Отговори
# 30
Moите нямат нужда от непрестанно внимание и не ми досаждат. Времето, в което сме заедно с мъжа ми, не е толкова много, така че винаги ми е приятна компанията му.
Децата пък никога не са ми пречили, не съм им нужна, за да си играят, чудесно се занимават сами. Да не говорим, че сутрин между 6.00 и 7.30 и вечер след 21.30 те спят (и мъжът, и децата). Това са поне 3 часа самота.

# 31
Миналата есен, докато още бях в майчинство, вече беше започнало много да ми тежи. И се записах на курс по чужд език, а също и на театрална школа. Четири вечери седмично ме нямаше вкъщи, а малката се гледаше с баща си. На всички този период ни се отрази много добре. Аз си идвах в добро настроение, пълна с впечетления, с ентусиазъм, а мъжът ми и дъщеря ми се сближиха повече в игри и грижи. Сега вече ходя на работа и положението е различно.
Знаеш ли, аз точно това си мисля, че ми липсва, но в момента нямам възможност да се записвам на никакви курсове. Преди да се омъжа пеех с 3 групи и почти всяка вечер ми беше заета. Ходех на уроци по пиано 1 път седмично, както и на кунг-фу 2 пъти в седмицата, което ми идваше много добре за разтоварване на отрицателната енергия, особено като се има предвид, че другите бяха мъже.  Mr. Green Сега ми е едно скучно, еднообразно, въобще не е за мен. Но като си представя, че няма и възможност за нещо друго, ми става още по-тъпо.  Laughing Много скучен и еднообразен тоз семеен живот!  Laughing

# 32
HАPPY QЕЕN,аз имам прекаленно много лично време и лично пространство (даже повече отколкото искам),и може би го приемам за даденост,а не като мое право,за което трябва едва ли не да се боря Simple Smile .Ако обаче един ден го загубя,със сигурност ще ми е много некомфортно.

# 33
Честно казано на мен много често ми идва да изпуша (тук си личи най-много), защото мъжът ми и синът ми постоянно искат моето внимание. Направо ми е омръзнало от това да търсят вниманието ми. Сега сигурно ще ме нападнете, но все пак се чудя дали има и други, на които това им тежи. Все повече си мечтая за усамотена къща или стая, за самотен живот без никакви хора около мен, омръзнало ми е да се занимават с мен. Искам да свърша някои неща за себе си, а те постоянно ме притискат  - мъжът ми търси внимание, иска само да се гушим, малкия и той иска все с него да си играя, не ме оставят на спокойствие да си свърша неща само за себе си, които са ми приятни. Има ли начин да остана насаме, да имам време за себе си и за забавления и да съчетавам всичко това със семейните грижи? Има ли други жени/мъже, на които постоянната нужда от внимание на близките им пречи и такива, които желаят да живеят самотно и имат нужда от единение и самота?

Ох, не мога да се сдържа да чета, това е моята тема!!! Laughing Ще пиша първо, после ще чета Mr. Green Embarassed
У нас е същото.Мъжът ми иска да си изприказва ядовете и почва да говори, без да пита искам ли да слушам. Е, той поне млъква след 4-5 минути, не е от приказливите. Обаче сина, боже опази!...... #Crazy Shocked Twisted Evil Close Crazy Тоя човек изобщо не знае кога трябва да си затвори устата, а логореята му всеки ден взима направо  катастрофални размери  ooooh! А аз съм длъжна, да, длъжна да слушам Tired трябва да ги изслушвам, да ги забавлавям(резонен въпрос: какво ново в бгмама? Е, какво ново? Сякаш познават някого, чели са го, та да обяснявам....Мразя вечерите, съботите и неделите. Кошмар, всеки говори....и искат и от мен същото. Кога ли пак ще дойде лятото да ги пратя на море и да си остана малко вкъщи съвсем сама. Като това лято.... Heart Eyes

# 34
unadaptable , ти си като мен ! hahaha Joy

И аз в неделя вечер съм пред нервен срив ! Sunglasses Sunglasses
Хората обичат петъците , аз понеделниците , чакам ги с нетърпение ! Crazy Crazy

А дъщеря ми е 1:1 със сина ти ! Sunglasses Sunglasses
Казвам , че не искам да слушам , изморена съм , по-късно , тя нарочно продължава , с увеличаване на децибелите , сакън да не изпусна нещо ! Crazy Crazy

