NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 247
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Да се наредя и аз при вас от празниците имам
И аз така, само, че с Mini me. И естествено свършиха всички промоции на капсули по супермаркетите, преди постоянно ми изскачаха отнякъде  Mr. Green

# 751
Да се наредя и аз при вас от празниците имам
И аз така, само, че с Mini me. И естествено свършиха всички промоции на капсули по супермаркетите, преди постоянно ми изскачаха отнякъде  Mr. Green

И аз се чудех дали няма да е по-изгодно да си ги поръчвам от сайта. Имам промоция 20% със закупуването и нали се събират кодовете от опаковките с капсули, и се получава добър процент сякаш.

# 752
  • Варна
В събота 25% намаление на кафетата в Била(с карта).

# 753
mimit0, благодаря, че сподели bouquet

kinira, ваучера за 20% и точките не могат да се използват в една поръчка. Аз с моя заредих голямо количество обикновено еспресо, понеже се продава само в сайта - има и няколко други online exclusive видове, които също си струват. Чат-пат пускат и онлайн намаления. Всичко останало взимам от веригите.

# 754
Пух , mimit0 Благодаря за полезната информация.  bouquet

# 755
  • Sofia
В събота в Била 25% намаление на всички кафета вкл. и капсулите с Била карта.

# 756
Пух, би ли споделила кои са тези оnline exclusive видове, които също си струват?  bouquet
Мерси момичета за информацията!

# 757
В събота в Била 25% намаление на всички кафета вкл. и капсулите с Била карта.
Благодаря, че сподели! bouquet

# 758
Lemy, купувам най-често Espresso и Lungo Mild, понякога разнообразявам капучиното (него го има навсякъде) с Latte Machiato Caramel, и от време на време взимам Nesquick за след вечеря Crazy

Сега забелязах, че са махнали знака "само онлайн" - дали значи, че зареждат всичко по магазините? newsm78

# 759

Сега забелязах, че са махнали знака "само онлайн" - дали значи, че зареждат всичко по магазините? newsm78
Най-голямо разнообразие виждам в Метро.Става дума за Варна,в София може да имате вериги,които тук нямаме и не знам там как е зареждането.Но дори и в Метро нямат Latte Machiato Caramel ,което много харесвам,добре поне,че имат Буонди,за сутрешно кафе то ми е фаворита.От дългите се оказа,че не ми харесва никое,всички ми киселеят.

# 760
еликсир, права си, че има кисела нотка, но аз го пускам относително късо и тогава вкусът е много наситен и ми харесва. Идеално е за разнообразяване на обикновеното еспресо, което ми е любимо, но чат-пат ми писва и искам нещо различно.

# 761
От понеделник ще има в Кауфланд на 7,89лв.

# 762
Днес в Била бяха на 7.50, та понакупихме.
Пух, мерси.

# 763
  • Варна
И аз тук  Peace

# 764
Модел Пиколо е на промоция 99 лв. в Техномаркет Peace

Общи условия

Активация на акаунт