Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 514
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Само какво задоволство струи от темата, направо очаквам да чуя котешко мъркане като я отворя  hahaha Heart Eyes С кеф да си разнасяте новите придобивки в добро и зло! Но предимно в добро, ако може   Hug Laughing

# 511
Честити придобивки на всички! Със здраве и усмивки да си ги носите! Hug

За да съм в тон с темата, ще се напръскам с остатъка ТВ по домашно му  Grinning

Сънчо, артизанското намаление ли чакаш? Mr. Green Аз го чакам с нетърпение Flutter

# 512
Във Фрагрантика оприличават Aqua Allegoria Flora Nymphea Guerlain с Les Exclusifs de Chanel Beige. Има ли нещо вярно в това? Hug
Абсолютно нищо, нищичко!

# 513
  • Чукарландия
Във Фрагрантика оприличават Aqua Allegoria Flora Nymphea Guerlain с Les Exclusifs de Chanel Beige. Има ли нещо вярно в това? Hug
Абсолютно нищо, нищичко!

bouquet

Що такива глупости пишат?!? Носове разни...newsm78

# 514
  • София

За мен категорично НЕ  Naughty Флора Нимфеа при мен е нежен цветен, дори с леки зелени нотки, определено пролетно-летен и момичешки. Имам го и го харесвам, но го нося рядко. Беж, макар белоцветен и той, при мен изкарва прекалено много мед и откровено казано ми седи .. евтин  Confused Фокси да потвърди - вчера реши, че е нещо от Л'Ерболарио  Crazy Върху други хора съм го усещала много нежно, неслучайно някой го беше описал като "булчински". Но определено нямат нищо общо, поне за мен  Peace

Само какво задоволство струи от темата, направо очаквам да чуя котешко мъркане като я отворя  hahaha Heart Eyes

Мърррррррррррррррррррррррррррррр  smile3521 smile3521 smile3521

# 515
Не. Grinning

Честити трепети на всички с нови придобивки!   bouquet
Аз очаквам Aura Swarovski и Lady Million PR Crazy

# 516
  • София
Бижу, винаги успяваш да ме изненадаш..  Laughing Честито!  Hug

Аз надникнах в темата за размени и не повярвах на очите си. Денси, явно си предприела голяма чистка, но не мога да повярвам ,че се раздлеяш с Un Bois Vanille ?!?  Sad Аз този парфюм го свързвам предимно с теб.

# 517
О аз си го харесвам много и го смятам за едно от най-големите ми открията във ванилията, но реших да махна всички парфюми, които нося само зима, само понякога само на празници, само в делници, само.......Колелото трябва да се върти винаги!

# 518
Не намирам по-сериозни отзиви за Cafe Rose Tom Ford. Той ми е любопитен заради розата и бих си занесла д-то да го тествам  Grinning

# 519
Бижу, винаги успяваш да ме изненадаш..  Laughing Честито!  Hug
Мерси! Grinning
С какво те изненадах този път?! Rolling Eyes

# 520
  • София
Следващият път и аз ще пробвам ванилията на Серж, лятото съм я пръскала и впечатленията ми бяха противоречиви, миришеше ми на ароматизатор Embarassed Лошото на хубавите аромати е, че няма засищане. Днес сестра ми ми направи комплимент за парфюма. Едно хубаво съм се поляла с datura noir, моят нос е запушен, но сестра ми каза, че прекрасен аромат се носи в коридора. Ще ми се пак да си купя  нишов парфюм, вече имам два и искам още и още. Wink

# 521
  • София
Разбирам, но не можеш да останеш само с "всесезонни" аромати.  Grinning Задръж го !  Hug

Аз изпръсках почти 10 мл. за около месец издумках малко повече от 10 мл. Уникална ванилия, пристрастена съм към него. Имам и един колега , който постоянно се върти около мен, когато съм с него..  Laughing А от Мароканската пустиня- бяга като дявол от тамян  Joy ..

Ами Бижу –Сфаровски ,Лейди милън са доста плодови , макар и подсладени.. Мислех ,че не обичаш плодове.  Simple Smile

Едит: Тази Роза на ТФ, в началото мирише мощно на мускал.  Confused Аз по такива рози хич не си падам, даже леко киселее.

# 522
  • София
Някой да ми даде мнение за Alien Aqua Chic ТМ?
Много ли е разводнен и как е спрямо оригинала?

# 523
Ами Бижу –Сфаровски ,Лейди милън са доста плодови , макар и подсладени.. Мислех ,че не обичаш плодове.  Simple Smile
Не обичам, факт! Crazy Но Лейди е медена, не плодова на моята кожа. Grinning
А Аурата мъжът ми я харесва . Blush И бутилката е красива! Пък и 30 мл не са толкова страшно количество. Laughing

Вчера получих Very Hollywood Sparkling Michael Kors и моментално се сдоби с нова собственичка. Crazy Това си е чиста гардения със зелени жилки от стъблата, слузести и мокри като в Идън. Веднага разбрах, че не е за мен.

# 524
Можете ли да ме ориентирате Инсоленса в най-тъмно лилавото шише как се води? Ровя се из нета но не мога да се ориентирам по снимките кой е.

Общи условия

Активация на акаунт