NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 292
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за информацията,която сте дали. Поръчах 4 кутии с 200т. Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя поставка за капсули на нормална цена..струва ми се много скъпо в сайта...Благодаря

# 691
Днес при въвеждане на кодовете в сайта, не ми приеха няколко.
Купувала съм от английски сайт капсули, дали не приема "вносни" кодове?

# 692
Аз току що регистрирах един код,прие ми го.

# 693
На мен ми прие 26 кода, а два НЕ ги прие.

# 694
На мен ми прие 26 кода, а два НЕ ги прие.

Различават ли се по нещо от останалите? Повече символи например? Можеш да питаш в сайта или ако имат фейсбук-страница.

# 695
  • Варна
Въвеждала съм много кодове от кутии купени в Англия-прие ги всичките.

# 696
Днес регистрирах 10 кутии купени от Германия нямаше проблем с кодовете, всичките ги прие.

# 697
Мда, ще им пиша.

# 698
Благодаря за информацията,която сте дали. Поръчах 4 кутии с 200т. Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя поставка за капсули на нормална цена..струва ми се много скъпо в сайта...Благодаря

В Еником М има промоция на диспенсър за капсули http://www.enikom-m.com/bg/product/0/dispensar-za-kapsuli-dolce- … EMCVCOCZwYWdlPTE=

# 699
# 700
  • София
Аз съм се изкушавал от този сайт, защото много ми харесва Espresso Caramel, но в България не го продават. Това е чужд сайт, въпреки, че има превод на български. Доставката, обаче, е много скъпа - 20-25 лева.
Съвместимите капсули са на добра цена, ама като сложиш доставката.........

Ако някой има идея как мога да се сдобия с Еспрессо карамаел да ми каже, много го харесвам това кафе.

# 701
Не знам откъде може да се поръча, но може да опитате различни сиропи за да разнообразите вкусовете. Монин според мен са много хубави имат и карамел  Simple Smile

Скрит текст:

# 702
Аз съм се изкушавал от този сайт, защото много ми харесва Espresso Caramel, но в България не го продават. Това е чужд сайт, въпреки, че има превод на български. Доставката, обаче, е много скъпа - 20-25 лева.
Съвместимите капсули са на добра цена, ама като сложиш доставката.........

Ако някой има идея как мога да се сдобия с Еспрессо карамаел да ми каже, много го харесвам това кафе.
Пише за доставка 5 евро. Аз харесвам Cofe au lait, някой знае ли от къде мога да си го поръчам.

# 703
Момичета,къде ги регистрирате тези кодове.....аз нищо не намирам на сайта

# 704
Моят акаунт > Моите бонуси https://www.dolce-gusto.bg/mybonus/   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт