CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 643
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Да така е Тинки,напрегнато и отговорно.Пък работното време изобщо не може да се предвиди,те затова и предпочитат повече мъже,а на мен така ми се работи по специалността.

# 691
Истината е, че и аз жена-агроном, на място в полето или градината не съм виждала.

# 692
Тинки, аз съм виждала, ама мацката си водеше собствения бизнес. Иначе е доста трудно за жените да се реализират в тази професия, факт. Пък особено там, на полето Crazy И на мен така ми се работи по специалността, ама май трудничко ще стане  Sad
Благодаря, колежке Simple Smile Наясно съм, че е трудно, да видим дали ще се окаже "мисията невъзможна" Simple Smile
Успех и на вас момичета Simple Smile

# 693
И майка ми и баща ми са агрономи и май никога не са работили по специалността си Tired Даже винаги съм се чудела защо това са учили .... ама на времето било перспективно. Ето обяви от отдел селско стопантство в джобса http://www.jobs.bg/front_job_search.php?frompage=0&str_regio … p;keyword=#paging
Незнам за кой град търсиш, но дано си намериш нещо Peace

# 694
Гушки, и аз съм завършила нещо подобно, работя по специалността, но се надявам утре на интервюто да ме изберат и да се махам. Работата е държавна и пари няма, не стига, че са ниски заплатите, но не ги и дават целите или на време. Дано да не те разочаровам, но при мен е така и съм отчаяна. Търся си работа от октомври 2011г. и чак сега изскочи нещо подходящо, дано да имам късмет. Като цяло пробвай от това глава не боли, но мисля, че е най-добре да защитиш докторантура.

# 695
За държавен фонд земеделие,национална служба по зърното,рибарството гледам обявяват по прилични заплати.За общинските служби по земеделие се движат около 500 за младши експерт,на места по ниски.Вече къде ги дават редовно не знам

# 696
Гледайте към частните компании, като Байер, БАСФ, Сокотаб и други.

# 697
Ред, когато гледах към Байер, останах с впечатлението, че изискват високо ниво на говорим английски.  Confused Мисля, че така е и в другите частни компании, но иначе пуснах СВ-то си там, пък каквото ще да става Simple Smile Преди месец някъде Manpower имаха обяви в jobs-a за стажанти, но тогава нямах диплома, та не бях учудена, че не ми звъннаха...
Добре, че не съм притисната да си намеря сега и веднага работа, че иначе щях сигурно да се откажа да си търся по специалността  #Cussing out
Успешна седмица, момичета  Hug

# 698
  • UK
Гушки, можеш тогава да наблегнеш на английския през това време.

# 699
Гушки, можеш тогава да наблегнеш на английския през това време.
Благодаря за съвета, тъкмо гледах един курс по говорим английски, иначе английския ми е ниво B2-C1 (някъде там). Но май трябва да ходя и на психолог и после на шофьорски курс Grinning Че без книжка съм за никъде, а страх голям ooooh! Crazy #Crazy

# 700
Оф, ако те е страх, хич не се измъчвай. Сериозно.

Аз имам книжка, но след катастрофа ме е страх, и всеки път като се налага да карам направо сърцето ми изкача Simple Smile

Търся спешно хора с езици--немски, френски, италиански, испански и португалски. Така сме го закъсали,че не ми се говори. И не само ние, ами клиентите ни най-вече. Ако имате познати и приятели, свиркайте.

# 701
  • София
Оф, ако те е страх, хич не се измъчвай. Сериозно.

Аз имам книжка, но след катастрофа ме е страх, и всеки път като се налага да карам направо сърцето ми изкача Simple Smile

Търся спешно хора с езици--немски, френски, италиански, испански и португалски. Така сме го закъсали,че не ми се говори. И не само ние, ами клиентите ни най-вече. Ако имате познати и приятели, свиркайте.

Може да го е страх от самия изпит момичето, а не от самото каране  Simple Smile
То в София си е за страх...

За кол-център ли става въпрос? Друг опит/образование, освен езиците?

# 702
 Ред, на какво ниво (писмено и говоримо) ви трябват съответните езици?

# 703
Аз вече съвсем сериозно се замислям дали да не подкарам някое такси  Rolling Eyes. Мога и обичам да шофирам. Едно от малкото неща, които (май) мога да правя добре. Ако имах достатъчно финанси, до сега да съм изкарала книжка и за професионален шофьор. Това е една от 'детските' ми мечти  Mr. Green .

# 704
Ред, писмено или говоримо, и на какво ниво?
Иначе, за книжката, ми катастрофирах с учебна кола  Rolling Eyes от тогава ме е страх  Crazy Ако сега почна курсове ще ми е за трети път  Thinking Joy

Общи условия

Активация на акаунт