благодаря за темичката
Дано да не е нещо сериозно при Бо и бързо да оздравява 
Марси,
за прекрасното заглавиеСийн, за страхотния колаж
От мен е това, че ми се спи и мисля да си лягам

Самито онзи ден го чувам по едно време на реве, аз бях в банята приготвях коритото да му мия д...., отивам той на земята затрупан от чекмеджетата на скрина.Как ги е съборил всичките
Слава богу нищо му нямаше.Сега скрина е обърнат с чекмеджетата към стената 

Дано на Бобчо бързо му мине настинката.

Много се кефя как пишеш
Ама Дарето е мног опалава, на кого ли прилича 
Аз имам такъв предмет в кухнята, ама не бих казала, че минавма към групата на перфектните домакини 
Резултатът е на лице- от питката още снощи нищо не остана 

Ако е вирус- бързо да минава 

. биха ми 3 гентамицина и 3 дегана и съм вече супер,е малко съм слаба все още,като походя малко и ми се завива свят ,ама аз понеделник и вторник по цял ден лежах като парцал.
,чист вирус ме повали на 100% не е бебе,за зелда незнам,ама аз не съм втасала с бебе...все още,а и май няма да бързаме,има време (още 3-4г. поне)
благодаря ви,мили момичета 

Аз сум гор-долу така, макар че някои рецепти ми се получават де. Сега мисля да тествам тия дни кашкавалките. 
Малеее, дано да се напаснете по-бързо вкъщи, а Палечка да ти даде глътка въздух.
мерси за милите думи. Сутринта мернах, маи по БТВ, че започва някаква детска коледна пиеска....ама не разбрах в кои театър. На 15-ти декември в рускиа културен институт щяло да има безплатно детско филмче, руско - дублирано на български, но се чували и руските реплики, предполагам нарочно. Всеки месец имало по веднъж безплатно детско кино. Мисля да проверявам за Зори, тя много се впечатли.

Ники днес е в доста по добро настроение и се оказа че имаме избил и 14-ти зъб
Звездичке настигнахме ви 

И аз не мога да разбера какво толкова са му направили на Ники дрехите ми, че по този начин се отнася с тях и най му е любимо докато сгъвам прането и го правя на купчини той да се появи и да разхврля всичко 
супер почивка си си направила и дано по често да имаш възможност да го правиш
Киселото настроение на Ники наистина се дължеше на зъбче
вече сме с 14 

Дано да е нещо безобидно. 

Дали е период, ще видим, но си искам стария Кико
. На няколко пъти вече се вбесявам на дечко и се усещам, че си стискам зъбите. Направо се плаша от реакциите си и никак не се гордея с тях 
Ако обича морковена салата можеш да му направиш - с пресен лимон и зехтин, уж се води витаминозна бомба. И пилешка супа ... винаги съм се чудела защо я дават за настинки..и преди време при Звездев педиатърката дето показва бебешки рецепти обясняваше защо. Нещо си имало в пилешкия бульон дето помагало на лигавицата и пречело на бацилите. Така и не запомних защо, но разбрах, че си има научно обяснение.
Аз някак си не мога да свикна с това скорострелно озъбване. Зори по туйто време имаше 4-5, максимум 6 зъба в устата си, а Калпазанчо-Панчо е почти на финала. Хем знам, че децата са различни, хем ми е странно. 

охххх, ама как е паднал само, дано не се е ударил лошо.
Като гледам май всички ще задобреем в кулинарията.