Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 519
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • Чукарландия
BBeLLa - да, доста е сладък, много мощен и траен, в типа и категорията на Mugler A*Men Pure Malt, Joop!-Homme Joop!,  Jean Paul Gaultier - Le Male, с разликата, че в Лолитата няма типичната за  Le Male мента  Simple Smile По-смелите момичета, като нищо мога да пробват тази Лолита за себе си...може да бъде наречена и унисекс.
Трудно ми е да го опиша в детайли, защото си е сладък зимен парфюм още от самото начало. Накратко - съблазнителен, вечерен/клубен аромат.  Simple Smile Истината е, че случайно се сдобих с него, след като исках  Azzaro Twin for Men, който също е прекрасен зимен мъжки избор, но го нямаше и си взех Лолитата на сляпо, надявайки се да е вкусен сладкиш като Лолитите на приятелката ми  Grinning
И така случайно си намерих аромат, по-любим в зимата от Мюглер, Гутие и тн

Специално искам да благодаря на Deetron, че ме светна откъм Маскулин-а на ЛЛ.  bouquet
Поръчах го, днес пристигна и съм повече от очарована. Много хубав, топъл, леко пикантен, супер траен, точно на това искам да ухае ММ, като си дойде и като го гушна. Уют, топлина, дом. Hug

Хубаво е, че си имаме мъж в това женско царство, да дава правилни съвети относно мъжките парфюми. Благодаря още веднъж! Hug

# 676
  • София
BBeLLa - за нищо  Hug

чат-пат чета темата, но много не смея да се включвам, защото нямам опита на обиграните мацки тук, запознати с толкова много аромати и най-вече с нишовите такива, които тук обсъждате така ароматно и запленително Grinning

BBeLLa - Радвам се, че мъжката Лолита - Lolita Lempicka Au Masculin ти е допаднала. Наистина чудесен зимен аромат. Интересното е, че преди време бях в ЦУМ и гледам там, имаше и свежа верисия - Au Maculin Fraicheur - бях сигурен, че няма да ми хареса, защото такива допълнителни издания рядко са читави, но тази свежа Лолита се оказа много хубава. Ако я има налична някъде в лято 2013, ще взема едничка.

# 677
  • Там, където ме обичат
BBeLLa - за нищо  Hug
чат-пат чета темата, но много не смея да се включвам, защото нямам опита на обиграните мацки тук, запознати с толкова много аромати и най-вече с нишовите такива, които тук обсъждате така ароматно и запленително Grinning
Я, гледай!
Новинка!
Ааа, никакво измъкване толкова лесно. Нито сме обиграни, нито сме нишови.  Peace
Отдавна чакам някой мъж да влезе, че да разнообрази обстановката.
И веднага си изстрелвам питането:

Deetron,  сподели моля те мнение за дамски аромати, които са те впечатлили, може свежи, тежки, акватици или гурмета, всякакви. Неща, които си забелязал и не си останал равнодушен!

# 678
  • Велико Търново
О,foxysilver,много интересен въпрос Peace Ще чакам с интерес мнението на Deetron Wink Любопитна е другата гледна точка Peace

# 679
  • София
О,foxysilver,много интересен въпрос Peace Ще чакам с интерес мнението на Deetron Wink Любопитна е другата гледна точка Peace
Party

# 680
  • София
foxysilver - отговарям с удоволствие Simple Smile Разбира се, няма как да ги описвам хубаво и точно като densi например, но ще се опитам някак си.

От относително по-новите, силно позитивно впечатление ми направиха Boss - Nuit Pour Femme, Elie Saab - Le Parfum,  Lancome - La Vie Est Belle, Gucci - Premiere Gucci, но откровено си признавам, най-много ме плени Dolce&Gabbana Pour Femme 2012 - хареса ми живото, позитивно, изразително начало, подобно на La Vie Est Belle, създава усещане за свеж плодов старт, който постепенно в развитието си превръща веселото, невинно момиче в съблазнителна жена  Simple Smile

Другия по-нов аромат, които също страшно ми харесва е  S.T. Dupont - 58 Avenue Montaigne pour Femme -  плодов и женствен, без да е прекалено агресивен. 
Cartier - Baiser Vole също е пленителен с по-тихия и ефирен начин, по който предава/излъчва женствеността и като цяло крехката същност на женската природа.
За малко щях да забравя  Guerlain  - La Petite Robe Noir 2012 - неустоим! Пленява от самото начало - поне за мен, това е един наистина фатален секси/вечерн парфюм, сладък и комплексен,  точно колкото, да си загуби ума един мъж  Simple Smile

от по известните класики любими са ми супер женствения и ефирен Cerruti 1881  for women,  Giorgio Armani -Sensi, също и вечната  Acqua di Gio, както и  Thierry Mugler - Angel.

Моят топ 3, без места -  Lolita Lempicka - Fleur de Minuit/не помня кой точно/, Narciso Rodriguez for Her EDP, Lancome Hypnose Senses EDP.

