NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, изчетох почти цялата тема и не открих отговор, дано не съм го пропуснала. Искам да си взема кафемашината основно за капучино и лате, но искам да попитам, ако си купя капсули за многократна употреба, мога ли да ги използвам за тези напитки, защото от написаното от вас разбирам, че за тях има по две капсули една с кафе и една с мляко. Мога ли да ползвам многократните и за кафе и за мляко или няма как да стане? Благодаря предварително.

# 706
  • София

Пише за доставка 5 евро. Аз харесвам Cofe au lait, някой знае ли от къде мога да си го поръчам.

Имаш късмет. Това е един от малкото вкусове, които нямат официален внос от NESTLE България, но го предлагат в ЕМАГ, внос през Румъния.

http://www.emag.bg/kapsuli-nescafe-dolce-gusto-cafe-au-lait-16-k … 704/pd/DS43JBBBM/

Цената е съвсем нормална - 9.99 лв. за кутия, понякога има и безплатна доставка. За съжаление емаг не предлагат моето еспресо карамел.

# 707
Благодаря ти, ще се възползвам в петък да видим ще имали намаление, нали е черен петък.

# 708
Здравейте, изчетох почти цялата тема и не открих отговор, дано не съм го пропуснала. Искам да си взема кафемашината основно за капучино и лате, но искам да попитам, ако си купя капсули за многократна употреба, мога ли да ги използвам за тези напитки, защото от написаното от вас разбирам, че за тях има по две капсули една с кафе и една с мляко. Мога ли да ползвам многократните и за кафе и за мляко или няма как да стане? Благодаря предварително.

Не мога да дам отговор на въпроса ти, но бих искала да те накарам да се замислиш.
Не се ли обезсмисля покупката на машина с капсули, ако ще ползваш такива за многократна употреба? Не е ли по-добре една хубава еспресо машина с ръкохватка, където ще можеш да ползваш и кафе във филтри?
Аз имам машина на Нескафе и се бях замислила за капсули за многократна употреба, но ме убедиха, че чара на машината всъщност е хубавата капсула. 

пп Мисля, че няма проблем да използваш сухо мляко в капсулата  Simple Smile

# 709
Благодаря за отговора Simple Smile Наистина ще се замисля така като го казвате Grinning
Имам еспресо машина вкъщи, но доста хвалят тези на Нескафе, затова реших да си взема и такава, но основно за капучино и лате.  newsm78
Ще следя темата с интерес.

Хубав ден от мен  Heart Eyes

# 710
Благодаря за отговора Simple Smile Наистина ще се замисля така като го казвате Grinning
Имам еспресо машина вкъщи, но доста хвалят тези на Нескафе, затова реших да си взема и такава, но основно за капучино и лате.  newsm78
Ще следя темата с интерес.
Хубав ден от мен  Heart Eyes
Кафето от капсулите ми харесва много, наистина. Но точно с цел лате и капучино бих си взела кафе машина - еспресо, с функция капучино. Не е лошо и това на Долче-густо, но другото е осезаемо по-добро. Лично мнение.

# 711
 smile3501 smile3501 smile3501 mrstraetz
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА!
 Благодарение на информацията тук, днес ми пристигнаха 10 кафета с по 50 точки.
Надявам се някой ден и аз да мога да ви споделя полезна информация  Grinning

# 712
  • Варна
Утре 25%намаление на кафето в Била.Надявам се,че и нашето ще е намалено.

# 713
Утре 25%намаление на кафето в Била.Надявам се,че и нашето ще е намалено.
Благодаря за информацията  Peace

# 714
Е да ама не.Много бях разочарована имаше намаление но то със сигурност не беше 25%.

# 715
Е да ама не.Много бях разочарована имаше намаление но то със сигурност не беше 25%.
Така беше да, трябваше да е на 7,50, а беше с 1 лв. намалено.

# 716
  • о`майна лунна нощ е
Нямаше намаление с 25%, защото капсулите все още са в промоцията с кафемашината и до 02.11 ще са на 8.99 лв.

# 717
Нямаше намаление с 25%, защото капсулите все още са в промоцията с кафемашината и до 02.11 ще са на 8.99 лв.
Гадняри  Crossing Arms

# 718
Колко кутии съм изхвърлила до сега , ако знаете... сега регистрирах 7 кутии и събрах 70 точки, но не знам как се пазарува с тях... няма и да се мъча сега, де, като събера повече точки тогава Simple Smile

# 719
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
И аз имам два въпроса:

от сайта на dolce-gusto къде се разбира за даден артикул колко бонус точки са нужни?

искам да купя за децата Чокочино - знаете ли къде по магазините го има, в Билла и Кауфланд не виждам да го имат

Общи условия

Активация на акаунт