Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 747
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
като знам колко си трудна за навиване, и без да ти отговори някой, пак щеше да го отстреляш  Joy

# 136
  • GYM
Здравейте, момичета,простете за нахлуването Hug Имам питанка, а знам, че вие сте експерти Heart Eyes Иска ми се да си взема един парфюм, но няма как да го пробвам. Става въпрос за този. Познавам и много харесвам оригинала, питам се дали този е много по-различен newsm78 Проблемът е, че имам адски капризен нос и малко неща ми харесват, затова се колебая Embarassed Благодаря предварително  bouquet

# 137
  • Чукарландия
като знам колко си трудна за навиване, и без да ти отговори някой, пак щеше да го отстреляш  Joy

Мнооого смешно, Бубс! Mr. Green

ПП Момичета, има ли разлика (то сигурно има, де), по-точно подобни ли са: Organza Indecence Givenchy и Les Parfums Mythiques - Organza Indecence Givenchy?  Hug

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 10:07 от BBeLLa

# 138
Здравейте, момичета,простете за нахлуването Hug Имам питанка, а знам, че вие сте експерти Heart Eyes Иска ми се да си взема един парфюм, но няма как да го пробвам. Става въпрос за този. Познавам и много харесвам оригинала, питам се дали този е много по-различен newsm78 Проблемът е, че имам адски капризен нос и малко неща ми харесват, затова се колебая Embarassed Благодаря предварително  bouquet
За мен е доста различен и то не в полза на Еликсира. За мен той има една дразнеща нотка като на загнило и е доста по-сладникав. Не го вземай насляпо, особено щом имаш чувствителен нос.

# 139
От къде може да се закупи?
София Salon Olfactive на Раковска

Благодаря, Марта  Hug

# 140
  • Варна
Scintillia, мнооого голямо Благодаря!  bouquet В морето от всякакви интернет парфюмни-магазини е трудно да се ориентира човек, но тоози сайт е Сууупер!  Heart Eyes Направо се чувствам като дете в магазин за бонбони Crazy Simple Smile !

# 141
Коледният ми аромат, всъщност те са два, но си приличат в някакъв смисъл са L de Lolita и Vanille Noire du Mexique.
Като неголяма любителка на ванилии да кажа, че това са две наистина много хубави ванилии за мен Simple Smile.Първата ми е някак домашна, уютна и без излишна сладост то май е единствената ванилия която успях да харесам.Мексиканската е по-горчивичка и навън ми е по-вървежна.В базата си приличат малко при мен.

Напоследък се замислих че това отстрелване на сляпо всъщност не е съвсем насляпо.Бела, никаква връзка няма с твойта Виза Grinning PeaceПравила съм го, но се замислих че насляпо би било ако отворя фрагр.например и си избера наслуки по състав и тн.Тук ако чета мнения и се влияя от тях това не е стреляне на сляпо ами  все едно съм се напила на селски панаир, грабнала съм  на друг човек пушката и думкам напосоки hahahaта отдавна не го практикувам никакво удоволствие не ми носи веке hahaha

# 142
  • Чукарландия
Тук ако чета мнения и се влияя от тях това не е стреляне на сляпо ами  все едно съм се напила на селски панаир, грабнала съм  на друг човек пушката и думкам напосоки hahahaта отдавна не го практикувам никакво удоволствие не ми носи веке hahaha

Ееех, то да е с на друг човек пушката, супер щеше да е, но моите патрони гърмят в случая... Joy

И си е баш стреляне на сляпо - колкото и мнения да изчетеш, двеста Фрагрантики да отвориш (и там е пълно с мнения), докато ти не си го помирисала, няма как да не е на сляпо. Peace

# 143
  • Там, където ме обичат
Aтти, красиво, ароматно и вкусно оформление.
Всеки път си казвам - е,  няма с какво повече да ни изненадаш в новата тема, но твоите  предизвикателства са наистина безгранични.   bouquet  bouquet  bouquet
А колко провокативно пишеш...  Hug
И не само ти, ама да не ги изброявам поименно, че те си се знаят.
Пък и да не дърпам дявола за опашката, че тъкмо съм се кротнала.

