NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 372
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
В Метро от днес е на 7,98.

# 346
В Техномаркет са пуснали промоция "Кафе машина KRUPS KP-10хх с подарък 112 капсули NESCAFE DOLCE GUSTO." - 139лв Ако някой търси машина Simple Smile

# 347
  • София
В Била -  7.50.

# 348
До кога е промото в Била?

# 349
От 25.09 до 01.10. Но е някаква странна промоция -25% на продукти Nescafe с червена цена. На брошурата пише, промоцията е валидна за една покупка на ден с една Billa Card, като за една карта се считат остонвната и прите допълнителни.

# 350
  • София
Мъжът ми купи 9 кутии Ристрето. Нищо не ми каза за една покупка на ден.

# 351
  • Sofia
Една покупка означава един път плащане с Била карта. А не една бройка.

# 352
От утре до 19.10в Кауфланд - на 7,65 лв Simple Smile

# 353
до края на месеца безплатна доставка в сайта с поръчка над 20 лв. Simple Smile

# 354
И аз се сдобих с машинка Oblo, сега ще пробвам разни кафета да видим, с кое ще се разберем най-добре. Беше на промоция 160 лв. с 2 кутии кафе в Техномаркет, не знам до кога е на тази цена  Peace

# 355
до края на месеца безплатна доставка в сайта с поръчка над 20 лв. Simple Smile
Благодаря!!!!! Hug

# 356
Може би не съм в правилната тема, но тъй като конкретно такава за капсулите не открих, искам да попитам как се слага това чудо в кафемашината и изобщо става ли за машини, различни от нескафе долче густо. Нашата е Саеко и се прецах да взема такива капсули, за да пробваме тази функция на машинта, но уви... Не мога да схвана как съдържанието на цялата капсула би се побрала в малката цедка за капсули на машината... Отделно на кутията на капсули не пише изобщо нищо на бъгларски, нито дори на английски...  newsm78
Надявам се някой да ме просветли и да не съм си дала парите напразно.  Sad

# 357
Може би не съм в правилната тема, но тъй като конкретно такава за капсулите не открих, искам да попитам как се слага това чудо в кафемашината и изобщо става ли за машини, различни от нескафе долче густо. Нашата е Саеко и се прецах да взема такива капсули, за да пробваме тази функция на машинта, но уви... Не мога да схвана как съдържанието на цялата капсула би се побрала в малката цедка за капсули на машината... Отделно на кутията на капсули не пише изобщо нищо на бъгларски, нито дори на английски...  newsm78
Надявам се някой да ме просветли и да не съм си дала парите напразно.  Sad
Коя точно машина имаш, мисля, че не става въпрос за капсули, а за дозите кафе в хартиена опаковка.

# 358
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … LIPS-SAECO-HD8325

Такава е кафе машината и имам лошото усещане, че наистина става в въпрос за нещо съвсем различно. Според упътването трябва да сложа чалда в самата приставка. Ами... пак ще ги употребя тези капсули на нескафе по някакъв начин, но не и по този, който трябва.  ooooh!

# 359
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … LIPS-SAECO-HD8325

Такава е кафе машината и имам лошото усещане, че наистина става в въпрос за нещо съвсем различно. Според упътването трябва да сложа чалда в самата приставка. Ами... пак ще ги употребя тези капсули на нескафе по някакъв начин, но не и по този, който трябва.  ooooh!

Мда, за друго иде реч.  Има на доста марки кафета, такива дози като за машината, но не са капсули.

Общи условия

Активация на акаунт