NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 298
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Преди време си бях купувала от Технополис, но не знам дали още ги предлагат. Hug

# 721
  • Italia
Колко кутии съм изхвърлила до сега , ако знаете... сега регистрирах 7 кутии и събрах 70 точки, но не знам как се пазарува с тях... няма и да се мъча сега, де, като събера повече точки тогава Simple Smile

Кутия с напитки струва 200 точки и за доставка се плащат 3 лв.

И аз имам два въпроса:

от сайта на dolce-gusto къде се разбира за даден артикул колко бонус точки са нужни?

искам да купя за децата Чокочино - знаете ли къде по магазините го има, в Билла и Кауфланд не виждам да го имат

Задръж мишката върху артикула и ще ти покаже колко точки струва. Друг вариант е да ги добавиш в кошницата и там под всеки артикул имаш цената в точки (за да използваш точките, трябва да натиснеш бутона)

За Чокочино/чайове разни и по-нетрадиционни напитки опитай в техномаркет/полис.

# 722

искам да купя за децата Чокочино - знаете ли къде по магазините го има, в Билла и Кауфланд не виждам да го имат
Последно взехме от Метро.  Peace

# 723
Момичета, от 03.12 до 16.12.2015 в Метро капсулите са на цена 7.78 лв. с ДДС. При покупката на 2 кутии се участва за томбола за новата машина Dolce Gusto Drop.

# 724
Жалко, че Метро ми е далече, в някоя друга верига има ли промоция?

# 725
DeLina, благодаря за споделеното bouquet

А при купуване на повече (4-6-8...) кутии в една бележка дали се дават две и т.н. участия или трябва да са на отделни?

# 726
Момичета, от 03.12 до 16.12.2015 в Метро капсулите са на цена 7.78 лв. с ДДС. При покупката на 2 кутии се участва за томбола за новата машина Dolce Gusto Drop.
Много ти благодаря,че сподели ! bouquet
Този път успях да се възползвам навреме.Миналият път не отидох в първите един,два дни и нямаше почти нищо.Най-много харесвам ESPRESSO BUONDI и си взех от него + ESPRESSO BARISTA .За жалост освен в сайта на Нескафе,никъде другаде не намирам лате макиато (карамел ми е любимо Heart Eyes) .

# 727
DeLina, благодаря за споделеното bouquet

А при купуване на повече (4-6-8...) кутии в една бележка дали се дават две и т.н. участия или трябва да са на отделни?

Нямам представа при повече кутии как се участва.
При последното намаление на кафето в Метро нямаше Cappuccino, дано този път има....

Някоя от вас пробвала и е MOCHA? От известно време му се чудя, но го има само в сайта.

# 728

Някоя от вас пробвала и е MOCHA? От известно време му се чудя, но го има само в сайта.
Аз съм го пробвала,но ми идва леко блудкаво,дори и като го направя с по-малко вода от указаното.Но всичко е въпрос на вкус,на мен и капучиното и кортадо не ми харесаха.

# 729
  • Italia

Сладко е, кафе с мляко и шоколад, на мен ми харесва като следобедна напитка, сутрин имам нужда от силно кафе.

Но всичко е въпрос на вкус,на мен и капучиното и кортадо не ми харесаха.

Кортадо и на мен не ми допадна, Cafe au lait ми хареса много повече.

# 730
От къде го вземаш Cafe au lait и аз го харесвам, доколкото знам само в eMAG.bg го има.

# 731
  • Бургас
Moca - та е страхотна според мен, но отдавна не сме купували. Благодаря за информацията за МЕТРО.

# 732
От 07.12 до 27.12 в Лидл има промо на Нескафе 3in1 при покупка над 6лв. се участва в томбола за спечелване на машина Dolce Gusto. 

# 733
  • София
Четох назад в темата, но така и не ми стана ясно. Преди 2 седмици поръчах машинка от немския амазон, защото тогава беше по-евтина там /сега има промоция в техномаркет и излиза на същата цена/. Четох в темата, че се регистрира някакъв код от самата машинка, къде да го търся и какво представлява /само цифри или смесено с букви/.
За кутиите казвате от вътрешната страна бил кода, за мен вътрешната страна е вътрешността на кутията, а там нищо не виждам. Къде да търся и този код  newsm78
Благодаря предварително за информацията.

# 734
Мисля,че кода го има е малката книжка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт