Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 634
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Коромандела го чакам по Коледа, тогава ще кацне от Щатите.
И тук проявих завиден самоконтрол- поисках само 75 мл, въпреки че изкушението за 200 беше огромно. hahaha

# 466
  • Пловдив
пп.  Essence Collection Donna Karan има ли я в бутика?

Aко Венге-то беше от тази серия, значи не .. или поне аз не съм видяла.. а доста обстойно гледах  Joy

Ти да не би да намери някакви амортисьори със свръх носеща способност за шейната, че и ти като мен се чудиш май с какво да я натовариш  Joy . Веднага разбра питането ми ей - точно за Венгето иде реч.  Mr. Green

# 467
  • София
пп.  Essence Collection Donna Karan има ли я в бутика?

Aко Венге-то беше от тази серия, значи не .. или поне аз не съм видяла.. а доста обстойно гледах  Joy

Ти да не би да намери някакви амортисьори със свръх носеща способност за шейната, че и ти като мен се чудиш май с какво да я натовариш  Joy . Веднага разбра питането ми ей - точно за Венгето иде реч.  Mr. Green

абе аз не че се чудя, ама уишлистата дълга, а пък изкушенията изскачат от всеки ъгъл  Joy Joy Joy
в своя защита ще кажа, че напоследък се изкушавам само парфюмно  bowuu Това парцаляци, обувки, гримове - НИ-ЩО не ме влече. За последните два месеца само един пигмент съм си взела  bowuu

# 468
Колко сте прави момичета. По-често трябва да се пишат такива отрезвяващи постове Laughing.
Ето сега добре ,че никой не поиска да се комбинира с мен за Табако ванил. Като си помисля щях да го наредя до другите в шкафа и да го имам в близките 10 години ,и то само щото е на промоция.
Иначе отливки нямам ,други мании хич, и въпреки това понякога ми става съвестно ,като отворя шкафа и видя всичките си парфюми.Въпреки това ,все още ме радват и не ми се разделя с никой от тях.

# 469
Коромандела го чакам по Коледа, тогава ще кацне от Щатите.
И тук проявих завиден самоконтрол- поисках само 75 мл, въпреки че изкушението за 200 беше огромно. hahaha
Браво , бях сигурна че си заръчала голямата Grinningпредполагам че малката е по-красива Wink

Скрит текст:
Ели, ама то не може само по парфюм пред чужденците  Hug Laughing Hug

# 470
Ааа, не. 10 мл отливка имам и дори с малко пръскане издържа цял ден. 75 мл ще ми стигнат за доста време.
По този повод - онзи ден чистачката ни като подуши Коромандела и като скочи - "Искам такъв парфюм, откъде го купи?" Joy Веднага я отрязах - "Много е скъп, пък и не се продава тука."
Ми тъй де, остава двете да се докараме с Коромандела и със сигурност ще си въобразя, че ми мирише на мръсен парцал. Laughing

# 471
Ми тъй де, остава двете да се докараме с Коромандела и със сигурност ще си въобразя, че ми мирише на мръсен парцал. Laughing
Joy Joy

# 472
  • Пловдив
И Пловдив да не сме по-назад... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=510379495661070&set= … ype=1&theater , някой ходил ли е на подобни намаления в София..., аз тази вечер мисля да посетя , дано намеря нещичко интересно за подаръци за другите този път!  Laughing

# 473
  • София

Скрит текст:
Ели, ама то не може само по парфюм пред чужденците  Hug Laughing Hug

Скрит текст:
никой не ме е върнАл досега  Joy Joy Joy

Аз пък си купих White Suede и съм се размазала сега  Heart Eyes
Oud wood стои много хубаво в комбинация с Tobacco Vanille, но самостоятелно едва ли бих го носила  Confused

Ох, смея си се тук, добре, че в офиса няма почти никой  Joy Joy Joy Не, че върху мен конкретно Коромандел е някаква красота неземна (хич даже  Crossing Arms), но това с мръсния парцал просто ме срази  hahaha

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 14:19 от Elitsa_z

# 474
Поръчах на моя да купи дамски Алюр, а той твърди, че в Бюти зона не продават Шанел.Къде да го намеря?Ако може да не е онлайн, че парфюм от нета не искам.

# 475
Да вметна за новото Chloe, ако не е ставало въпрос досега:

http://www.vogue.co.uk/beauty/2012/12/07/bette-franke-see-by-chl … campaign-pictures

# 476
  • София
В Дъглас и Прити шоп продават Шанел. По повод промоциите и намаленията моята сестра има лаф, на който винаги се смеем: не е важно колко ще дадеш, а колко ще спестиш Laughing Сега ако продаваха в бутиците Герлен, веднага отнасях една Манадарина с босилек и малка Черна орхидея. Heart Eyes

# 477
mia1, мерси!   Grinning

# 478
  • Пловдив

Аз пък си купих White Suede и съм се размазала сега  Heart Eyes
Oud wood стои много хубаво в комбинация с Tobacco Vanille, но самостоятелно едва ли бих го носила  Confused

Честито!  Laughing Чакаме подробно описание, по възможност след като свърши промоцията  hahaha

# 479
  • София
В Дъглас - Шанел няма.  Peace Сефора и Прити шоп.  Grinning

Аз скрупули за парфюмите нямам , имам само 30 ( вкл. и днешната ми придобивка ,  вкл. и допълнителната бутилка Глория). Тази година видях 3- 4 дъна, още 2 са на път. Промоциите понякога са излишно изкушение+не дотам нужна покупка, в този случай, за мен - необходима покупка/изкушение. Аз съм много доволна, направо ....... newsm76 newsm18Grinning Heart Eyes Няма такава прелест!

Общи условия

Активация на акаунт