Отговори
# 480
За щастие не се стяга и не се събира на едно място, но аз пия такива конски дози магнезий заради предишните контракции, сега със сигурност не е това, щях да ги позная, а и на всеки преглед докторът доста внимателно ме гледа да няма контракции.
Много е странно, не мога да го обясня точно - все едно имам като топче или свит юмрук точно на 1 място в корема. Усеща се за малко и като се поразмърдам или стана да се разходя се маха.

Амен, аз като бях с контракциите ужасно много ме болеше и корема, но най-вече кръста, направо не можех да мръдна. Пий магнезия, лягай и почивай, на мен това ми помогна основно - много лежане! Иначе моят лекар ми изписа прахчета Магнезий диаспорал 300 - сутрин и вечер по 1, по-силни са от Магнерота и доколкото разбрах от листовките и дозата на магнезия е много по-висока. На мен и но-шпа-то не са ми го спрели още.

# 481
Моите контракции не са болезнени  и усещането е точно като една топчица която веднъж е от дясно, после по-ниско, следващия път от другата страна.

# 482
Вие ме вкарвате в размисъл, момичета, тъкмо се бях успокоила, че съм се отървала от тия гадове вече... Ще взема тогава да кажа на прегледа за тия втвърдявания. Мен понеже много ме болеше, направо все едно ме схващаше всичко от болка, си мислех, че задължително ще позная ако са контракции...

# 483
Постер, без излишни тревоги. Важното е, че се чувстваш добре.

# 484
  • София
poster това, което описваш ми изглежда като контракции. И при мен е така. Тази топчица, която изпъква е свиването на матката. Не се притеснявай, пий си хапчетата и не го мисли. Като ти стане така смени позата и толкоз  Hug. С предната бременност от 5-ти месец ми почнаха и към края вече станаха доста неприятни /но не и болезнени/. Сега пак ги имам.

# 485
Мерси, момичета, дано всичко е наред... Аз лежах вече и в болница заради тъпите контракции преди 1 месец, последните 2 прегледа уж всичко вече е нормално, от тази седмица и на работа си тръгвам пак... тъкмо се бях успокоила и сега пак ме стегна сърцето...

# 486
Успях да ви прочета най-накрая  Crazy
Постер, мила, според мен това не са контрации  Hug Знам, че ти е напрегнато, ама горе главата  Hug
Стефи, много се радвам за сестра ти  Hug Голяма детска градина ще се заформи у вас  Mr. Green
Да са ви честити усещанията и щъркелите   bouquet Моята госпожица вече по два-три пъти на ден се обажда, ама лекичко  Heart Eyes
Адаш, спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон  Wink Всичко ще е наред  Hug
Да ви кажа как се изложих днес- след прегледа се отбих и при моята докторка в клиниката, да ми даде бележка за лабораторията, какви изледвания да си пусна, да ме измери и изтегли. Качвам се аз на кантара.....и за малко да получа инфаркт  Mr. Green Ами моят вкъщи съвсем друго показва  Blush Нормалното ми тегло както съм казвала е 62 кг., но поради много фактори отслабнах доста, в началото на бременността свалих още малко заради  Sick Бях останала само по скелет  Laughing И се виждам аз, че си връщам нормалното състояние, коремът ми е доста внушителен вече, а кантарът вкъщи едвам-едвам се мърда. На ж.к. почти не ходя, последните два пъти не ме теглиха. Какво се оказа- моят прекрасен, възлюбен мъж, решил да се подиграе с горката си бременна жена....и бъгнал нещо кантара ни да показва по-малко.... Joy Joy Joy Joy Твърди че го направил, за да не се притеснявам толкова за килограмите...а аз заради него спорих пет минути с докторката и тя накрая накара сестрата да намери друг кантар и след като и той показа същото .... rotfImao rotfImao rotfImao

# 487
Анум, много е внимателен мъжът ти, как се грижи да се чувстваш добре Simple Smile Ще накарам и аз моят да развали нашия кантар, не че ще стана по-хубава, ама поне да не мисля и това  Mr. Green
Аз покрай филмите за контракциите и забравих какво исках да пиша преди малко...
Стефи, вие бяхте близначки със сестра ти, нали? Много готино, че си бременеете по едно и също време, все едно наистина има някаква телепатия на близнаците. Тъкмо казвах на ММ за вас и той сподели, че двама негови колеги в службата също са близнаци - мъже, и на двамата са им се родили дечица през месец-два разстояние Simple Smile

# 488
  • в пералнята
Хахах, Анум, умряхме от смях с ММ. Много е досетлив мъжа ти.  Crazy

Стефи, много хубава новина, тъкмо ще сте на една вълна.

# 489
А пък ММ би направил ама точно обратното с кантара Laughing Laughing Електронен е иначе отдавна да го беше направил.
Дано не бъркам, но май някой ме е поздравил за имен ден.Аз съм Таня, а не Ана. Grinning Ще помоля Анум да коригира това Ан, което стои пред ник нейма.Иначе на всички празнуващи своите именни дни вчера пожелавам здраве и всичко най-хубаво  bouquet

# 490
Анум, това е много мило  Blush Моя пък ми говори как съм наедряла и, че започвам да се отпускам  #2gunfire

# 491
  • София
АНЯ,чести то ти звание "госпожа"  bouquetДа илядите в семейния живот и да сте много щастливи Hug Hug Hug

# 492
Аня, а ти не се измъквай така, а разкажи повече за сватбата Simple Smile

# 493
Аз щото да не ви занимавам  Embarassed Затова не изпадам в подробности.Благодаря за пожеланията Hug
Сватбата беше страхотна.И гостите така казват Laughing Чакаме си снимките, така че ще покажа със сигурност.А още по-хубавото е, че си имахме брачна нощ въпреки умората Heart Eyes

# 494
Браво! Много дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам и пълна къща с дечица!   bouquet   Аз много обичам сватбени разкази и ако знаеш само колко ви завиждам на тези мацки, които сега правите сватби, особено за роклите  Embarassed  С толкова хубави спомени се сещам за нашата сватба, чак ме е яд, че направихме в един ден и гражданския и църковния брак... а така бих се издокарала в булчинска рокля отново!

Общи условия

Активация на акаунт