Новите ни козметични похождения 34

• 54 866
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
От къде са тези сенки? Страхотни са и това е любимият ми цвят.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 10:39 от bubanka

# 601
  • Belgium

Маришка, дай моля те отзиви за тази база за грим на Ревлон  Hug

Лесно ли се нанася, попива ли добре, мазна ли е?

# 602
  • София, Лагера
От къде са тези сенки? Страхотни са и това е любимият ми цвят.
От Дъглас, но мисля, че тези бяха последните. Иначе BeYu има и в Блик, попитай там! Номерът на сенките е 48  (Catwalk Jrio Eyeshadow 48)
Успех! Peace

# 603
  • Варна

Маришка, дай моля те отзиви за тази база за грим на Ревлон  Hug

Лесно ли се нанася, попива ли добре, мазна ли е?
Мац, много е добра! Честно! На едно ниво я слагам със златната на Герлен. Попива моментално, изобщо не е мазна. Вчера се намазах по обяд, вечерта към 11 часа свалих грима - не беше мръднал. С Парюр екстрийм съм.  Heart Eyes

# 604
  • Belgium
Ауу, чудно! Тъкмо си търся хубава база за грим  Party

На каква цена е и откъде я взе?

Тук в София намирането на Ревлон не е лесна работа  Crossing Arms

# 605
  • Варна
Ауу, чудно! Тъкмо си търся хубава база за грим  Party

Тук в София намирането на Ревлон не е лесна работа  Crossing Arms
От Елитис я взех. По обяд смятам да отскоча до Лили и ще погледна дали я има и там. Ако срещнеш затруднения в намирането - насреща съм  Heart Eyes
25-26 лева е.

# 606
  • Belgium
Ако се затрудня, ще пиша  Heart Eyes Hug

# 607
Аглая, ще чакам отзиви за продуктите на Clarins!  Simple Smile

Малко късно се включвам, но исках да придобия повече впечатление от действието на продуктите.

Clarins Pure and Radiant Mask е много приятна маска на глинена основа, но за разлика от повечето подобни маски, е по-деликатна, изобщо не изсушава кожата. (За мен като цяло продуктите на Кларанс не са агресивни, но вероятно тъкмо поради това при тях не усещам ефектите веднага. Така беше и с базата за грим, която отначало изобщо не усещах.) Тази маска почиства добре кожата и същевременно с това не я стяга прекалено.

Clarins Pore Minimizing Serum - засега този серум не ми е заличил порите. Обаче в комбинация с маската, а също и с един спрей против акне, се отрази много положително на общото състояние на кожата ми; в момента почти нямам несъвършенства и пъпки. В съчетание с крем този серум ми идва малко по-тежък. Затова от няколко дни го ползвам само с въпросния спрей. Слагам малко повече от серума и така не изпитвам никаква нужда от допълнителен крем. Хидратира идеално. Прилича на по-лек крем, на флуид.

Много съм доволна от Salcura Antiac Acne Clearing Spray - това е спреят, за който споменах по-горе. Наистина кожата ми беше станала проблемна, не изглеждаше добре. От няколко впръсквания несъвършенствата изчезнаха. Върху спрея слагах само серума на Кларанс и състоянието на кожата ми се подобри значително. Мисля, че по-голяма роля тук изигра този спрей; усещам активните му съставки по-осезаемо.

# 608
  • София
Noir, къде е тази оферта за продуктитен а Клоран (с подаръците)?

Те са сетове - 400мл шампоан и нормалната си опаковка сух шампоан, за 19,90. Моят си го взех от аптеката в The Mall, но предполагам че се намира и в доста други аптеки  Peace

От вчера:

- Lush Popcorn Lip Scrub

# 609
# 610

плюс една малка палитра на Сефора.

# 611
Къде в София мога да открия Талодерма и по-специално тази серия http://www.thalloderma.com/cosmgroups.php?pr_problgr=%D0%C5%C2%C … CE%C4%D3%CA%D2%C8?

# 612
В Елитис има ли Катрис?

# 613
Ауу, чудно! Тъкмо си търся хубава база за грим  Party

Тук в София намирането на Ревлон не е лесна работа  Crossing Arms
От Елитис я взех. По обяд смятам да отскоча до Лили и ще погледна дали я има и там. Ако срещнеш затруднения в намирането - насреща съм  Heart Eyes
25-26 лева е.

След един куп хубави мнения и аз я затърсих. Неуспешно в нета. Тук по магазините нямат.   Confused

# 614
  • Варна
В Елитис има ли Катрис?
Не, няма.

Общи условия

Активация на акаунт