CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 680
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ходих да БТ за една програма, ама тя е 3 месеца курс /160лв/ и 3 месеца стаж /МРЗ/.
Чудя се дали да си губя времето.
Иначе си накичих лога в Линкедин и се кефя като дете.
И пак пуснах св по сто обяви...
Ред Велвет, открих, че ако се вземе CV ot LInked in v pdf формат става такова, каквото ти ми показа.

# 601
Ами те щом са доволни и не искат да сменят, значи не са кандидати.  Tired
Не трябва идеята да е да се краде персонал от другите фирми.
А и не всяка омъжена жена е по-добра от сингълите по презумция, само защото е обвързана в брак. Примерно.  Mr. Green

Май нещо такова се получава на практика... а да не говорим, че има един момент да се разгледа "менюто" за да ни е по интересен живота ...
Познавам едни дето пускаха обяви за работа в джобса и после коментираха кандидатите.
За една такава кандидатка, бивша миска, какви чудеса чух  ooooh! и накрая я повикаха да я видят дали е погрозняла от тогава... Естествено не я взеха на работа ...просто си правиха гаргара... Та нищо чудно и някой от нас да са попадали в такива ситуации, но да не знаем  Joy Joy Joy

# 602
  • Перник
Има и доволни, които не биха отказали нова работа, че биха и кандидатствали по обява даже. Пример - аз  Mr. Green Харесвам си работата, колегите, шефа, както и заплатата (е, винаги може и по-добре  Wink ). Натоварването напоследък ни е доста голямо, но навсякъде е така, знам. Просто имам нужда от промяна, защото работя това от....2004 г.  Embarassed
Така че И доволните са (потенциални) кандидати  Peace

# 603
Ходих да БТ за една програма, ама тя е 3 месеца курс /160лв/ и 3 месеца стаж /МРЗ/.
Ред Велвет, открих, че ако се вземе CV ot LInked in v pdf формат става такова, каквото ти ми показа.

Може ли да дадеш малко инфо за програмата.На мен ми се иска да запиша някой курс за обучение, но ми отговориха, че имали програми само за младежи до 29г., а аз навършвам 30 след половин месец.Та, да не би да има нещо ново или ти си влизаш в категорията?

# 604
Момичета, цял ден се чудя дали да пиша или не. Писах след обяд, но го изтрих. Сега реших да споделя, защото за похвала още не съм сигурна. Ходих на интервю в една голяма фармацевтична компания, след като снощи получих обаждане. От пусканията на cv-та от повече от година това ми е трето интервю. Останах изненадана-бяхме около 30 човека, вкараха ни в една зала и ни дадоха тест за внимание и концентрация и за време разбира се. После казаха "напуснете залата, довиждане". Сега какво следва не знам, но очаквам положително развитие. Стискайте палци, защото само тук споделям.

# 605
S_sugareva, успех ти желая!
Кlodia, това с коментарите на кандитатите в свободен стил е част от вътрешнозаводския хумор  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 20:55 от Cassa

# 606
  • София

Може ли да дадеш малко инфо за програмата.На мен ми се иска да запиша някой курс за обучение, но ми отговориха, че имали програми само за младежи до 29г., а аз навършвам 30 след половин месец.Та, да не би да има нещо ново или ти си влизаш в категорията?

Програмата е за обучение и стаж на туроператори. Не е младежка, а е за всички безработни.
Трябва само СВ, диплома и заявление.
Може да се кандидатствува до средата на февруари.

