MAC & Sephora - 8 тема

• 35 618
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Дами, може ли някоя от вас, която е била наскоро в магазина на M.A.C., да сподели дали има изостанали комплекти от четките в травел размер (в цвят розово, резида и бежово) от новогодишната колекция?

# 586
Дами, може ли някоя от вас, която е била наскоро в магазина на M.A.C., да сподели дали има изостанали комплекти от четките в травел размер (в цвят розово, резида и бежово) от новогодишната колекция?
Аз бях скоро и мисля, че ми предложиха от четките, но аз категорично отказвам да ги гледам и не знам какви цветове е имало.
Тези четки ги гледах веднъж и не ми харесаха. Според мен не си заслужават парите и нямат нищо общо с другите четки на МАС.

# 587
  • София
Последно преди седмица ги имаше.... но са безумно смешни четки, не бих дала и 20лв. за тях  Sick

# 588
Абе тези били най-добрите травъл сетове с четки от години. Пак не са в никакъв случай със същото качество като оригиналната серия, но ставали са мненията на всички ползвали ги гурута в нета. Струва си да се погледнат особено за пътувания, където на мен лично ми е писнало да влача като луда багаж.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 16:41 от densi

# 589
Аз бях скоро и мисля, че ми предложиха от четките, но аз категорично отказвам да ги гледам и не знам какви цветове е имало.
Тези четки ги гледах веднъж и не ми харесаха. Според мен не си заслужават парите и нямат нищо общо с другите четки на МАС.
Благодаря ти B & C  bouquet за бързия отговор - аз се "изкуших" за подарък за приятелка, тъй като четох добри отзиви в разни beauty блогове, но ти ми охлади ентусиазма Mr. Green

# 590
Аз ги погледнах веднага щом ги пуснаха в Австрия и на мен не ми харесаха.
Е, ако някой ми ги подари, няма да ги върна, нито ще се разсърдя, но аз самата не бих си ги купила.

# 591
Абе тези били най-добрите травъл сетове с четки от години. Пак не са в никакъв случай със същото качество като оригиналната серия но ставали са мнеята на всички ползвали ги гурута. Струва си да се погледнат особено за пътувания, където на мен лично ми е писнало да влача като луда багаж.
Аз точно на това разчитам - да са една идея по - добро качество от това на подобни сетове през годините Peace Ще трябва да се прецени на място, благодаря ви за отговорите Hug

# 592
  • Стара Загора
Някой от Пловдив, който може да вземе сенките?
Има ги в Бютизон.  Blush

# 593
  • Пловдив
Днес бях в Мак,взех си четка за руж и разтвор за почистване на четки.Обслужи ме една руса мацка - беше много мила с мен- всичко ми обясни и ми показа Peace - как и къде да слагам руж,прахообразна пудра и ми сложи от лайтскапейда.Ох,много ми хареса!Сега разбирам защо толкова го хвалите  Peace Загледах, четката за пудра 150,но още и се чудя,защото за сега с тампона се справям добре.После се върнах да попитам дали продават калъфи за четките,но се оказа,че нямат.Да попитам как и къде ги съхранявате като нямат калфъчета?

# 594
Аз прави в кутия и някоиэлегнали, но не се докосват космите до нищо. Вътре в шкаф, че да не се прашят.

Честити неща страхотни продукти са и двете! Heart Eyes Hug  bouquet

# 595
  • София
Абе тези били най-добрите травъл сетове с четки от години. Пак не са в никакъв случай със същото качество като оригиналната серия, но ставали са мненията на всички ползвали ги гурута в нета. Струва си да се погледнат особено за пътувания, където на мен лично ми е писнало да влача като луда багаж.

Дени, погледни ги, ужасни са  Sick

# 596

А гледах ги и не ги купих, имам достатъчно четки и още купувам непрекъснато, но моя позната си взе и е доволна.

# 597
  • София

А гледах ги и не ги купих, имам достатъчно четки и още купувам непрекъснато, но моя позната си взе и е доволна.

То има доволни и от апликаторчетата в кутиите със сенки, но това не ги прави добри... аз не съм спец, но в сравнение с четките на Сигма, са смешни  Mr. Green

# 598
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес съм пролетна(навън е около нулата) с Шанел Аксесоар, макар че цвета е безумно красив Каберне Совиньон, трудно ми е да го сложа в графа пролет, по-скоро е за късна,студена есен.
Тези дни ще го снимам и ще го сложа в сайта.

Затрупаха ли ви с подаръци и мили жестове?  Hug

# 599
Здравейте и честита Коледа!  santa2
Обръщали ли сте внимание дали в Сефора има някакви намаления, че имам да си купувам доста неща?

Общи условия

Активация на акаунт