Фифи, много съжалявам за козето сирене. Много трудно ви върви захранването, но се израства. Дано е скоро

За закуска няма значение какво ще приготвя, няма да го яде. Редуваме да не ядем кус кус, макарони, баница, мързеливки, палачинки, овесени ядки с ябълка и това е май.
Съни, тук се прехласваме по собствените си писания, но истината е, че твоите са истинската приказка. Всичко е изпълнено с очакване, приготовления, детски хитрости, пакости, смях. При вас като че ли всичко става много лесно. Поне отстрани
Флучия, добре че сте се разминали с малко. Успех и на теб

Леле, катопишете за консултации - ние не сме ходили от юли
Хариелка, честита кола. И Стела много изпреварва батко си. Много ми е смешна като се опитва да си вземе питки от книжката и да си ги сложи в устата, или се опитва да си играе с нарисувано балонче
Звездичке, успех с класирането.
Миша, сега се сетих за елитното училище, където ходи момиченцето на кумовете ви. Направо съм
Сийнгърл, благодаря за доверието. Ще се опитам да го оправдая

Тони, дано успее мъжът ти да оправи съдомиялната. Ние тук нямаме и ръцете ми са като шкурки.
Изчезвам

Скоро не се беше случвало преди 7ч да се събуди. И това при все, че вчера спахме само 30 мин за целия ден, а снощи заспа малко преди 22ч. Не знам как го направи.
И като за разкош посред нощите като се разплака нищо и никой не можеше да го успокои. Това пък на какво се дължеше за мен все още остава мистерия. 

Пиши, как върви при вас, че се надявам да ми е от полза. Чудесно е, че харесва толкова книжките. На нас ни задържат интереса от минута до две. 
Права си напълно-децата растат и започват да разбират и си искат.Дано работата, която са ти предложили те устройва. За мен също е важно заплащането, защото с дете разходите рязко скачат, пък с две.....Така, че и аз не бих се съгласила на какво да е заплащане. Сега на есен ми предстои да се връщам на работа и ако не ми променят условията по договора-работно време и заплащане, май и аз ще си сменям работата