# 607
Този курс само за София ли е или за всички градове? С тези 160лв ти ли ги плащаш? Извинявам се ако са ми тъпи въпросите, но след няколко дни ми изтича наказанието от БТ и ако има някакви интересни курсове бих могла да се запиша..поне да има какво да правя по цял ден, а си е някаква квалификация

# 608
Здравейте,

Имам много познати, които работят към Adecco/HP, без да са с особен опит. Чувала съм, че там постоянно имало хора, които напускат, но позициите в повечето случаи не се постват никъде. Как да се пробвам и аз там? Ако някой има специфична информация, или е работил там да пише на ЛС, плзз ... Трябва ми информация от първа ръка. Simple Smile newsm78

# 609
Има и доволни, които не биха отказали нова работа, че биха и кандидатствали по обява даже. Пример - аз  Mr. Green Харесвам си работата, колегите, шефа, както и заплатата (е, винаги може и по-добре  Wink ). Натоварването напоследък ни е доста голямо, но навсякъде е така, знам. Просто имам нужда от промяна, защото работя това от....2004 г.  Embarassed
Така че И доволните са (потенциални) кандидати  Peace

Разбира се, че да. 90% от хората откликват и искат да разберат повече, когато им предложиш нова позиция по подходящия начин.

# 610
Здравейте,

Имам много познати, които работят към Adecco/HP, без да са с особен опит. Чувала съм, че там постоянно имало хора, които напускат, но позициите в повечето случаи не се постват никъде. Как да се пробвам и аз там? Ако някой има специфична информация, или е работил там да пише на ЛС, плзз ... Трябва ми информация от първа ръка. Simple Smile newsm78

Adecco и ХП са две различни компании. Адеко почти намалиха до минимум service desk-a си за ХП. Обявите на ХП са на адрес http://www8.hp.com/bg/bg/jobsathp/index.html
Има ги и в Джобс, както и пуснати от агенции.  Peace

Най-добре, обаче, твой познат да те препоръча.  Peace

# 611
  • София
Този курс само за София ли е или за всички градове? С тези 160лв ти ли ги плащаш? Извинявам се ако са ми тъпи въпросите, но след няколко дни ми изтича наказанието от БТ и ако има някакви интересни курсове бих могла да се запиша..поне да има какво да правя по цял ден, а си е някаква квалификация

На мен ми го предложиха в БТ - Младост, София.
По 8 лв на ден ти се плащат на теб, ако посещаваш курса.
Между другото, забравих да кажа, че се искат езици и се минава интервю преди стартирането.

Милена, отиди във вашето БТ, регистрирай се и разпитай - може да ти предложат нещо.

Хораа, ще умра!  Mr. Green 321 лв!http://www.jobs.bg/f1672346
А пък е интелигентно написана обявата...

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 10:30 от L'Agent

# 612
  • София
Здравейте,

Adecco и ХП са две различни компании. Адеко почти намалиха до минимум service desk-a си за ХП. Обявите на ХП са на адрес http://www8.hp.com/bg/bg/jobsathp/index.html
Има ги и в Джобс, както и пуснати от агенции.  Peace

Най-добре, обаче, твой познат да те препоръча.  Peace

А какъв е случая със Софика и НР? Те агенция ли са?

# 613

На мен ми го предложиха в БТ - Младост, София.
По 8 лв на ден ти се плащат на теб, ако посещаваш курса.
Между другото, забравих да кажа, че се искат езици и се минава интервю преди стартирането.

Милена, отиди във вашето БТ, регистрирай се и разпитай - може да ти предложат нещо.

Хораа, ще умра!  Mr. Green 321 лв!http://www.jobs.bg/f1672346
А пък е интелигентно написана обявата...
Е тея нещо не са добре Joy Ако беше за 4 часа може би щях да ги разбера...макар не съвсем, но да имаш толкова изисквания и да даваш 321лв Sick

Благодаря за инфото за БТ Hug Ако не стане нещото с едно назначение мое ще отида. Ако пък стане ще видя дали има още от онези обучения за работещи срещу ваучери

# 614
Не знам какво конкретно те интересува за Софика, но аз кандидатствах при тях преди месец някъде.За кол център в Пловдив,за Мтел.Търсеха 50човека-още си търсят.Ходих на интервю, знам къде са ми грешките, но честно казано и нямах голямо желание да работя това.Та си получих любезно писмо, че продължават подбора с други кандидати.

Общи условия

Активация на акаунт