Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 21 029
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Гадове - Броката и Ламата.  hahaha А може да се махнат и двамата и да се сложат Келън и Джакс. Примерно.  Mr. Green

# 301
и добре че няма Гослинг филм! толкова анти тип...даже Гордън...Левит...е по- симпатичен ooooh!

аз за ония там ситуации дето ги коментирате че Пръчката ги направила на Глитера съм сигурна не, ами направо убедена че са постановки, а Космополис откога съм го изтеглила и немога да се наканя да го гледам Embarassed трябва да е много тихо и спокойно около мен си мисля, за да го изгледам, че как ще вникна в детайла на лимузината Mr. Green

блажен вторник- пускам Касъл

# 302
Глитерааааааааааааааааааааааааа  ХАХХАХХАХХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХА

# 303
  • София
Ся па Джакс се появи ooooh!.
И аз съм за Ламата и русото Flutter, Броката вън smile3513

# 304
и добре че няма Гослинг филм! толкова анти тип...даже Гордън...Левит...е по- симпатичен ooooh!

Shocked newsm09 ignore2

Добре, че няма защото, ако е само един глас ще ме боли сърцето, че ще го дам само на Касас.

# 305
Ся па Джакс се появи ooooh!.
И аз съм за Ламата и русото Flutter, Броката вън smile3513

Еее, щом единия е вън, и другия трябва.  Crossing Arms Как с Лама, а без Брокат?! Вън и двамата и да се даде шанс на второстепенните убавци.

Теди, ндей тъй, Гослинг прилича на мъж, все пак.  Mr. Green

# 306
  • София
Не знам, може би по два гласа ще пусна, че много драма в душата ми... Харди или Бейл... или Лео...

Кво му е на Гослинг?

# 307
Мокка, Глитер, Глитер- ама аз съм луда фенка нали знаеш Heart Eyes то какво е виновно момчето че го карат да блести де, ама наистина...тъй де, както и да е Laughing

Ване, Гослинг ми е като Хелената в сюжета...нищо не ми прави, а ме дразни, незнам кво му е, не го харесвам, ко да направя...а като се сетя колко горещо ми препоръчваха Тетрадката Crazy

# 308
  • София
Ване, пак ли ще има предварителна класация при филмите? Там с по колко гласа?
После в топ 10 предлагам да е само 1 пак Peace

# 309

После в топ 10 предлагам да е само 1 пак Peace

Подкреп.  Mr. Green

# 310
що не си траях, а?  doh

Броката вън?! УжасТ!  Mr. Green

# 311
  • София
Оу Теди, че той в Тетрадката е умопомрачително зле, както и филма. Има уникално прекрасни филми.

Нели, не знам до колко актьора ще ги докарам.  Thinking
не мисля да са над 15, обаче, че ще стане мазало.

# 312
  • София
Дани, ти разнасяш ли ни във вашата тема Blush

Party Party

# 313
Дани, ти разнасяш ли ни във вашата тема Blush

Не!  Не съм такъв човек!  bowuu
Оставила съм съобщение, която проявява желание, да гласува в анкетите.
Видях, че в сериалната три от момичетата са гласували, т.е. написали са за кого. Останалите не ги знам, не сме коментирали нищо.

# 314
  • София
Е, то вашият човек го няма, в другата анкета ще се активизирате Peace
Силве, видях, че и Мирка ти е отстъпила Хук в Британската и вече си е само твой. Да ми го пазиш, ще идвам да го наглеждам Hug

Общи условия

Активация на акаунт