет дами в сайта на долче густо има промоция при покупка над 50 лева безплатна доставка и кутия капсули бонди поръчах и някакъв нов лате чай

Peace

# 321
  • Варна
От понеделник в Кауфланд кафето ще е на 7,89,тъкмо ми привършват запасите. Wink

# 322
  • Бургас
Супер ще взема една две кутий момичета в какво държите капсулите

Peace

# 323
Аз си ги държа в кутиите. От години се каня да си купя специална кутия за тях, но не стигам до нея.

Само да добавя, че в българския език няма дума, която в множествено число да завършва на й. С най-добри чувства!

# 324
  • На брега на реката
Аз си държа капсулите в една  стъклена купичка. Много ми се иска да си взема специалната стойка за капсули, ама не ми се дават толкова пари https://www.dolce-gusto.bg/BG/Shop/Accessories/Pages/Capsule-hol … =7640122422699_00. Ако я намеря по-изгодно бих си я купила, защото ми изглежда най-практична и прибрана.

# 325
Благодаря за информацията за цените. Наистина е полезна. Онзи ден се поразходихме до Нестле-то, във фирмения им магазин цената на кутия беше нещо от рода на 8,32, а в магазин Хит в Люлин редовната цена си е 8.99. Друг е въпроса, че имаха само пет вида кафе, едни и същи и на двете места. Най-много ни допадна Гранде кафе крема, а ако има някаква разлика между Капучино и Макиато, поне засега (от изпити по две капсули) не мога да я определя.  Sunglasses

# 326
Здравейте,
в Кауфланд има промоция, 7.89 лв за кутия, няма много видове, но аз се заредих. Peace

# 327
Аз си държа капсулите в една  стъклена купичка. Много ми се иска да си взема специалната стойка за капсули, ама не ми се дават толкова пари https://www.dolce-gusto.bg/BG/Shop/Accessories/Pages/Capsule-hol … =7640122422699_00. Ако я намеря по-изгодно бих си я купила, защото ми изглежда най-практична и прибрана.

Моята я взех от продавалник за 25, чисто нова, така че може да погледнеш. Компактни са, но в интерес на истината са по-големи от самата машина. Simple Smile

# 328
Има ли в момента промоции на капсули в някоя от големите вериги магазини?

# 329
Със сигурност няма в Била, Кауфланд и Пикадили.
На привършване са ми запасите и гледах днес Grinning

Не знам в Карфур  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт