Дойде зима мразовита,с плетки бързо тя отлита!

• 87 164
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Сне*инка,
както винаги стилна и красива!!!
За пореден път аплодисменти!!!
Възхищавам ти се!!! Hug  bouquet

# 181
  • София

И така и така съм тръгнала да нахалствам, някой знае ли тези силиконови/гумени приспособления да се продават някъде из бг магазините (а ако сте виждали из Варна такива  Whistling)- предполагам се продават отделно за допълнително удобство при плетенето на една кука...

[

Аз съм си  направила с изолирбанд Simple Smile Скоро ще кача една шапка да покажа, че не съм имала време да я снимам.

# 182
hmhm, това с изолирбанда е доооста хитро - аз снощи дадох бойна задача на мъжо да измисли нещо по въпроса, но дотогава мога да пробвам 1 кука с твоето предложение. Благодаря   bouquet

# 183
Снежи    bouquet
Отново красота,останах  с   newsm09 в снимките  newsm51

# 184
Снеже, много красиви - и ти и жилетката  Heart Eyes не бих се сетила че толкова добре ще изглеждат райетата, браво. Мечтая си за такова подобно палто да си оплета с подплата ...

# 185
Сне*инка, прекрасна, изпипана както винаги... и производителна-все ти се чудя кога успяваш да изплетеш толкова неща. Не спиш ли, що ли?

# 186
  • София
Отдавна не съм се появявала - ужасТ, срам!!! - но пък я вижте какво намерих:

# 187
Здравейте Simple Smile
Записвам се за да не ви изпусна Simple Smile не че имам много време за плетене, но съм решила да изплета шапка на малкия, вече работя по въпроса, надявам се скоро да мога да ви я покажа Simple Smile

# 188
  • Стара Загора
Момичета,много ви се радвам,че сте направо неуморни.Страхотни плетки и барнатииии ooooh!
Весела Ахрима,всичко е супер,особено снудовете са направо убийствени. newsm51 Аз все не намирам време да си изплета един и на мен.
Adelinche,много миличко това кутре.Как така го отглеждате,аз като видя такова малко животинче и направо ме е страх да не го уморим,особено сина ми.
Fantasy-Girl,направо си заслужаваше чакането и плетенето на това твоето одеалце.Да си се завивате много години всички у дома.
Сне*и,ако знаеш само как ти се радвам.Обичам добре изпипаните до последния детайл неща,а ти винаги си ги правиш така.Пожелавам ти още много години да създаваш красоти и да обличаш с тях внуци и правнуци smile3501

# 189
здравейте,
може ли едно питане? Embarassed
Ръкави на 2 игли може да се оплетат като един правоъгълник и да се зашият, нали?
А това http://bgpletivo.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/ … D0%B0%D0%B2%D0%B8

са 2 правоъгълника, нали?

# 190
Ръкави на 2 игли може да се оплетат като един правоъгълник и да се зашият, нали?

Да, плетеш правоъгълник, като измериш колко точно ти трябва по дължина. После го зашиваш и готово. Получаваш и болеро в добавка.  Simple Smile

На картинката са два, но за мен е доста грозно изпълнението.  Simple Smile И не рекламирай тук безплатно такива сайтове!

# 191

Да, плетеш правоъгълник, като измериш колко точно ти трябва по дължина. После го зашиваш и готово. Получаваш и болеро в добавка.  Simple Smile

На картинката са два, но за мен е доста грозно изпълнението.  Simple Smile И не рекламирай тук безплатно такива сайтове!

Това рекламиране ли е???  newsm78

# 192
Здравейте! Някой може би да даде схема за плетена котка на една кука и ако може да е на български схемата.Предварително благодаря!

# 193
Здравейте, да сте стрещали прежда, която е комбинация от памук и вълна? Не намирам нито в кварталните магазинчета, нито онлайн...

# 194
Момичета, радвам се, че харесахте нещата ми. Обещавам, че ще направя по-добри снимки, а и имам за показване още доста. Grinning  Laughing Не съм ги показвала досега, защото съм много самокритична, но реших, че е егоистично от моя страна само да се наслаждавам на красотите, които правите. Плюс това, като видя какви сте ги натворили, се нахъсвам още повече за плетки за което съм ви много благодарна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт