NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 480
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
И моята поръчка дойде след обед, все още може да се поръча от телефона за 50 точки.

# 676
  • В царството на мечтите
Странно от моя телефон не ми го показваше, но сега от мъжът ми ми го даде. И си поръчах 2 броя

# 677
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Днес си взех машина Пиколо от промоцията на Билла, аз пия само чисто кафе по принцип, четох на разни места, че капсулите им били синтетика, да попитам - може и да е глупав въпрос, но тези, които са само с кафе, не с мляко и т.н., има ли в тях друго освен чисто кафе, някаква химия примерно. Четох на съдържанието на кутията с капсули и си пише само кафе.

# 678
Myriam,Честито!Със здраве да си я ползваш!
Чисто кафе е в капсулите, отваряла съм капсула и няма друго освен кафе.Нито за миг не съжалявам за покупката на тази машина.Прекрасно кафе става с нея.

# 679
Само кафе е, а дали е обработено по някакъв начин - божа работа. Обърнете внимание, обаче, че има и чисти кафета, които са нес, а не еспресо.

# 680
  • sofia
кои са нес

# 681
  • София
Само Cortado от цялата гама в България е нес кафе /разтворимо/. Именно заради това е възможно да се съвмести със сухо мляко в една капсула.

Еспресо и сухо мляко не са съвместими. Затова трябват две отделни капсули за капучиното, например. И за да печели повече фирмата, разбира се.

# 682
Може ли да ми помогнете коя от двете кафемашини е по хубава.mini me или piccolo

# 683
  • На брега на реката
mini me е по-хубава, защото дозирането на дължината на кафето, става автоматично. И ако я забравиш включена, след 5 мин. изключва сама.

# 684
mini me е по-хубава, защото дозирането на дължината на кафето, става автоматично. И ако я забравиш включена, след 5 мин. изключва сама.

Те мисля всички се изключват ако се забравят. Моята е Circolo и се изключва, не е автоматична.

# 685
  • На брега на реката
За изключването го написах, защото така е при mini me, за останалите не знам. Но за автоматичното дозиране на дължината съм сигурна, че при Пиколото го няма.

# 686
  • sofia
Пиколо-то се изключва, но не дозира, което не е болка за умиране

# 687
  • София
Гледам в сайта, вече може да се поръчва новото Китайско еспресо YUNNAN ESPRESSO.

https://www.dolce-gusto.bg/vkusove/yunnan-espresso

12.99 лв за кутия е цената. За първи път имаме по-скъпа кутия от всички останали, които са на еднаква цена. Дали ще го пуснат и по магазините?

# 688
  • Sofia
Какво му е толкова специалното на това еспресо?

# 689
Доста съм разочарована от "промоцията"в Била. Отидох да купя кафе машината, която уж е на цена 95 лв до 25 ноември, а персоналът на магазина каза, че няма никакви бройки, а когато е имало, са били максимум 4-5 за целия обект и бързо свършвали  Shocked Това в магазина Била до Джъмбо... Явно ще си взема от друго място.

Общи условия

Активация на акаунт