MAC & Sephora - 8 тема

• 35 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мили красавици, имам един въпрос към тези от вас, които имат 24/7 молив за очи на Urban Decay.
Хубав ли е наистина както твърдят ютуб гурутата, траен ли е във водната линия и въобще струва ли си да се занимавам да го поръчвам или има и по-добри алтернативи по наши земи?

# 706
  • USA, Steak State
Мили красавици, имам един въпрос към тези от вас, които имат 24/7 молив за очи на Urban Decay.
Хубав ли е наистина както твърдят ютуб гурутата, траен ли е във водната линия и въобще струва ли си да се занимавам да го поръчвам или има и по-добри алтернативи по наши земи?

Ползвам го от 2 години ( само него) и за водната линия и понякога си правя очна линия с него. Траен е, не се размазва и трудно пада. Издържа цял ден въпреки, че на пипане и нанасяне ти се струва мек. Мисля да тествам един Шанелски кохл, но не смятам да спирам и с Ърбън-а.
Лично аз ти го препоръчвам.  Peace

# 707
За мен е най-добрия черен молив. Беше ми бонус към една тяхна палитра и го похарчих дотогава докато острилката го хващаше. Shocked Оттогава търся молив като него, но не съм открила. Сега ползвам този на Карго също бонус към палитра, но е по-твърд. За водна линия обаче не мога да говоря, защото не нося нищо там или кохла на Герлен.
На Шанел иначе моливите са най-добри от най-високия клас.
Аз искам  юбилейния комплект с много моливи в пълен размер на UD но е много скъп и трудно се намира.

# 708

+ и от мен.   Heart Eyes
Не нося на водната линия, но и при мен издържа цял ден. Струва си всяка стотинка.   Heart Eyes

# 709
  • София
И аз се присъединявам към похвалите за 24/7 молив за очи на Urban Decay. Траен всякъде (и на водната линия), не се размазва, наситени цветове!  Hug

# 710
  • София
Благодаря  Hug
Значи ще поръчвам без колебания   bouquet

# 711
  • в 1001-та нощ
а от къде ще го поръчваш?

# 712
Аз имам OIL SLICK молива на UD, от FUN палитрата.
Хубав ми изглежда - слагала съм 2-3 пъти обаче, защото откакто имам гел очната линия на МАС само такава слагам.. Трябва да почна и моливчето обаче. Много симпатизирам на марката UD - дано освен Too Faced вкарат и други марки в Сефора  Peace..

# 713
# 714
  • София
http://www.usa2bg.com/kozmetika/za-litse/urban-decay-moliv-ochi.html

Направо шок, но тук излизат по-изгодно в сравнение с lookfantastic Rolling Eyes
сега видях че точно Perversion го няма Confused

# 715
Само да вметна, че в Сефора са заредили тази палитра. Не ги е срам ,единствената , която ме изкушаваше  Grinning .
P.p. Framboise е просто божествен ..  Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря красива! Heart Eyes
Купих си днес и аз палитрата. Добре, че отидох до Сефора много набързо, защото беше последната. Като видях, че я няма изтръпнах, но после съзрях една отдолу и си отдъхнах. Много ми харесва! Heart Eyes
Взех и страхотен комплект от 4 минита в различни цветове на Хайверените  Сиате. Heart Eyes

# 716
Момичета, а каква е цената на Лайтскейп и на четките на мак - 217 и 219, поне приблизително? Набелязала съм ги като продукти, да знам само какви пари ми трябват да отида,че ми е на другия край на софия и не мога да ходя поетапно:)

# 717
  • София
Лайтскейп трябва да е 57 лв
защо не се обадиш първо по телефона да питаш дали са налични нещата
аз също живея на другия край и винаги се обаждам да питам дали има това което искам и да ми го запазят (в повечето случай за лимитки се обаждам)

# 718
  • София
Честито, Денси!  Hug Със здраве да си я ползваш!  Heart Eyes

Много си бърза , дори не успях да я тествам подобаващо . Grinning Предполагам, че на теб ще стоят добре, цветовете от палитрата (много по светла си от мен). Днес тествах вторият ред, с розовите гримчета. Върху базата на Никс, издържаха прилично, 5-6 часа ( това е оптималното време върху моите клепачи по принцип) . След това просто се размиха и попиха, което е характерно за по хубавите сенки така или иначе.
Относно цветовете, светлите цветове ми идват прекалено леки. Може би върху розова или бяла база биха били по забележими (  Candy Rose , напр. се сля с цвета на клепачът ми като го направи една идея по "свеж" ). Единственият цвят , който не харесвам е  Nude Beach - ужасно много се рони. Като за цената си палитрата е хубава , без да броим базата и спиралата , цената на една сянка излиза прибл. 6 лв. за 0.9 гр. Сенките са идеални за грим тип "natural beauty"  , на повечето пишещи  тук обаче биха се сторили скучни.

п.п. Темпталия я е описала много точно.  Peace

# 719
  • София
Ех, колко сте бързи  Grinning Отидох да видя и аз палитрата, но вече беше свършила. Взех си това Замислих се и аз за хайверения сет, но като знам колко малко ползвам моя, реших, че няма смисъл  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт