Вчера беше разкошно време, умрях си от кеф. Дано трайно да се запролети. Много ми хареса.
Звездичке, ама наваксва яко Коколин. За всичките пъти, в които си казвала, че е лежерен, сега те опровергава, като ти го връща тъпкано.
anbibian викаш много ви влече калта.
Браво за прекрасните мерки. Ние утре сме на консултация, да видим. Подозирам, че на кг няма да е мръднал особено, но на ръст да. Съни хубаво си постъпила, дано и от службите са така човечни и милостиви и си свършат работата. Браво и за ремонта, много сте напреднали. Страхотно! Каква ви е идеята, до кога се надявате да сте готови?
Уинди да знаеш, все едно и аз бях в Ню Йорк. Така хубаво си го написала, направо се отпуснах и разходих.
Да ви се похваля и ние имаме 8-ми зъб. Разгеле!
Една седмица не съм спала, будеше се на всеки половин един час...
И само искаше да суче. Вчера пък си направих експеримент и установих, че определено като сме навън по-рядко или изобщо не се сеща да суче. Заспа в 11ч, стана дадох му да яде готвено, после една ябълка да ръба и излязохме. Прибрахме се в 15.30ч и чак тогава си потърси порцията мляко, но пък за сметка на паузата от 4,30ч(което при нас е почти рекорд
) сука един час.

Иначе за калта, Миа не съм забелязала да има такова влечение. А и тя е толкова страхлива, че трудно нещо ще е накара да се пусне и да се пробва да го стигне. Вчера вкъщи на масата ми беше телефона и тя голяма мъка хем се държи, стиска масата, хем да го стигне и като го стигне да го включи да свети
Ще направя за десерт ябълки с ориз. За супичките й купихме едно много тънко и късо фиде, а сега взех от лидъл едни макарони под формата на много дребни цветчета. Търсих буквички, каквито слагат от детската кухня, но не намерих в Лидъл и Кауфланд
излапа всичко за 5 мин. сложих е в леглото и за няма и минута заспа 
от мизерия.Естествено не са всичките такива, но повечето са.Имам си и един любим такъв блок в Провадия, е няма такава натурия, шарения и мизерщина 
бях правила мляко с ориз и си хапнах една купичка....та зачервените пакет и бузка не знам резултат на кое от двете е. Тая дивотия и със Зори съм я правила и после естествено се чешам там дет не ме сърби.
А вие как сте? Нали се притесняваше за Миа, води ли я на гастро?
Радвам се, че вече сте по-добре