NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 386
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за бързите отговори! Simple Smile Отделно ще си правя кафето и ще го смесвам със сухото мляко (капсулите ми са за капучино). И следващ път ще внимавам повече при такива покупки. :–)

# 361
А къде е най-добре да си регистрирам машината? Ако е в чужд сайт (къде), после мога ли да регистрирам капсулите тук или където е машината, там регистрирам всичко?  Rolling Eyes Спомням си, че бях чела, че не я регистрирате тук в Бг?

# 362
  • На брега на реката
Ами аз си я регистрирах в БГ и кутиите от капсулите също. Нямам проблем.

# 363
Здравейте, момичета. Някой има ли представа какъв е този втори код вътре в кутиите? Единият е ясен - за регистрация в сайта им по повод бонус точките. Под другият пише "Код за регистрация на нов продукт от автомат." За какво става въпрос и въобще тези кодове валидни ли са за БГ?

# 364
В момента в Била има машина PICCOLO на -50% с билла карта, тоест за 89,95лв.  Много ме изкушава, тъй като мойта се счупи, а не е в гаранция. 

# 365
Да се запиша и аз.
На вас кои са ви любимите кафета?

# 366
Да се запиша и аз.
На вас кои са ви любимите кафета?

Кортадо, Лате Макиато. Peace

# 367
  • Sofiq
Бариста сутрин, а следобед Капучино. Сега зимата харесвам и Чокочино, Мока и Чай тий лате.

# 368
  • Варна
И аз сутрин бариста или лунго,а следобед капучино или кортадо.Иначе за асортимент имам и от другите вкусове,но тези са ми най-любими.

# 369
Здравейте! Simple Smile
Много хубава тема! От няколко месеца използвам машината Пиколо, а любимите ми капсули са Бариста и Кортадо. Капсулите в момента са на промоция в Кауфланд.  Wink

# 370
Последните, които си взех са Lungo intenso . Дълго, но силно кафе.

# 371
Последните, които си взех са Lungo intenso . Дълго, но силно кафе.
Това е и моето кафе, много ми харесва.

# 372
Здравейте! От скоро съм притежател на машина Пиколо. Любимото кафе ми е Lungo intenso.
Имам едно въпросче- регистрирах машината в сайта и ми даде,че при първа поръчка ще имам 20% намаление и че ще получа две чаши за еспресо на несцафе.Но чаши няма,знаете ли нещо повече по въпроса?

# 373
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А ти направи ли поръчка през он-лайн магазина за нещо?
Пращат ги с първата поръчка, като ги добавиш като ваучер или нещо подобно.Вече забравих.

# 374
Мисля, че вече не изпращат чаши. Подаръкът е тези 20% при първа поръчка през сайта на долче густо.

Общи условия

Активация на акаунт