Сядам да пиша докъто Кали си играе на пода около мен.
Хариелка - от два дни си мисля, че ти ме пита как правя гъбите на ф урна и аз все забравям да ти пиша. Купувам по едри гъби, най-добре става с тези дето са за барбекю, ама може и с по-дребните. Измивам ги добре, обелвам ги, слагам малко олио и вода на дъното на тавичката, във всяка гъба слагам по парченце масълце и парченце топено сиренце и така ги пека, мног обързо и лесно става и е суупер вкусно.
Анбибиан- киселото мляко с бисквити и плод и при нас се приема добре, доволна съм.
Уинди- много увлекателно пишеш. Прави ми впечатление, че си много спокойна и уравновесена.
Фифи- когато аз готвя на Кали, защото както вечес ъм споменавала е на ДК, слагам мног малк осол, иска ми се да я сивкна да яде с малко сол. Например племенникът ни яде много солено, може да си посоли филия хляб до побеляване и сам отова да яде, аз такова нещо не бих разрешила
Съдомиялната продължава да ни прави мизерии, до наводнение не се е стигало,ама само то ми липсва. Точно в момента ММ я разглобява 
Хариелка- на Елиза кашкавалката беше ли и достатъчна за обяд, кога и колко яде след това. Питам защото си казвала, че е 10 килограма, пък това ми се струва малко за обед, то по изключение днес е било де. Аз скоро споменах тук по коко яде Кали -да не се повтарям. Ама тя не се свърта на едно място. Хелде днес как спа два часа на обед, чудя се
Миналия път преди трим есеца като я мерихме беше 8 кг, а точно на годинката беше 7600. Сега съм решила да си наложа, макар че ще ми е трудно да не я качвам на кантар поне до средата на другия месец, дано издържа. Педи я измери 78 см, но ние вкъщи я мерим и е 81 см, така че височината не ме притеснява. Ама какво да направя, не мога да я накарам да стане 10 килограма с магическа пръчка
.Напоследък Кали е станала много приказлива, мърмори си нещо нейно, на пампата казва-бампа. Ама то ние с ММ не сме от мълчаливите и то никак, няма да се метне на гората я

Това е за сега от мен, после може пак да допиша.
Минавам и аз да ви видя преди да е станало време за сън 
А за Троян си права,страхотни отзиви чета и в интернет,и от приятелки чувам.А и лекарите много ми ги хвалят,та дано не съм сгрешила.Тепърва ми предстои среща с лекаря
Прочетох го отгоре-отгоре,но въпреки това ми направи страхотно впечатление.Браво
На майка си се е метнала
Столчетата са на Хаук 
Консултирах се днес с лекарката, дадох хомеопатия и сега пауза 10 дни.
Мечтая си за онези големите двойни хладилници, които са с фризер от едната страна, тогава ще си ходим на село за домашни провизии и ще пълним софийския фризер
Много е хубаво при вас, моите деца не се занимават един с друг без да трябва да се намеся. Окончателно се отказах от трето

Децата играха,спаха,купон
Но е много сладка.
А за големите хладилници с фризер и нашия е такъв - наричам го килер, но далеч не събира толкова, колкото изглежда