Децата пък никога не са ми пречили, не съм им нужна, за да си играят, чудесно се занимават сами. Да не говорим, че сутрин между 6.00 и 7.30 и вечер след 21.30 те спят (и мъжът, и децата). Това са поне 3 часа самота.
Тоя човек изобщо не знае кога трябва да си затвори устата, а логореята му всеки ден взима направо катастрофални размери
А аз съм длъжна, да, длъжна да слушам
трябва да ги изслушвам, да ги забавлавям(резонен въпрос: какво ново в бгмама? Е, какво ново? Сякаш познават някого, чели са го, та да обяснявам....Мразя вечерите, съботите и неделите. Кошмар, всеки говори....и искат и от мен същото. Кога ли пак ще дойде лятото да ги пратя на море и да си остана малко вкъщи съвсем сама. Като това лято....

Ах, да, добре че ми напомни! Аз забравих да спомена за нарастващите децибели, наред със скоростта на говорене-около 600 думи в минута
Изключвам веднага, обаче словесният поток не секва.
Докато ме удави и ми докара главобол
Чакам някоя снаха, за да снема тежкото бреме от плещите си и да го стоваря на нейните.
Много я обичам,знам,че ще ми лиспва след време това,обаче пък така обичам да оставам насаме със себе си,да си стоя в тишина и да чета книга,или пък да слушам музика. Мъжът ми поне не ме закача.. Освен,ако не съм си пуснала някое яко парче и той точно тогава има да ми каже нещо мнооого важно
Ах, да, добре че ми напомни! Аз забравих да спомена за нарастващите децибели, наред със скоростта на говорене-около 600 думи в минута
Изключвам веднага, обаче словесният поток не секва.
Докато ме удави и ми докара главобол
Чакам някоя снаха, за да снема тежкото бреме от плещите си и да го стоваря на нейните.