По темата - тази година открих своя аромат по формата на цял бранд. (до скоро мислех, че съм скромна   Wink )

# 144
Ееех, то да е с на друг човек пушката, супер щеше да е, но моите патрони гърмят в случая... Joy
Joy
айде дано ти хареса Hugти си истинска въоръжена Жулиета Grinning

# 145
Тази година за себе си открих парфюманията - като заболяване  Laughing Изглежда съм с доста силна имунна система, щото го карам в умерена форма. Допреди година имах по два -три парфюма и все не можех да си харесам нещо ново, а старите ми бяха повечето омръзнали. После в кратък интервал се позачетох в темата, попаднах на Фрагрантика ( pollly, чувствах се по същия начин  Peace) и получих просветлението, че за да намирам нови аромати, на които да се радвам, трябва да съм по-информирана  Flutter И така, сега имам десетина, които ползвам предимно аз и още толкова, които пръскат предимно щерките, ноо ги харесвам всичките налични аромати  Heart Eyes
Habanita (Атти  Heart Eyes) и Le baiser de Dragon EDP(не разбрах кой го носеше, но   bouquet) поръчах ден след парфюмна среща, пробвани, иазчакани за развитие, премислени цяла една нощ  Laughing И ги нося с огромен кеф, не съм сбъркала, броя ги в откритията!
Открития на сляпо  Sunglasses Fleurs de Figuer, Molinard (заради описанието наБижу Heart Eyes, която е против сляпото отстрелване  Laughing) и Vanille Patcoulli, Molinard (по интуиция някаква, така както си мислех, че не понасям ванилия, оказа се не съм била срещала подходяща такава, сега е най-бързо свърващия аромат в къщи, неусетно превзе територия, с времето все повече го харесват всички и май ще си го крия или ще се запасявам)
И два носени преди много години, които единствено имам желание да нося често и сега, издирвах и купувах с вълнение през годината: Madame Rochas  и Extravagance d'Amarige Givenchy ( единствения Givenchy, който обичам)
Засега удължавам удоволствието от избора на Коледни аромати.
Ето, отчетох се доста подробно, за компенсация, че се записвам късно в новата тема  Hug

raz_nejena, а ти лично имала ли си любимци от сляпо отстрелване? Наистина  "на сляпо" не винаги е съвсем точно и аз съм си го мислила. Когато четеш описания на парфюм, опитваш да отгатнеш не само аромата, но и частичка от психологията на писалия, да съпоставиш със своя опит някакъв, става нещо като отгатване на загадка и риска придобива по-интригуваща форма.  

# 146
raz_nejena, а ти лично имала ли си любимци от сляпо отстрелване? .  
Даа.. GrinningНа първо четене се сещам за Кели Калеш едт пръскано до капка една 50-чка преди две лета, една 30-ка от Моята кралица също до капка, последно Чер кашмир който макар да бях пробвала отдавна все едно не бях малко си го спомнях. newsm78 Честно казано на сляпо не бъркам много Grinningпо-скоро бъркам с размените Grinning
Тази смокиня на Молинар от проба не я одобрих, но напролет ще я тествам пак все като ви чета и си мисля че нещо не съм я дооценила.

# 147
  • София
момичета, докато прелитам номадски из темата, ще задавам един аматьорски въпрос - какъв е характерният мирис на сандаловото дърво в парфюмите? Boss Orange примерно изкарва при мен осезаема опушена нотка, дали идва от сандала? Crazy

# 148
Аха, има си плюсове сляпото отстрелване. Когато уцелиш  Laughing

И още се сетих открития. Пак насляпо придобит Explosive Etienne Aigner Но след питане тук, блога на Натали, Фрагрантика и на добра цена. Много голям кеф - богат, топъл, чуден шипър!

# 149
  • София
Момичета, моля за помощ  Cry. Преди малко се стреснах нещо и изпуснах новия ми Ели Сааб...пулверизатора се счупи и не мога да го наместя...парфюмът просто ще се отиде ей така, а така добре се спогодихме с него. Идеи? Направо ще се гръмна, с такъв мерак си го купих  Tired Confused Cry.

Общи условия

Активация на акаунт