БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 554
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Честита Нова Година, скъпи момичета.
Бъдете здрави, обичани и уважавани.  bigdance2  :

# 691
# 692
  • По света и в нас.
Честита Нова Година!
Честит празник на всички именници!

# 693
Честита Нова Година, момичета! Желая здраве на вас и близките ви, защото когато сме здрави всичко друго се нарежда само.

# 694
Бачийска, ти докато разцъкваш, аз бродирам. Станала съм още в 6 Simple Smile
Честита Нова година! Да сме здрави, усмихнати, щастливи и да продължим всичко красиво, което сме започнали през старата година!

# 695
ИнаТ много си ранобудна  Stop . Аз легнах в 5  Crazy

Да ви е честита Новата 2013г. Бъдете здравии с много късмет.

# 696
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ееее, инатче, че то не остана  Hug

Simple SmileSimple Smile остава само да кихне, че да му изпадат петънцата Simple Smile Simple Smile

много ми се почва ново, но ми се ще и да позавърша нещо  Blush ммммда, трудно ми е да реша Simple Smile

# 697
  • Казанлък
ЧЕСТИТА 2013 ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ[/color
Ето какво започнах  в очакване на лятото :http://elka52.snimka.bg/tapestries/gobleni.654583.29359404

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 13:11 от elka52

# 698
  • София / Баня
Честита нова година момичета. Нека ви донесе много здраве, много щастие и много, много късмет. За всички ви повече свободно време за да творите красоти.

И честит имен ден на всички именници.

# 699

Честит празник на именниците!

# 700
  • БЪЛГАРИЯ
Нека да ни е честита,
здрава, мирна, плодовита!
Бог да дава таз дружина
да се вихри до амина!

За много години и честит празник на именяците! Аз си имам един такъв вкъщи и по този повод, воала:

# 701
Честита нова година и от мен! Нека да сме живи, здрави, щастливи и да имаме повече време за любимото си хоби! Честито и на именниците - живи, здрави и всичко най-хубаво!

# 702
  • София
Честита нова година, честито и на всички именници и рожденници!

# 703
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честита Нова Година!!!!   bouquet Hug
Желая на всечке ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ!!!!

# 704
За много много години на вас и семействата ви много здраве, щастие и топлина и много време за творене на бродираната красота!

От десетина дни не съм хващала игла и тъкмо се чудех дали да хвана да бодна няколко квадратчета .... Благодаря ви че ви има всички и все показвате разни красоти - вдъхновявате ме и хич не се чудя - отивам да шия!

незнам защо така не устоимо ми изглежда гоблен със забодена игла ... сякаш ме чака да го хвана

Общи условия

Активация на акаунт