Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 20 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ
Давайте - тече мини анкета за Once upon a time : Чарминг 

Чарминг  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

И що Кук,само ти го харесваш  Crossing Arms

# 61
  • София
Ти добре ли си? Как само аз

Ау, какъв е готин Хук

Епизода ми хареса. Капитанът още повече   Mr. Green

Нели ,не се тревожи ,Кук ще ни радва с присъствие много ,много скоро  Wink

Не че без грим е лош ,но очната линия така подчертава тези вълшебни очи ,че.........

Абсолютно! Останаха ми очите в тия очи, хлъц - магията действа, чак тука я усещам! Laughing
Ох, още не съм гледала, но щом на Нели и е харесал Кук значи 100% и на мен ще хареса

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:14 от NellyR

# 62
  • Разпиляна във въображението
Гласове за Кук и Чарминг Peace

# 63
  • София
Два за Чарминг, два за Шапкаря, 1 за Пинокио Peace

# 64
И аз съм за Чарминг.

# 65
  • КиТ
Ти добре ли си? Как само аз

Хубаво  Whistling Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
Кук и Шапкаря

# 67
  • София
Отивам да потанцувам! за ЧАС и ПОЛОВИНА! Моля ви, не изписвайте цялата нова тема.

Вие този мой пост помните ли го?
Да не отиде човек на танци, да повика "И-ха" на спокойствие и дори да успее да се контузи...

Ей за тва падна демокрацията при британците! Като се нагласувате ще видя как ще ги оформя отговорите. Първото гласуване може и да е по двойки - тройки от сериали. Примерно Салваторе, Древните, вълците (3 опции), Уинчестър, вълци и вампири (ИК), т.н.

# 68
  • София
Шапкаря - 3 , Чарминг - 3 ( Пинокио отпада май)
Ване, улесняваме те бе, иначе ще стане манджа с грозде

# 69
  • София
Да, нямам против, даже се радвам! Simple Smile

# 70
ауе еййййййййййййййййййй това вашето не е човешко бе! как може за 5 часа да изпишете толкоз нещо, че даже и за косите да се хванете, вместо на тез мумшета да поскъсате туй- онуй ooooh! Ваня, другия път влизай с показалката и който не слуша през ръцете!

ся- аз си забравих всичките мисли...но в движение ще експериментирам да се събера:

Бъфи, аз още в миналата тема помолих, ако може, да има опция Друг, щото аз примерно искам да си гласувам за моя си човек, който няма грам фенове тука /въпреки че си има отделна тема и е бягал гол по поляните/, реших че няма нужда чак да се слага като име, но тъй като ще се включват излъчвани през тази година сериали се съгласихме че все пак ще го впишем като горд носител на 1 глас Mr. Green та искам да кажа..няма нужда да се тропа с крак, и аз не искам да гласувам за други, и аз искам Ману Бенет, ама още не се е появил човека по тв, как сега да хвана Ваня за якичката и да й кажа да го вписва- ми не става... Peace все пак, идеята е да се обединят най- популярните, не най- приятните Peace

от гореизложеното си продължавам мисълта:

Нели, тоя Джош Далас да ми дойде насреща тъй ще го фрасна, ще го събудя от зимния му сън ooooh! много умрял горкия...тъй че моя глас в мини анкетата за Онсе отива за Себастиан /страхотно име btw/ или както му викате вие- Шапкаря Wink

ето. край. сега забравих всичко останало. оффффффф

както и да е, ще се сетя..сега ще върна пак да ви изчета hahaha

# 71
Аз съм против мини - анкети. Просто някои сериали имат голям и красив мъжки състав  Crazy , а в други персонажите са от 1-2ма( като Грим). Така , че нека има повече мъже , но ако е възможно анкетата да е хоризонтално подредена  hahaha

Ролята на Себастиан пък е толкова голяма , че ако не му следиш кариерата ,няма и да го засечеш по тв-то.

Пуц, мерси за Джоузеф, но и неговото екранно присъствие е толкова голямо , че д-р Ардън е секс-терминатор пред него  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 18:07 от Cafelate

# 72
  • КиТ
Отивам да потанцувам! за ЧАС и ПОЛОВИНА! Моля ви, не изписвайте цялата нова тема.

Вие този мой пост помните ли го?
Да не отиде човек на танци, да повика "И-ха" на спокойствие и дори да успее да се контузи...

Не трябваше да го пишеш,щото това го възприеха,като юрушшшшшшшшшшшш да пишем  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 73
сетих се какво още щях да кажа..някой...мисля Мириел сподели че от Сюжета симпатизирам на Томи. Не е съвсем така, от няколко дни насам съм в абсолютно нетърпение да се появи Deathstroke и така всичко да си дойде на мястото. Общо взето след неговата поява всичко друго ще бледнее. Иначе откакто Оли взе да ходи облечен и по вечери, а не да троши камъни в склада- да, предпочитам Томи, той поне мяза на човек 'у суратя'

# 74
Пуц, мерси за Джоузеф, но и неговото екранно присъствие е толкова голямо , че д-р Ардън е секс-терминатор пред него  Mr. Green

rotfImao То бива гавра, бива подигравка, но ти си жесток човек!

Вижте кво, ако искате правете анкета с трийсет души, но ще е адски затормозяваща, обещавам. Ама лакомо око, ей!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт