Пъзели 25

• 35 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Meggysan, да заведение е , ще се радвам ако ни посетите  Simple Smile А що се отнася до пъзела , връщането обратно става на големи парчета/например А4 или размер А3/, когато пъзела е готов пъхваш лист или картон А4 под пъзела и го "пречупваш"  по размера на листа , така че да остане място да го подхванеш , и слагаш в кутия с подобен размер ,после следващото парче и така до като свърши пъзела . После уплътняваш със вестници , /ако е нужно/ свободното пространство в кутията , омотаваш я с тиксо и го изпращаш . Simple Smile Доставката разбира се , ще бъде за моя сметка    Simple Smile
Така ми изпратиха момичетата и Дени готовите 4000-ници , когато редихме 32000 -ника колективно  Simple Smile , за което съм им безкрайно благодарна   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дени идва Май месец на състезанието по двойки с 500 части и имаме снимка пред гиганта
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580212668666104&set= … ype=3&theater
, но с другите момичета Деси ,Жени и Яна още чакам се снимаме  Simple Smile

# 661
  • Русе
Оо, супер, обезателно някой ден ще дойда Simple Smile.
Ще видя как ще съм с времето, че в момента ми е доста натоварено и сигурно от пролетта не съм редила, но се надявам като захладнее още малко, да имам повече възможност. И тогава ще пиша, ако не е късно.
За пращането, разбрах, така си прибирам сега пъзелите.

# 662
От мен един нищо и никакъв пъзел от 500 части Grinning

http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/blue_dream_ … ml?sort=6&o=0

# 663
  • Не съм от тук и съм за малко

500, ама черно-бял.  Peace Между другото, Блу, предишния пъзел дето показа, скоро ли си го купувала? Този на Швайко, с кафенето, мисля че е изчерпан, та се чудех...  newsm78

Simple Smile
MTV, 2000 части е ( равенсбургер), лесен е за реден защото е на големи парчета
готов е близо година но преди седмица го лепнах най накрая на стъклото
и сега му търся място за слагане
DENIFIRE, много е красив пъзела ти.  Peace  Какво имаш пред вид, че си го лепнал на стъклото?  Thinking

iyaneva, браво, явно обичаш големите пъзели.  Grinning Успех с рамкирането.  Peace

# 664
Между другото, Блу, предишния пъзел дето показа, скоро ли си го купувала? Този на Швайко, с кафенето, мисля че е изчерпан, та се чудех...  newsm78

Мм не, стар е, мисля, че от улицата английската бях го взимала преди 1-2 години. Но ми се струва, че можеш да го намериш и сега Rolling Eyes

# 665
Момичета, препоръчайте по-евтино лепило. Преди ползвах равенсбургер, ама много скъпо и го купувам от амазона-а. Дайте съвет за нещо добро и по-изгодно?

# 666
Голд, най-обикновено С200, мажеш на гърба на пъзела и готово Peace е после можеш да затиснеш с нещо за всеки случай Simple Smile

# 667
  • На погрешната планета
Момичета, препоръчайте по-евтино лепило. Преди ползвах равенсбургер, ама много скъпо и го купувам от амазона-а. Дайте съвет за нещо добро и по-изгодно?

Аз купувам едно от Джъмбо, струва 2 лева и ми стига за пъзел от 1000 части Peace

# 668

Аз купувам едно от Джъмбо, струва 2 лева и ми стига за пъзел от 1000 части Peace

+1  Peace

# 669
може би ще мина на варанта с Ц200... най-изгодно ще е

# 670
iyaneva,много е красив този с галерията , на Едука ли е , или на Клементони и от колко части е ?

А идеята с разпращането на пликовете ми хареса  Simple Smile
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1407493462814609.10737 … p;type=1&noti

Галерията наистина е страхотна, сън не ме хвана докато не го свърших, но липсват 4 части от 2000 на Ravesburger, но съм го купила за 8 лева от магазин за втора употреба

А плик от твоя пъзел ще дойда да си взема от място

# 671
Някой виждал ли е този пъзел на по- ниска цена

http://artstreambg.com/Пъзели%20Educa%206000%20детайла

тук е 85,50

# 672
  • Пловдив
Темата е страхотна!

В момента си търся нов пъзел, но нещо ми е трудно да си избера, може би, защото много от тях ми харесват, но не мога да си ги купя всички Simple Smile

# 673

Също от Джъмбо взех, но там продават два вида, това от 2 лв. е по-малко и няма тампон. Аз взех от по-скъпото, видя ми се по-надеждно, немско е, има си и тампон, пише, че стига за 4 пъзела по 1000 ч., засъхва за около 1 час, и да се ползва до 12 м. след отваряне. То струва 10 лв., в бяло високо шише 150 мл.

Ще го пробвам тези дни, защото вече наредих първия си черно-бял пъзел на Ешер - Вдлъбнатини и изпъкналости, 1000 ч. Трудничък беше, но много приятен, около месец ми отне, като не съм сядала да редя всеки ден. Ще го снимам да ви го покажа. Чакат ме още два негови, междувременно продължавам да търся и другите му, вероятно ще ги поръчам накрая.

Този уикенд ще ходим да си избера рамки, искам съвсем изчистени, тънки, черни или инокс.. Мислех в Практикер, Бриколаж, но ще се радвам да ми препоръчате и други места, на които да разгледам рамки на достъпни цени. Hug  

# 674
Този уикенд ще ходим да си избера рамки, искам съвсем изчистени, тънки, черни или инокс.. Мислех в Практикер, Бриколаж, но ще се радвам да ми препоръчате и други места, на които да разгледам рамки на достъпни цени. Hug  
Аз вчера си взех рамки от Бриколаж, до неделя има промоция с 20 % отстъпка, рамка- изчистена(цветове:черно или сиво), размер 50/70 идва около 20 лв. със стъклото и прилепва плътно, не съм лепила пъзелите. Така рамкирах 3 пъзела

Общи условия

Активация на акаунт