БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 553
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
.......незнам защо така не устоимо ми изглежда гоблен със забодена игла ... сякаш ме чака да го хвана

Аз така се размотавах може би от 29.12. - чак днес преди час боднах малко. Embarassed Но определено си почивам.

И да отговоря на бонели : Шия този гоблен от Никулден, като не си давам никакъв зор. Карам го спокойно - яваш - яваш. Върви бързо, защото има доста 1/2 бод с една нишка, но вече почти свърши.  А трябва да стане това :

А съм до тук :

# 706
  • Стара Загора
Пожелавам ви през новата година от сърце да осъществите мечтите си и да откриете кои са тези, които си е струвало и кои са тези, които са били просто илюзия.  Желая ви  много искрен смях, защото колкото и да е важно нещо, не може да е по-важно от една искрена усмивка.  Желая ви чисто сърце и истински, искрени близки хора, за да бъдете наистина богати.  Желая всичко, от което имате нужда и всичко, от което нямате   Желая свободата да избирате своя път и своите мечти и да ги осъществявате лесно. Към едно ново начало, за един нов ден!

# 707

Пожелавам много здраве, щастие и късмет на всички вас и вашите близки, а всяка от вас през тази година да има повече време за любимото хоби и дано има късмет да ушие дълго желания гоблен.

# 708
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оленкаааа Simple Smile Simple Smile Simple Smile живееш в миналото Wink но пак благодаря за пожеланията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

аз боднах един нов  Blush няма да показвам скоро  Hug

# 709

Честита новата година !!!

Аз съм дотук:

# 710
Така като сте почнали да показвате етапчета, аз пък стигнах дотук

# 711
Малко късно, но и от мен ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Бъдете здрави, щастливи и като пчелички работливи! И все такива красоти да творят ръцете ви!   madnoel

Честито и на всички именници! Да сте живи и здрави!  bouquet

# 712
  • София
Бачийска, голям труд си вложила, всички картички са разкошни. Hug  :  bouquet  bouquet  bouquet
Нищо, че е  само виртуално, считай моята картичка за получена. Heart Eyes

Аз както обещах, нали съм в отпуска, подхванах пак гоблена. Ето до къде я докарах за 5 дни шиене:

Последно бях до тук

А трябва да стане това

Честита 2013г. Да бъде мирна, спорна и плодородна! А аз сщо започвам този гоблен!

# 713
  • Сливен
Честита Нова година и от мен! Пожелава ви здраве, късмет и благополучие,  време за любимите хора и хоби!
На мен не ми остава време и за съжаление нищо нямам завършено напоследък, но пък с невероятно удоволствие се радвам на сътворените от вас неща!

# 714
  • София
Честита Нова година, момичета! Весела, спорна, щастлива!
Дано намерим повече време за любимото хоби тази година Simple Smile

# 715
Честита Нова година на всички.Много здраве и късмет.
Някой ако е шил това, ще ми каже ли на какъв цвят панама се шие, кой каунт и дали се шие кръстче или гобленов бод?

# 716
Честит рожден ден , Добри и Шерлок !

Нека твоят рожден ден
 ти донесе толкова щастие,
 колкото ти даваш на всички хора,
 които познаваш!
 Hug

# 717
  • БЪЛГАРИЯ
          Добър ден и за много години!

Мили момичета, честит рожден ден! От сърце ви пожелавам да сте здрави и безкрайно щастливи! От зрънцето Добрина може да избуи цяла гора- радвайте се, че имате принос в "залесяването"! newsm51 newsm38

# 718
 Blush Blush Blush благодаря за пожеланията, за добринката и за това, че ви има  Hug Hug Hug

малка почерпка  Hug Heart Eyes Hug

специално за астралната близначка - шерлок  Mr. Green ако знаеш колко съм те търсила!  Heart Eyes
това, дето пее, съм аз.  само трябва да гледаш от косата надолу  Whistling

финетииии, изядох те  Mr. Green Mr. Green

# 719
Честита Нова година на всички.Много здраве и късмет.
Някой ако е шил това, ще ми каже ли на какъв цвят панама се шие, кой каунт и дали се шие кръстче или гобленов бод?

извинявай, от вълнение забравих да отговоря  Blush

аида 14, кръстчета, цвета crema, според това тук

Общи условия

Активация на акаунт