# 35
 Joy Ах, да, добре че ми напомни! Аз забравих да спомена за нарастващите децибели, наред със скоростта на говорене-около 600 думи в минута Tired Изключвам веднага, обаче словесният поток не секва. Crazy Докато ме удави и ми докара главобол ooooh! Чакам  някоя снаха, за да снема тежкото бреме от плещите си и да го стоваря на нейните. Twisted Evil Обичам себе си, какво да сторя Embarassed Sad Heart Eyes

# 36
Айде и аз тука... Laughing Малката,която вече никак не е толкова малка,ама все пак-на 5 год,постоянно,ама постоянно дърдори,пита,църка ooooh! Много я обичам,знам,че ще ми лиспва след време това,обаче пък така обичам да оставам насаме със себе си,да си стоя в тишина и да чета книга,или пък да слушам музика. Мъжът ми поне не ме закача.. Освен,ако не съм си пуснала някое яко парче и той точно тогава има да ми каже нещо мнооого важно Twisted Evil

# 37
Joy Ах, да, добре че ми напомни! Аз забравих да спомена за нарастващите децибели, наред със скоростта на говорене-около 600 думи в минута Tired Изключвам веднага, обаче словесният поток не секва. Crazy Докато ме удави и ми докара главобол ooooh! Чакам  някоя снаха, за да снема тежкото бреме от плещите си и да го стоваря на нейните. Twisted Evil Обичам себе си, какво да сторя Embarassed Sad Heart Eyes

Хе хе , да ги запознаем , ама  е още малка за женене ! Joy Joy Joy
Иначе тя може и повече от 600 думи / мин. да казва , аз много трудно й разбирам , също като на рекламите за лекарства ! hahaha Joy Joy Joy

# 38
Абе, приказвате вие, ама я да имате едно темерутче като моето, друго ще ви е. Шегувам се. Истината е, че сина е интровертен като характер и за да разбера какво се случва, какво го вълнува и т.н. трябва да му вадя думите с ченгел. И то не от любопитство, а за да съм в час какво се случва с него и да решаваме евентуални проблеми ако има такива. Та аз съм на другия полюс понякога, чак като гестаповец се чувствам да разпитвам, подпитвам и т.н.

# 39
Кати , а представи си какво е един интроверт ( аз ) и такова дете , което мисли на глас ! Crazy Crazy Crazy

# 40
Ами, с мъжа ми сме така, само че аз мисля на глас, а той е интроверта /сина на него се е метнал/.
В началото бяхме зле. Аз седя, седя и току го питам "За какво мислиш", за да си поговорим. Хем работата ми е свързана с говорене. Сега нещата са малко по-добре. Все още подозирам, че от време на време се изключва по време на монолозите ми и гледам да НИ го спестявам.  Mr. Green

# 41
  • в здрача
Все още подозирам, че от време на време се изключва по време на монолозите ми и гледам да НИ го спестявам.  Mr. Green
Аз съм интроверт, който живее с 3-ма екстроверта. Е, имаше един период в който трябваше да вадя с ченгел думите от устата на щерката, ама не продължи повече от 3 години. Сега се надприказват, или говорят двете заедно, а аз трябва да ги слушам, че и да отговарям, докато се опитвам да чуя и какво прогнозира Емо за другия ден. Филм само петък вечер, защото и на тях им е позволено тогава да си пуснат пълнометражно филмче.
Та моето спасение е да се изключвам. Ти си приказвай, аз си те "слушам". Владея го от, не помня от кога, от дете още. Даже и както не слушам, така и успявам "да си го пусна на запис" и да отговоря на зададен въпрос.
Сега се уча да следя едновременно 3 разговора. Милото го може, ама аз - не. Ама като съм в настроение - тренирам.

А на въпроса - ами или изключвам или ако много ми е писнало и искам и физически да съм сама казвам на децата, че "майка ви я глътна общинския кон" и това е ключовата фраза, за която вече знаят, че трябва да ме оставят известно време на мира. Ама докато инсталирам програмката за общинския кон в техния хард бая зор видях.

# 42
Хи хи , това с коня ми хареса ! Joy
Ама моята девойка е много досадна , нищо не може да я спре , докато не си изговори всичко , та не знам дали да пробвам с нещо подобно ? Blush Blush

# 43
  • София
Заповядайте за ден в италианската ми рода - многобройна и многодетна - ще се върнете у дома с желание и твърдото убеждение колко сте си добре така.... Laughing

# 44
Заповядайте за ден в италианската ми рода - многобройна и многодетна - ще се върнете у дома с желание и твърдото убеждение колко сте си добре така.... Laughing

Джен, ти да мълчиш, това ти е щастливият месец. Инак смятам , че си дарена от бог- във връзка с многодетността. Дарена да е равнозначно на търпелива и смела. Паздрав. Hug

Общи условия

Активация на акаунт