MAC & Sephora - 8 тема

• 35 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Копче, а двойката дали я бяха заредили?
Въпроса за Жаки е, на задната страна на палитрата, златните букви на лепенка ли са отпечатани или върху велура  Mr. Green

# 661
  • USA, Steak State
Каква казвате, че е разликата между двата едишъна на палитрата? Моите са златни букви щамповани на самия велур.

Бързам да споделя първи впечатления от пролетните Метеорити.

Лично мое мнение е, че тези пролетните трябваше да излязат като Коледни. Не знам Темпталия какво е гледала, но тези са с толкова блестящи частички, че не е истина. Така съм се напудрила в момента, че съм като коледна елха ( буквално). Светкам си, та чак не се трая. Не придават цвят т.е. който ги гласи за руж да се откаже. Матират си като обикновените, но са с доста частички. Мислех за НГ да съм с Драконовите, но май ще съм с пролетните.  Mr. Green
Опаковката е много голяма, пухчето също ( супер приятно на усещане) Драконите и 02ри, които имам бяха с дунапренче само). Дразни ме само, че опаковката е картон и лесно се отваря капака т.е. ако ги обърнеш ще се отвори. Изглежда някак евтино.
До няколко дни ще снимам, сравня и кача снимки на 02, Драконите и Райските.

# 662
Нямам търпение за сравнението ти, Ели!
Благодаря за инфото. Wink

# 663
  • USA, Steak State
Няма за какво, така ако трябва да ги харесам за някого- Жаки! Точно неин стил са.  Heart Eyes

# 664
  • София
Каква казвате, че е разликата между двата едишъна на палитрата? Моите са златни букви щамповани на самия велур.

Моята и на Надето (купена от Сефора) на гърба са щамповани на велура, а на Жаки на хартиен стикер. В разни блогове твърдят, че оригиналната палитра е с хартиена лепенка, а тези с щампата са менте  Thinking
Вариантите в този случай са два - има две различни версии на палитрата или в българската Сефора най-нагло пробутват ментета  ooooh!

http://tatianahochrein.blogspot.com/2011/12/urban-decay-naked-pa … real-vs-fake.html
http://www.theblackpearlblog.com/2012/08/urban-decay-naked-palet … nd-ebay-fake.html

# 665
  • USA, Steak State
 Joy Ами аз съм си я купувала директно от Urban Decay, не вярвам да е менте. Затова попитах понеже чрез мен имате база за сравнение. Според мен е просто разлика в партидите. Не става въпрос изобщо за ментета.

# 666
  • София
С други думи и блогърките пишат глупости само да всяват паника  Laughing

Аз не съм имала съмнения защото качеството на сенките е уникално, има си сериен номер, изработката на кутията е перфектна, но като попаднах на тези блогърски писания се облещих  Shocked

# 667
  • USA, Steak State
Адри не мога да ги опровергая, факт е, че според техните снимки моята палитра е фейк, надписът отзад го оправдава, но имам сериен номер отстрани. А и моята палитра беше от тези с молива, които пуснаха след четката. Купих я директно от сайта им, просто не вярвам да е менте. Simple Smile Вече всеки да си преценява, на кого  каква е.

# 668
  • София
Явно китайците пъргаво са изкопирали първата палитра с молива, а блогърките сравняват с втората, която е с четка  Peace

# 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Купих я директно от сайта им, просто не вярвам да е менте. Simple Smile

Ърбан Дикей са решили да съпортват китайците и пускат ментетата им на тяхния официален сайт. Редуват - 1 оригинал, 1 менте, 1 оригинал, 1 менте...кой, каквото му се падне.

# 670
  • USA, Steak State
Купих я директно от сайта им, просто не вярвам да е менте. Simple Smile

Ърбан Дикей са решили да съпортват китайците и пускат ментетата им на тяхния официален сайт. Редуват - 1 оригинал, 1 менте, 1 оригинал, 1 менте...кой, каквото му се падне.

Джуркат постъпилите поръчки кой ще хване китаеца за носа.  Mr. Green

# 671
  • София
Запис да ви следя, че отдавна не съм влизала тук! Покрай бременността и раждането позарязах гримьорските истории.

И за да не е съвсем без нищо, вчера влизах в магазина на MAC да си избера гланц за себе си. Обикновено знам какво искам, но сега влязох от любопитство какво ново има и евентуално дали ще ми предложат нещо интересно. Признавам, консултантката беше любезна и отзивчива, но това което ми направи впечатление, сравнявайки с друг път когато съм влизала и са ме насочвали, е, че момичето не успя да ме насочи какъв глос ще ми отива. С две думи, да си разгледам и да си харесам аз. Освен това тествах няколко гланца, но не ми ги сложи тя, а ми даде сама да си ги сложа. Единият тестер беше явно стар и развален, защото имаше вкус на гранясало и лепнеше ужасно много.  Sick

# 672
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никога,ама никога не се вслушвам в чужди хора (приятелки, консултантки...) относно това,какво трябва и кое да купя. Имам си мой стил, мои виждания за кое ми отива и кое не. Не може чужд човек да знае по-добре от мен. Една пудра на Диор ми е насока от консултатка в Сефора,но нейните доводи ги знаех преди още да ги изрече...

# 673
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бях писала скоро, че си взех червило на Сефора от хидратиращата серия и искам да дам отзив - това е първото червило в живота ми, което за 1 седмица ползване се счупи. Гилзата се накриви и размаза по стените. Червилото е меко, блестящо, стои на устните като глос, но точно поради тази причина при леко нанасяне на устните се изкривява. Сега единственият начин е да го нанасям с четка, което аз много мразя.

Пробвах глоса на Urban Decay -  шоколадовия от серията http://www.urbandecay.com/lip-junkie-lip-gloss/243,default,pd.ht … tart=1&cgid=2 много хубав глос с мирис и вкус на шоколад, същевременно устните ми изтръпват, все едно са намазани с мента. Стои много добре, препоръчвам го.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 09:43 от gadamer

# 674
  • София
Sunglasses Hug Hug HugБлагодаря мила!
Kopche, честито Hug
Коя версия е твоята? Разкрихме ги на последната среща че има с различни цветове (номер 1). Странно, но факт.
Жаки, мерси! Hug
Ами аз не знам, коя е моята версия но цветовете са: virgin, sin, naked, buck, sidecar, half baked, smog, darkhorse, toasted, hustle, creep, gunmetal +shadow karma brush+Potion prime UD
Нямах представа, че има някаква разлика във версиите на Нейкид. Wink

Копче, а двойката дали я бяха заредили?
Въпроса за Жаки е, на задната страна на палитрата, златните букви на лепенка ли са отпечатани или върху велура  Mr. Green
Наде, не знам за коя двойка говориш, аз пазарувам много странно в Сефора: вратата-касата-вратата. JoyНе гледам и не чувам нищо. С мъж ли съм, влизам и излизам.  Crazy А, вчера бях с моя, така че времето в Сефора беше не повече от 2мин с плащането... Wink

На кадифената обложка на палитрата са буквите от предната и задната страна на кутията.

Общи условия

Активация на акаунт