MAC & Sephora - 8 тема

• 35 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За Porcelan Pink със сигурност ще спя пред мола  Crossing Arms Точно такъв си представям идеалният хайлайтър - почти металически блясък, но без видими брокати и в нежно розово, а не студено бяло или златно.
Със Софт енд Джентъл се разделих, а Лайтскапейд ми е лек и дискретен, по-подходящ за през деня сякаш. Искам нещо по-лъскаво  Crazy

# 616
А кога се очаква Порцелан пинка да стигне в Бг? Ако се налага да вървя и аз да спинкам пред мола Mr. Green

# 617
Като гледам колко желаещи ще има аз май да не си взимам 2-ри Порцелан Blush

Стерео розата е много подобна на Springsheen. Разликата е, че е много по-блестяща. Който си пада по много блясък на бузите ще я хареса.

Колко струваха при нас пигментите на MAC? 45 или 50?

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 19:27 от Жаки°

# 618
  • София
Жаки,  благодаря, щом е блестяща, аз съм пас.

Как би стоял Порцелана на  кожа с тен ?  Thinking В нета всички девойки , които го демонстрират са  поне 2 тона по светли от мен.
Много сте зарибяващи.  Crossing Arms

# 619
Предполагам пак ще седи добре. Ще изпъква обаче повече розовото.

# 620
Някой знае ли дали са останали случайно Драконовите метеорити някъде?  Rolling Eyes
Другото, което бих помолила (макар че вече чух мнение), е да направите сравнение между Teint Rose 01 и Драконите. Praynig Laughing

# 621
От днес новата колекция Apres Chic и новите пигменти са налични онлайн на maccosmetics.co.uk утре ще бъдат и в магазините в УК. Пускам ги ако някой реши да поръчва. Аз ще ходя утре да ги видя.  Peace

# 622
  • София
И аз видях колекцията, даже бях натоварила Порцелана в кошницата, после обаче се сетих , че имам Гарденията на Герлен, която е подобна (може би по малко розова) и се отказах.
Сега остава и от Шоколада на Тоо Faced да се откажа (разубедя) и ..  Whistling вече съм спестила за пресованата лимитка на Метеоритите.

# 623
  • в 1001-та нощ
кое точно пресована лимитка си прицелила  Heart Eyes

# 624
  • София
Някой знае ли дали са останали случайно Драконовите метеорити някъде?  Rolling Eyes
Другото, което бих помолила (макар че вече чух мнение), е да направите сравнение между Teint Rose 01 и Драконите. Praynig Laughing

Аз сравнение не мога да дам,  oт прочетеното тук  => въпросната лимитка е по блестяща ( аз имам 02). Ако са свършили в Бг, ето тук ги има на много добра цена (май има някаква промоция) . Simple Smile Обикновено поръчвам с посредник, на пощи не вярвам.

Алена, Wulong
   Heart Eyes.

# 625
Аз сравнение не мога да дам,  oт прочетеното тук  => въпросната лимитка е по блестяща ( аз имам 02). Ако са свършили в Бг, ето тук ги има на много добра цена (май има някаква промоция) . Simple Smile Обикновено поръчвам с посредник, на пощи не вярвам.
Благодаря! Peace

# 626
# 627
  • USA, Steak State
Тъкмо влизам да пусна линковете от Темпталия и аз  Mr. Green

Юлето ме е изпреварила. Живот и здраве ще покажа и аз суочове тези дни на двата скинфиниша.

# 628
Ех момичета тези хайлайтери вече ги искам. ooooh!
Много сте лоши значи. Mr. Green

# 629
  • София
Идвам да се оплача, пък! Crossing Arms
Ходих вчера до Сефората и Нейкид... ама грънци!!! Naughty
Камионът не бил дошъл, както се очаквало вчера, щял да дойде днес.
Записаха ми телефона и ще ми се обадят за да не се разкарвам повече. Crazy

Затова, пък, си тръгнах с мечтаното разкошно палто от Зара. Mr. Green Hug Flutter

Общи условия

Активация на акаунт