MAC & Sephora - 8 тема

• 35 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
kopche, аз на твое място - няма да чакам обаждане - ще отида пак към 14 ч  Peace

Розовият порцелан много ми хареса и мисля -ще ми ходи, за стерео розата съм скептична за себе си  newsm78 може би, ако съм с тен newsm78

# 631
  • София
kopche, според мен пък няма за какво да се притесняваш  Hug Аз имах съмнения, че ще ми звъннат за лака Malice, но ми звъннаха, отидох по-късно и той си ме чакаше  Heart Eyes

От новите скинфиниши не харесвам никой  Party

# 632
  • София
kopche, аз на твое място - няма да чакам обаждане - ще отида пак към 14 ч  Peace

Розовият порцелан много ми хареса и мисля -ще ми ходи, за стерео розата съм скептична за себе си  newsm78 може би, ако съм с тен newsm78
Аленка, да не забравяме, все пак, че съм на работа и без кола. Cry

Аз гледах ревютата на Темпталия и като че ли най-ми хвана око Amber Glow и Джентъла, но ако има порцелан-а при нас и него бих го погледнала. Blush

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 16:04 от kopche

# 633
  • в 1001-та нощ
амммм, това е лоша работа  Confused

но чакам възторжените отзиви  newsm76 newsm76 newsm76 , аз чакам двойката след празниците  Hug

# 634
  • София
А някой ще поръчва ли Naked Basics? Аз се чудя. Не толкова, че имам нужда, колкото, че искам да я видя как е  Mr. Green

BTW в lookfantastic са заредили и четките на Real Techniques, но цените са като по бг магазините.

# 635
Беболинка, трябва ли посредник до Бг от английския сайт на Мак?

# 636
  • София
Трябва, да.

# 637
Благодаря, Ел-меме. Ще изчакам тогава да видя дали ще успея от тука да си купя и тогава ще поръчвам. Но не ме свърта и нямам търпение, но ще опитам Crazy

# 638
На мен ми харесват и двата скинфиниша на Мас, но имам наистина много вече и нещо ми писна от тях. Само се чудя сутрин кой точно да сложа и може и да ги пропусна. То все пак не е нужно да се купи всичко хубаво на този свят. Някакси започнаха да ме ловят нервите от голямото трупане. Sad Sick
По тази причина категорично пропуснах пудрата на Есенс и още няколко други коментирани продукта.

# 639
Знае ли се все пак кога ще идва Аpres Chic? Да се подготвя психически Grinning

# 640
  • Пловдив
И аз искам хайлайтер  Mr. Green много ми хареса лайтскапеида,но ще изчакам да видя и новият на Шанел и ще решавам тогава Peace

# 641
момичета, току-що са си получили стоката в сефора, има нейкид

# 642
Момичета,  тези дни съм се побъркала  с тази палитра NAKED 2 и съм решила да си я поръчам, заедно с отделна туба праимер. Някой от вас вече купувал ли си я е, доволни ли сте, откъде и тн...

lookfantastic добър сайт ли е, ползвате ли го? много привлекателно- безплатна доставка навсякъде???

тези два продукта не мога да намеря в БГ, нали?/

Благодаря ви предварително за вниманието и отговорите  bouquet

Една почитателка на гримовете, която не пише по форумите Simple Smile))))

# 643
момичета, току-що са си получили стоката в сефора, има нейкид

Има нейкид 2??? Нали става въпрос за  мола на стамболийски?

# 644
  • София
te_dda, аз имам 2-ката. Взех я точно от lookfantastic. Аз много харесвам този сайт  Peace Имала съм само веднъж проблем с доставката, тоест загуби ми се един шампоан и веднага ми пратиха нов  Peace Доставката си е абсолютно безплатна, има и опция за плащане чрез pay pal.
И двете неща, които искаш да си вземеш, ги няма никъде в България (официално). Палитрата като качество е страхотна, цветовете - според вкуса  Hug

Сефора има само в The Mall - на бул. Цариградско шосе. Получили са Нейкид 1. Втората никога до сега не са я зареждали.

Общи условия

Активация на акаунт