притесних докато го напиша  Simple Smile сигурно съм забравил поне 10 неща, които в началото исках да напиша  Simple Smile

# 681
foxysilver - отговарям с удоволствие Simple Smile Разбира се, няма как да ги описвам хубаво и точно като densi например, но ще се опитам някак си.
О благодаря много. Hug  bouquet

Вчера бях на Коледно парти, разбира се с Коко Шанел. Шефката го отбляза, както и други колеги и ми стана много приятно. Heart Eyes

# 682
  • Бургас
Моля някой да сподели впечатления от Жълтия диамант на Версаче.
Благодаря предварително!   bouquet

# 683
  • София

Вчера бях на Коледно парти, разбира се с Коко Шанел. Шефката го отбляза, както и други колеги и ми стана много приятно. Heart Eyes

с този Шанел си била царицата на вечерта  Simple Smile

# 684
  • Там, където ме обичат
Deetron,  благодаря за подробното включване.
Винаги е интересно да се чуе мнението на мъжете за дамските парфюми.  Peace
И провокативно разбира се. От последната ми доставка / преди не знам колко си време/ имам една мостричка на Dolce&Gabbana Pour Femme 2012 , която само я размотавам от единия в другия край на бюрото си и дори не съм тествала.
Е, познайте с какво ще съм утре.  Mr. Green

# 685
  • София
foxysilver - с удоволствие ще споделям мнения за женски прафюми, защото обичам всякакви аромати, с условието, че съм далече от начина на изразяване и познанията на момичетата тук  Simple Smile Пропуснах да спомена още едни много любим -  DSQUARED2 - She Wood EDP - падам си парфюми с виолетови нотки, а в този определено ги има.

http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-3552.html

Макар да се казва She Wood, го усещам повече като цветен и по-малкто като горски...  И като цяло ароматите на DSQUARED2 ми допадат.
Дано Dolce&Gabbana Pour Femme 2012 и теб те грабне

хубав  ден на всички  Simple Smile

# 686
  • София
Аз днес получих два виала на Oyedo Diptyque и Fleur D Oranger Evody.Някой търсеше скоро хубава мандарина, е Oyedo е най-хубавата ,сочна и зряла мандарина ,която съм подушвала. Оранжев парфюм, действа ми като антидепресант в дъждовния ,мрачен ден.
Аз търся, но предполагам, че Diptyque не се предлага тук (или в Съркъл го има??), а с поръчки от чужди сайтове не ми се занимава Peace

# 687
  • в голямото село
Наистина е интересно мъжкото мнение за дамските парфюми и винаги е по- различно то нашето.

Искам да предизвикам Deetron да се изкаже и за бомбастичните ни парфюми като Будоар, Пойзън или Слона на Кензо, ако му е интересно разбира се.

Чета, че таксиметров шофьор всява смут в темата Mr. Green Имам познат такъв, който ползва точно Черната орхидея и е фен на Табако Ванил. Когато разбрах, че е фен на бранда и парфюмите изобщо направо унемях..
Трябва да го питам той ли буни духовете тук Joy Joy

# 688
Еее, радвам се, че има и други положителни отзиви на D&G Pour Femme. Понякога чувствам вкуса си доста откъснат от наратива в темата и ми е приятно, когато съвпаднат впечатленията ми с нечии други.  Peace

Аз отварям нов парфюмен лист.
Скрит текст:
Прибрах почти всички аромати  и спомените, които свързвам с тях, в един шкаф и го затворих. Като времева капсула са ми за моменти, които са ми скъпи, не искам да наслагвам върху тях нови и  различни впечатления. А и ми е трудно да ги нося без да ми се разбушуват мислите в празната глава. Оставих 2-3 бутилки, не толкова с идеята да ги нося, а защото не ги свързвам с останалите по емоционален признак. Предстои да реша дали ще ги преоткривам или ще им намеря нови собственици. Та - започвам начисто.
Първи аромат, който съм набелязала за тест с цел евентуална покупка, е Chloe edp.  Имам нужда от свежи впечатления от него, много отдавнашни и бледи са ми спомените. Дано представата за настроението, което се надявам да ми носи, съвпадне с реалността.

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 14:37 от Обич Синеока

# 689
  • на терасата
Обич, аз също съм такава, сантиментална. Спомените ми са в 90% свързани с аромати, не точно парфюми, а аромати. Искам да избягам от този капан и търся нови ухания, но се получава едно натрупване на аромати и спомени  ooooh!. Напоследък се кротнах да придобивам все нови и нови аромати и си ползвам тези, които са ми свързани с хубави моменти, изживявам отново хубавото, когато съм с тях. Другите съм ги забутала в дъното на шкафа.

Вчера синът ми ме изненада много приятно: "Ммммм, миришеш ми на мама" Simple Smile Бях с Crystal Noir edT. За да съм сигурна, му подадох капачето да помирише. Потвърди, че това е ароматът на "мама". Ех, че ми стана приятно!

Относно Chloe edP.... Скоро го придобих, класен аромат. Но аз обичам цветни парфюми и розата в тях Wink

Общи условия

Активация на акаунт