NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 262
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
  • Italia
Четох назад в темата, но така и не ми стана ясно. Преди 2 седмици поръчах машинка от немския амазон, защото тогава беше по-евтина там /сега има промоция в техномаркет и излиза на същата цена/. Четох в темата, че се регистрира някакъв код от самата машинка, къде да го търся и какво представлява /само цифри или смесено с букви/.
За кутиите казвате от вътрешната страна бил кода, за мен вътрешната страна е вътрешността на кутията, а там нищо не виждам. Къде да търся и този код  newsm78
Благодаря предварително за информацията.

Кода на кафе машината е в книжката, потърси хубаво по страниците. За различните държави е на различни страници, не знам къде точно ще е на немските Simple Smile Търси нещо такова

Ето и за кутиите с кафе:

# 736
  • София
Благодаря,
справих се, но за съжаление кода в книжката явно е изтекъл, защото нито в БГ версията на сайта, нито в немската версия ми го приема.
Имам друг въпрос, някой ходил ли е до Метро тези дни, какви капсули има, защото в Кауфланд има само 4 вида.  newsm78

# 737
  • Варна
В Метро имаше голям избор-поне 8-9 вида.

# 738
Благодаря,
справих се, но за съжаление кода в книжката явно е изтекъл, защото нито в БГ версията на сайта, нито в немската версия ми го приема.
Имам друг въпрос, някой ходил ли е до Метро тези дни, какви капсули има, защото в Кауфланд има само 4 вида.  newsm78
В Кауфланд са отлистени, но в БИЛЛА има повече включително Boundi. В Техномаркет също трябва да има.
А за кода не ми се вярва да е изтекъл  newsm78 да не би да вкарваш някакъв друг код

# 739
  • Варна
запис  Peace

# 740
  • София
Във Фантастико до 4 януари капсулите са на 7,99, има и томбола  Peace

# 741
  • София
Привет дами,
Да се похваля и аз днес си поръчах Dolce Gusto MINI ME, от сайта на долче на промоция за 159лв и се надявам да ми я доставят до 30, че иначе догодина Sad  допълнително се възползвах от промоцията на фантастико, добра комбинация от промоции се получи.  Joy

# 742
  • На брега на реката
Честито, със здраве а си я ползваш. Аз имам такава и съм много доволна.

# 743
Дали е възможно да си разменяме кодове? Някой пробвал ли е?

# 744
С каква идея да ги разменяме?

# 745
Събиране на точки... Peace

# 746
И аз си взех днес машина. Моята е Oblo. Засега съм много доволна, като подарък имам 2 кутии с капсули + тези които са към самата машина.
Отделно си купих още 2 кутии от промоцията във Фантастико. Нямам търпение да опитам всички вкусове  Peace

Чудя се дали не трябваше да си взема Mini me. Дали има някаква съществена разлика, освен в дизайна и автоматичното спиране на водата?

# 747
  • На брега на реката
Няма друга разлика, но автоматичното дозиране е голямо удобство. Честито и със здраве да си я ползваш.

# 748
Дали е възможно да си разменяме кодове? Някой пробвал ли е?
Кодът може да се ползва веднъж.

# 749
Да се наредя и аз при вас от празниците имам Drop машината, много е удобна и прави много хубаво кафе, но не бих спряла да ползвам и нормалната кафе машина.

Общи условия

Активация на акаунт