Новите ни козметични похождения 34

• 54 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Няколко лака Golden Rose Fantastic.
За протокола - цветовете им са едно към едно същите като на другите лакове - Golden Rose Махi Вrush, caмo с тази разлика, че четката им е стандартна, т.е. най-обикновена.

# 586
  • София
* Clinique Bottom Lash Mascara

* Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze

# 587
elinor1985 каква марка е този лосион? Гледах ги преди няколко дни в един магазин и ми се сториха много познати, но не се сещам какви бяха
Аз си го купих от Дъглас, в магазина ми харесаха всички аромати, но взех ванилията, обаче когато се нанесе на кожата става много изкуствен аромата TiredНанася се трудно и попива много бързо, не хидратира добре.След бутерите на Боди шоп никои други не ми харесват достатъчно Crossing Arms

# 588
  • София
Мммм Pure White Linen на Есте и аз го имах,много нежен и приятен аромат,но изключително нетраен се оказа.
 А тази спирала на Clinique нова серия ли е?Интересно изглежда.

# 589

Вече я пробвах, чудесна. Винаги се връщам към Арт Деко, когато имам нужда от спирала.  Heart Eyes

# 590
Подаръци Simple Smile

- много добра очна линия, вече я пробвах Grinning

# 591
  понеже купих и 2 парфюма за подарък от Сефора ми нададоха един кош подаръци база на ОПИ, Мини парфюм 5 мл. Диор Абсолю, който направо е едно мъничко бижу, и ето тези неща
 фон дьо тен
коректор
сенки

# 592
  • Бургас
MAKE-UP STUDIO  от тези 2 рефила за опушен грим( ще правя грим тип Лана Дел Рей и намерих точните цветове)единия тъмно синьо мат другия е "миши" цвят Laughing и към тях подарък сив моли за очи.
От всичко много доволна.

# 593
  • София
Noir, къде е тази оферта за продуктитен а Клоран (с подаръците)?

Предполагам, но има ли някакъв трик, който съм изпуснала, или просто търкане?
Ако само с лакочистител не става, пробвай с фолио - ето така Peace

Мерси, много нагледно и полезно.  Peace

От мен последно тези неща:

# 594
и аз не харесвам I love , бях си закупила body butter ягода от Дъглас , веднъж докато се мажех с маслото попадна малко на халата ми , остана розово петно дори и след пране .... представям си какво слагам на тялото си , отиде директно в кофата , освен това не харесвах като усещане  по кожата .

# 595
# 596
  • София
Мммм Pure White Linen на Есте и аз го имах,много нежен и приятен аромат,но изключително нетраен се оказа.
 А тази спирала на Clinique нова серия ли е?Интересно изглежда.
Утре ще "сефтосам" парфюма - дано се държи добре. От пробата днес (към 11ч.) още ми мирише ръката  Heart Eyes
Спиралата не мисля, че е нова. Гледала съм в я няколко клипчета на Pixiwoo и реших да я пробвам. Много е сладурска  Blush

# 597
  • USA, Steak State

# 598
крем за лице и маска   Simple Smile

# 599
  • София, Лагера
 Party

[/img]

Общи условия

Активация на акаунт