Не мисля, че имаш повод за притеснения, ако детенцето ти е сито 

Наистина имат ефект, успокояват моментално. Режат се парченца колкото за самото убождане (1кв.см.) и останалото се ползва за няколко пъти. При нас и при моите две приятелки имаше ефект. Дано и на вас ви помогне
Много се радвам, че точно Криста-Мария първа ще краси началната страничка
Дано лечението да е на 100% успешно
Направо е плашещо

Дори забелязвам, че започва да се храни почти в едни и същи часове (плюс/минус 20-30 минути), даже мисля тези дни да започна да го храня по едно и също време 

Като крайна мярка ще ходя при личния, да видим какво ще измисли той. Какво друго мога да направя, евентуално да се размине ходене по лекари?
Вече е от цяла седмица така... Пъшка, напъва се, изчервява се, хленчи... Сега дреме и като се събуди, маратона продължава...
Зарчето е максимум 56 см, а доста от бодитата 3-6 месеца ги слагаме като блузки, изобщо не мога да ги закопчая отдолу 

Като крайна мярка ще ходя при личния, да видим какво ще измисли той. Какво друго мога да направя, евентуално да се размине ходене по лекари?
Как правиш масаж? Дали си опитала да бъде с малка бутилка, пълна с топла вода (така има и затопляне, и масаж едновременно – и тук някои майки споменаха, че им е помагал). Опитай и да почиваш и да поспиваш повече (например – да подремваш всеки път, когато Ивайло спи) - за по-бързо и успешно справяне с напрегнати и болезнени гърди, запушвания, мастити и т.н., много важна роля имат и почивката и сънят, както и спокойствието. Опитай да пазиш тази гърда от механично притискане и удар (масажът също да е лек, за да не травмира тъканта). Ако искаш, може да обмислиш и приема на Лецитин (след консултация с лекар) - той е хранителна добавка, която действа като емулгатор (пречи на мастните частици в кърмата да се слепват и да запушват каналчета) и се среща в много храни, които консумираме. За дозировката му може да ти е полезна тази статия. Ако в менюто ти има хидрогенирани мазнини (дори и в малки количества), може да опиташ да ги избягваш (поне докато не се оправиш).

Не се притеснявай, нормално е. И аз извадих дрешки за 3-6мес. , обаче, Катрин е дългокрака - от дупето до стъпалцето гащеризанчетата са и` точни, нагоре идват малко големи, ръкавите дълги. Като порасне как ще и` намираме дрехи, не знам. 

Препоръчани теми