MAC & Sephora - 8 тема

• 35 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мен ме интересува има ли го Нейкид-а или не в Сефора? Thinking

# 601
Аз ходих до The Mall преди Коледа и не го видях.  Rolling Eyes

# 602
  • в 1001-та нощ

момичета, които са ходили споделиха, че е изчерпан и ще има ново зареждане след празниците  Peace

Здравейте и честита Коледа!  santa2
Обръщали ли сте внимание дали в Сефора има някакви намаления, че имам да си купувам доста неща?

имаше мисля 20% отстъпка, ако купиш втори продукт, вероятно той се води по-евтиния  Mr. Green с играта с СМС-ите, но вече май важи и без нея  newsm78

# 603
  • София
момичета, които са ходили споделиха, че е изчерпан и ще има ново зареждане след празниците  Peace
Да и аз така бях подразбрала от четеното тук, но се надявах, че няма да е вярно. Rolling Eyes Както се оказа и че чаканите пролетни колекции не дочакаха пролетта, така мислех че и с палитрата ще поразмислят!
E, е да си я имат тогава след празниците, пък! Crossing Arms То дотогава 150 желания ще съм си сменила! Mr. Green

# 604
  • в 1001-та нощ
предполагам, че можеш да провериш по телефона  Hug , аз така бих направила  Peace

# 605
  • София
предполагам, че можеш да провериш по телефона  Hug , аз така бих направила  Peace
А, бе, ти си върха! Hug
'Ми мноо ясно, че така ще направя! Crazy ooooh!

Хахаха, обадих им се! Чакат камиона до час.
Очакват палитрата днес Hug. Казаха ми да побързам, защото много заявки имало за нея, демек, запазени бройки. Joy
Знаех си! bowuu
Няма кой да чака до след празниците! Flutter

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 11:08 от kopche

# 606
  • в 1001-та нощ
ами явно съм ти на късмет  newsm76 Two Hearts , то така ни тръгна от първата среща  Blush Heart Eyes Embarassed   bouquet

# 607
  • София
АбсолУтно!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще се похваля тия дни... Simple Smile

# 608
О Копче, много се радвам.  Heart Eyes Hug Записвай се там бързо и "доволна шъ останьеш" сигурна съм.

Днес съм с тюркоазен кожен костюм и потник с череп, с много кожени аксесоари. Реших да направя нежен грим, контрапункт на черепа с пролетната, зелена палитра на Диор. Добре се получи.
Двете четки които купих за хайлайтъри са много хубави и много добре нанасят на скули и под вежди. Мас 109 и Инглот 6ss. Инглота е изключително мека четка, изненада ме.

# 609
  • в 1001-та нощ
densi, това костюмчето от срещата ли е? С полата?

# 610
Здравейте. В темата за новите придобивки показаха , че пак ще излиза в пролетната колекция Порцелан пинка на Мак. Искам да попитам как е този скин финиш, за да реша дали да го поръчам и може ли телефона на МАк-София, че искам един глос да си поръчам, ако имат в наличност?
От сайта на Мак може ли да се поръчва и някой поръчвал ли си е от там?

# 611
  • в 1001-та нощ
До колкото зная по телефона може да се поръча и изпращат с куриер  Peace

От сайта на МАС - мисля, че поръчват от английския с посредник  Peace

# 612
Благодаря, Алена. Но то в Бг сигурно още няма Порцелан пинка newsm78
Дано някой поръчвал да сподели и евентуално с кой посредник.

# 613
  • София
Не, няма я още в Бг. Аз лично съм хвърлила око на Stereo rose , макар доста да напомня на Springsheen (който е перманентен) , гледайки снимки в нета.  Thinking

# 614
densi, това костюмчето от срещата ли е? С полата?
Да точно това.
И аз искам Порцелан Пинк. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт