NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 428
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • София/Правец
Мисля, че вече не изпращат чаши. Подаръкът е тези 20% при първа поръчка през сайта на долче густо.

Точно така е. На мен преди няколко месеца ми изпратиха и-мейл, за да ме информират за промяната със задна дата.

# 376
Благодаря ви.ми тогава да си махнат това дето изписва и за чашите Simple Smile

# 377
Момичета, кодовете от кутиите с каква цел се регистрират? Имам машина от април месец и помня в началото регнах няколко кода, но не ми се занимаваше и спрях, та сега се чудя да ги регистрирам ли или не. Има ли някакъв смисъл Simple Smile

# 378
  • Варна
Всеки регистриран код ти дава 10 бонус точки.С натрупване на точки можеш да пазариш продукти от сайта им.Напр. една кутия капсули е 200 т.Няколко пъти съм се възползвала от тази опция.

# 379
Благодаря, ще ги регистрирам все пак. Едва ли ще стигна до там да поръчвам от сайта, но знае ли човек Simple Smile

# 380
Здравейте кафеманки Simple Smile
Туко що си поръчах машина от черния петък на емаг.
Препоръчайте ми от кои видове капсули да си поръчам като за начало.

# 381
Здравейте кафеманки Simple Smile
Туко що си поръчах машина от черния петък на емаг.
Препоръчайте ми от кои видове капсули да си поръчам като за начало.
Вкусовете са различни, как да ти кажем?  Mr. Green
Моят фаврит е Ristretto.

# 382
  • по морето
А моя - бариста, силно късо кафе, идеално за събуждане.

# 383
Вчера получих СМС за намаление в сайта им. Не съм влизала да проверя, но бързам да ви кажа  Laughing

# 384
Не е точно намаление - закупуваш стока на стойност 39 лв и плучаваш кутия от новия вкус Ristretto Ardenza + безплатна доставка. При поръчка над 59 лв. участваш в томбола за подаръчен вауче на стойност 200 лв. (5 бр.)

Промцията не важи ако ползвате бонус точки за пазаруване.

# 385
Хора дайте сайт за по евтини капсули,от къде купувате? Simple Smile

# 386
В момента в Била са по 7,50 лв.

# 387
  • Варна
Бяха-до днес.

# 388
  • по морето
В Карфур по 8 и нещо.

# 389
Да да знам,аз от Кауфланд ги взимам пак на около 7,50 лв.ама това е само когато ги пуснат на ПРОМО,аз питам дали има някой сайт който са си намалени постоянно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт