CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 650
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • БГ
Red Velvet   bouquet браво за участието, то е важно !

# 676
Ъъъъъъ, на каква длъжност е викаш момчето?
Нямам идея на каква длъжност е!

Странно е, да, но чак пък такъв смях Rolling Eyes И да, възможно е две клавиатури на един компютър. Едната на PS2 порта, другата на USB порта или и двете на USB, така или иначе PC-то ги разпознава като една.
Да,знам че може две клавиатури на един компютър,но ми стана странно защо му е на човека втората,като може с една.Може би го е било срам,че не знае от къде да си смени езика,и в този случай е настоявал до последно за втора.По добре да изглежда странен,отколкото неграмотен.То ако е така,в което аз не се съмнявам,ще разбера и ще ви кажа Joy

# 677
Учуден СА му показал от къде да си сменя от кирилица на латиница,но момчето казало:аааа Не,искам друга клавиатура,която да пише на английски,а тази да си стои за да си пиша на нея на български ooooh! ooooh! ooooh!.Речено сторено,донесъл му СА още една клавиатура и го зарязал.След половин час му звъннал отново за да му благодари,че нещата вече са ОК. Joy Joy Joy Joy

Аз такова чудо до сега не съм вижала newsm78,а ако някои от вас е нека сподели.

Странно е, да, но чак пък такъв смях Rolling Eyes И да, възможно е две клавиатури на един компютър. Едната на PS2 порта, другата на USB порта или и двете на USB, така или иначе PC-то ги разпознава като една.

И каква е идеята?
Всъщност,след като ги разпознава като една, за да пише на едната на английски, а на другата на бг,  трябва  пак да си смени отнякъде езика?  
Освен да си ги кръсти, да влезе в някой чат и да ги пусне да си спамят помежду си, не виждам логика.

# 678
  • Бургас
Дори и да са две  клавиатурите пак трябва да се сменят езиците, тъй като в даден момент само един е активен. Иначе аз съм работила на два монитора  Mr. Green

# 679
Браво Ред, не се предавай опитвай, все ще стане някога, по важното е, че си се пробвала.

Сега да ви споделя пак с моето интервю-ще ходя в понеделник след обяд(така ми казаха). Ще пиша за резултата, но както винаги пречки колкото щеш, но не се предавам. Сега съм в болничен заради децата. От понеделник трябва да съм на работа. Ще трябва да си пусна отпуск. Не знам кога ще ми кажат да започна (ако бъда одобрена разбира се), защото по договор имам един месец предизвестие. Просто само  дилеми. От друга страна се чудя дали да питам за заплата, защото все пак това са 40км разстояние и ще пътувам със собствена кола и ми трябва нещо да остава и за мен.

# 680
Питай ги  Peace

# 681
Момичета, в кои сайтове Ви се струват по-надеждни обявите за работа?

# 682
Успех на всички, търсещи си работа! Аз от вчера вече съм дипломиран Агроном по растителна защита, и сега турдното, идея си нямам от къде да започна да си търся работа по специалността  Thinking Ако някой има идеи, моля да ги сподели  Embarassed

# 683
  • Бургас
Как завършвате нещо, което нямате идея къде се работи. Направи си списък с всички фирми, които се занимават с това.

# 684
Имам идея, и то доста добра,но на повечето места търсят хора с опит(от 1 до 20 години),който съответно аз нямам, ИЛИ за длъжности които изискват много добри презентациони умения, които човек с два говорни дефекта трудно има Sad. Не съм длъжна да е оправдавам, че просто поисках съвет в един форум. ooooh!
Мечтая за държавна работа, но в момента отворени позиции за такава няма. Кандидатствах по обяви (още преди да имам диплома) за стажанти, но не ми звъннаха.  Sad Peace
Успех на всички, и дано всяка от нас, намери мечтаната работа!

# 685
Гушки, честито.  Имам позната, която преди години е завършила ВСИ,
май точно твоята специалност и работеше в някакъв институт извън
Пловдив (май в Ягодово), взимаше ниска заплата, почти размера на
минималната, но пък тя си харесваше работата. Ти в агроаптека имаш ли
право да работиш (и имаш ли желание)?
Скрит текст:
Аз от известно време взех да се престрашавам и да мисля за собствен бизнес,
свързан с отглеждане и продажба на декоративни растения, но още не съм съвсем
наясно как ще се справя с финансирането.

# 686
jobs.bg според мен е най-надеждния,с най много възможности Simple Smile
Гушки,защо не пробваш Старт в кариерата по ОП Развитие на човешките ресурси? Simple Smile

# 687
 Да и според мен jobsa. Gushky честито за придобитата хубава професия на агроном.   bouquet
Не знам в кой град си, но останах с впечатление, че агрономи се търсят. Дано още повече да ви затърсят, като започнат да обработват повече земи примерно и освоят повече евро проекти.

# 688
Гушки,честито.С теб сме колежки.Аз също съм завършила растителна защита и след това селскостопанска фармация.Дано да имаш късмет и намериш работа по специалността.

Доста е трудно,особенно за жена.Аз досега 6 години съм работила само в агроаптеки.Там по принцип не плащат кой знае какво,предвид това,че работата е сезонна.Аз имах късмета да работя в голяма фирма с доста други дейности и плащаха добре.Жалко ,че решиха да оставят само производството и закриха аптеките.И така от август търся работа,засега безуспешно.

Наистина търсят се агрономи,но предимно със стаж и мъже.Ако искаш да станеш търговски представител,такива търсят доста.За държавна работа следи административния регистър,излизат разни обяви за хора с нашата специалност.

# 689
Имала съм досег с професията на агронома и се възхищавам, много. За добро или лошо май в момента именно растителната защита е водеща дейност в селското стопанство - всеки гони колочество и "външно" качество. Останала съм с впечатление обаче, че е доста напрегнато, няма раб. време, няма събота и неделя. Не всичко е по план, а се действа на минутата ако се забележи заплаха...

Gushky, желая ти да си намериш хубава работа. Но ако е не-държавна, май трябва да търсиш извън София.  Освен ако не си търговски представител, естествено...

Общи условия

Активация на акаунт