Много се радвам, че темичката се оживи днес

Аз днес след обед ходих на годишен профилактичен преглед при моя гинеколог доктор Лачев- пуснах си една микробиология и цитонамазка и ехограф. Каза, че ехографът е без забележки, сега до края на седмицата чакам да ми се обади за резултатите от другите две изследвания. Дано са нормлани.
Бяхме с Кали и ММ, че той ме закара. Много ни се зарадва докторът, прегръша Кали, вдига я на ръце, радва и се, каза- те при нас все хубави деца се раждат
, пожела и скоро братче, или сестриче. тя го гледа , успохва се и мълчи. Една друга докторка, която беше там, вика- айде сега и едно момченце
Много съм си доволна от гинеколога, аз и друг път съм го казвала. Чудесен човек е и е страхотен професионалист. Обяснява каквото го питаш, спокоен е и те кара да се чувстваш добре.Ради- хубаво е, че Ники вече е добре, никакви болести повече. Ти се пази и си почивай

Съни- каква ви е количката и столчетата за близнаци
Нови ли са, или са втора употреба. Да са ви честити, близнаците със здраве да си ги ползват като се родят

Цвети- хубаво си и спряла тока на Дарето
И Кали като лвезе в кухнята гледа към печката и вика ам-ам 
Уинди- благородно в изавидях за разходката, и аз много се зареждам емоционално от такива разходки в хубави дни.
Анбибиан- майката в парка е без коментар

Петкова- като те чета, невроложката не ви е свършила кой знае каква работа. Ти си познаваш най-добре детето. Важното е, че самата ти си спокойна и усещаш, че нещата вървят към израстване на този проблем

Хариела- бързо оздравяване на Софи, дано не зарази Елиза

Смуси- Кали най-често закусва някаква филийка препечена с кравем масълце и сирене, с кашкавал, или кекс солен, или кифличка и баница е яла-ей таквиа неща. Не е по попарите .
ОООО- да не пропусна да ви се похваля- току що Кали за пръв път слезе съвсем сама от дивана. Аз я оставих седнала на средата на дивана с една играчка и почнах да пиша тук, обръщам се по едно време и гледам детето го няма на дивана, ама и не реве
Хубава и спокойна вечер на всички

), да се приготвим спокойно и първо на консултация, после на разходка.
Отделно и на друг невролог сме ходили и той беше на мнение, че не е нужно ЕЕГ. Категорично се касаело за афектно-респираторен синдром. Ей поради всичките тези причини, а сигурно има и още не мисля да му причинявам излишен стрес. 
? А кашкавала - нали е доста солен. Всъщност слагате ли сол, когато им приготвяте храната? А пасирате ли?
Яна днес се престраши в парка и се водихме само за една ръка. По едно време даже се държеше само за края на ръкава ми и смело прави крачка след крачка, чак си повярва милото и се пусна и мигновено още на първата крачка тръгна да пада, ама я хванах във въздуха, че не ми се переше и днес кален анцуг
Като почна да пищи изведнъж, не може да сварим да направим млякото. ММ скромен, направил й само 150 мл., а тя вече пие по 210 мл. плюс сок и чай след това. Изпи си ги и почна да пищи два пъти по силно 

!
Горкото детенце.Възможно било да е наследствено, което го отхвърлят или от недоизлекувана вирусна инфекция.Незнам дали има шанс да се оправи, но се моля за това.Знам, че имат стволови клетки, надявам се да има шанс за оздравяване 

Милата душичка... Жестока съдба... Дано се намери лек за това детенце!