NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 499
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Значи довечера ще погледна има ли кодове в кутиите, които имам.

# 661
Получих кафето. Благодаря момичета, че споделяте и в случая специално на  eccentric  bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 17:29 от dina

# 662
Получих кафето. Благодаря момичета, че споделяте и в случая специално на  eccentric  bouquet
Ако някой иска да ми прати код от една кутия на лични, връщам код във вторник, като получа новата поръчка  Hug

Кога го поръча, аз пуснах поръчката в четвъртък вечерта и още нямам нищо.

# 663
 miloto_,  и аз  пуснах поръчката в четвъртък вечерта, след като прочетох в темата. Днес я получих  Hug

# 664
В петък вечер в Билла (6-ти септември в Пловдив) имаше машини по 94.50, намалени от 189 лв - модел Пиколо в матирано черно. Не знам дали стоят още, сега виждам темата и споделям, ако някой има интерес Peace

# 665
А само за пловдив ли е промоцията.питам защото съм от димитровград

# 666
Нямам представа - споделих къде съм ги видяла, тъй като ги няма в брошурата, но е възможно да ги има и в други градове Peace

# 667
Не е само в Пловдив промоцията Simple Smile
За всички магазини от веригата важи - до края на месеца с карта Била, машина 9450 лв., кутия капсули 899 лв.
Скрит текст:

И аз поръчах 4 кутии с 200 точки от мобилния сайт Simple Smile Благодаря за инфото  bouquet

# 668
Поръчката, която направих в четвъртък още я няма, за уточнение живея в Шумен.

# 669
Моята пристигна още в събота.  Simple Smile
Много благодаря за инфото!!!  bouquet

# 670

Ти къде живееш.

# 671

Ти къде живееш.
София.

# 672
  • В царството на мечтите
преди ми се показваха точките ама сега не ми позволява с точки някой знае ли защо

# 673
Според мен показва точки само ако имаш необходимото количество такива. На мен ми показа точки за другите видове кафе след като станаха двеста, преди това /180 точки/ не. В момента и в мобилния сайт не ми показва точки  Laughing => Не мога да видя дали след толкова поръчки на точно този вид кафе не са го фикснали готиния бъг Simple Smile

Дойдоха ми 4-те кутии за 3лв. , поръчани в събота Simple Smile Куриера е Рапидо

# 674
и моята втора поръчка, направена в неделя, дойде днес  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт