MAC & Sephora - 8 тема

• 35 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Много благодаря за отговора !!! Това, което е неофициално тук, е менте за 50 лв .....Тебеширчета за 50 лв !!! За мен е грехота да давам такива пари за ментета ..Аз междудругото отттам се запалих- видях палитрата случайно в продавалника. Много ме ядосва фактът обаче, че никой никъде не споменава,че продава ментета !!! И не само за тази палитра- и за пигменти на мак, и четки на мак, пак от същите продавачи ! Няма лошо който иска да си ги купува, но идеята е да си поне информиран какво купуваш ....От подобно нещо се страхувам и от всички западни сайтове за поръчки, тк не се занимавам с такива неща и незнам кои са коректните сайтове с продавачи, които не биха изпратили менте вместо оригинала без да го споменат....гледах клипчета за сравнение на оригинал с менте, за да си направя сметка дали си заслужава разликата в цената,  но разликата в цветовете е очевадна......

А този праймер - лилавата туба, има ли го в мола, поне него да купя когато мога, сега да не го поръчвам...а и на палитрата нали има малка такава тубичка от няколко милилитра- точно ще го пробвам.....ти с какви отзиви си за този праймер, заслужава ли си парите?

Мерси, момичета ! Рядко влизам, когато се интересувам от нещо конкретно, но винаги намирам отговори !!!

# 646
  • София
Малката опаковка на праймъра е само в първата част на Нейкид. Във втората има малък глос. Аз не съм го ползвала. Имам други бази за очи, та ги ползвам тях. Иначе се води за една от най-добрите бази. И я няма в Сефора. От целия асортимент на UD там продават само палитрата Naked 1.

Всички продукти в lookfantastic са оригинални на 100%  Peace

# 647
А какво ползваш за основа за сенки, от което си доволна?

# 648
  • София
Ето тази http://www.nyxcosmetics.com/p-33-hd-eye-shadow-base-esb04.aspx Но тя също не се продава в България

# 649
Мерси !  bouquet
 А на каква цена са пуснали Некид , знаеш ли? И тя е хубава, даже в нея има 2 цвята, които са ми любими и  ги няма в нейкид 2...А и предполагам ще са сложили мостра за проба, което е много важно...Проблемът е,е купуването на едната палитра обезмисля купуването на 2-та:))) иначе не бих се замислила да купя 1 и да чакам 2 да дойде в бг.....защото и това несъмнено ще стане....абе ще отида да разгледам и аз, и то с трепет:))))

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 13:33 от te_dda

# 650
  • в 1001-та нощ
момичета, току-що са си получили стоката в сефора, има нейкид

някой, ако има телефона на kopche  Peace да й каже  Peace  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet bowuu

# 651
  • София
Благодаря ти миличка! Hug
От Сефора ми се обадиха в 12:07ч., за да ми кажат, че мога да отида вече. Hug
След работа Rolling Eyes.

# 652
Ето, за почитателите:)

# 653
Благодаря ти миличка! Hug
От Сефора ми се обадиха в 12:07ч., за да ми кажат, че мога да отида вече. Hug
След работа Rolling Eyes.
Кажи им задължително да ти я запазят, защото си сериозен клиент и ще я купиш в 18 часа примерно. няма да ти откажат. Стискам и да се похвалиш веднага! Heart Eyes Hug

Купете си, ако искате пудрата бронзант със списание Грация за 8 лв. Подарък от Сефора е някаква неизвестна за мен марка. Има я в темата за козметичните похождения. Взех я добре за скули, иначе е тъмна за цяло лице. Свободна с хубаво, бананово пухче. Hug

# 654
  • в 1001-та нощ
аз днес случайно я видях в един магазин и взех, малко тъмна ми се видя, но за лятото или контуриране - ще става, вероятно  Rolling Eyes

# 655
Момичета, може ли който разбере на каква цена са я пуснали да драсне един ред? Heart Eyes

# 656
  • София
te_dda, мисля, че е 80 или 80 и няколко лв Нейкед в Сефора. Аз имам единицата, а сега чакам и двойката. Изобщо не мисля, че наличието на едната обезсмисля да имаш и другата. В двойката цветовете са по-студени, повече тоуп, което на мен ми седи по-добре зимата, а в единицата са по-топли, златисти и бронзови, които ще ми отиват повече през лятото. Като цяло се гримирам най-вече в неутралната гама и изобщо нямам притеснения, че няма да успея да изгреба напълно докрай и двете палитри  Mr. Green

# 657
  • София
78лв. е Нейкида в Сефора. Peace

Купих я преди малко. Mr. Green Hug

Доволно зареден е магазина с палитри.
Нямаше нужда дори да споменавам, че съм се обаждала. Но все пак, благодарих, за това, че бяха така любезни, да ми направят този жест да ме информират, че е пристигнала. Wink
Много съм щастлива! Hug

Скрит текст:
денси, списъка ми е изпълнен за тази година! Рапорт даден! Mr. Green
Сега отивам да се срамувам. Wink

# 658
Хайде със здраве! Много се радвам за покупката и изпълнението на списъка. Heart Eyes Hug
Дай Боже всички ни!
Не се срамувай хич, сигурна съм че работиш като роб и си майка, и отлична съпруга, освен че си много красива и можеш да си купиш всичко, което прецениш, че ти е нужно без никакви угризения. Hug

# 659
Kopche, честито Hug
Коя версия е твоята? Разкрихме ги на последната среща че има с различни цветове (номер 1). Странно, но факт.

Общи условия

Активация на акаунт