MAC & Sephora - 8 тема

• 35 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А определено еднакви продукти за различни пазари са различни!!

Peace

# 691
Моята е от първите, които докараха в Бг, преди 2 години.С молив и щамповани букви +код , никога не би минало и през ум ,че е менте. Grinning
Обожавам я. Все още.  Heart Eyes
И моята е точно такава. Нямам абсолютно никакви съмнения за оргиналност, даже тези писания ми звучат смешно.

Днес реших да отида в БЗ и да си използвам многото натрупани точки от покупки в картата и да си взема полагащите ми се подаръци.
Много съм доволна, защото си взех несесер, невероятно красива и удобна, снежнобяла чанта на Кларинс и си направих процедури пак от Кларинс. Картите са хубаво нещо.
Сефора трябва да се замислят за карти също. Удобно и полезно е и глези клиентите.

# 692
Моите 2 карти са пълни с точки и честно казано очаквах нещо повече от някакви рекламни чантички (при това празни). Поне да бяха направили някакви процентни отстъпки.

# 693
  • София
И аз не ги харесвам  Peace
Но преди няколко дни в Дъглас ми казаха, че е хубаво да се изхабят точките в картата, защото щяли да въвеждат нова политика. Момичето не беше много информирано, но спомена процентна отстъпка.

# 694
Разгеле Praynig В Германия отдавна дават проценти и хубави подаръци.

# 695
  • София
И аз това си помислих, но не разбрах защо пък трябва да се изхабят точките (до края на годината). В крайна сметка все пак натрупаната сума си е натрупана сума и може просто да я преизчислят по новия начин  Crossing Arms

# 696
Защото иначе ще трябва да ми подарят сигурно 2 парфюма Mr. Green

# 697
  • София
Според мен ще вкарат 5, в най-добрия случай 10 % отстъпка  Thinking

# 698
И това е нещо. По-добре от скучните им чанти, които и без това на други места ги подаряват и без точки и карти

# 699
  • София
Права си  Hug Дано скоро има повече яснота относно въведенията. И дано и Сефора измислят нещо  Crazy

# 700
  • София
Само да вметна, че в Сефора са заредили тази палитра. Не ги е срам ,единствената , която ме изкушаваше  Grinning .

P.p. Framboise е просто божествен ..  Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Само да вметна, че в Сефора са заредили тази палитра. Не ги е срам ,единствената , която ме изкушаваше  Grinning .
Честита Куражче! Hug  bouquet Споделя моля ти се мнение, като я ползваш, че и на мен ми харесва.
Колко струва и има ли бройки?

# 702
  • Пловдив

Фантастична е!!  Hug

# 703
  • София
Денси, благодаря!  Hug
Непременно, ще споделя. Имаше още 3-4 бр + тестер Simple Smile ( ти да видиш, чудо ) . Цена - 71 лв.

П.п. И да знаете как светеше около дисплея на Too Faced - чисто и спретнато.  Grinning Образоват се, дано да са прочели и коментара за картите по нагоре.  Mr. Green

# 704
  • в 1001-та нощ
много е красива  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт