Юнчета за Коледа се стягат, към чинията на мама те посягат

• 28 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Грах въведох отдавна. Първо давах със смесените пюрета, един път му направих аз от замразения, но не стана добре. При пасирането люспите останаха и не беше перфектна консистенцията. Исках да му въведа и леща, но пише 9 месец. А в Индия бебетата ги захранват точно с кхичри - ориз и леща. Но ще изчакам.
Micah Lawrence, разбирам какво имаш предвид с този дискомфорт. Аз родих секцио, получих след това инфекция от катетъра. Имаше болка точно при пишкане. Понеже кърмех не можех да пия антибиотици и ми предписаха Цистостоп рапид. Пият се по-дълго, но помага определено. Можеш да направиш един курс, ако не помогне няма и да ти навреди  Simple Smile
Аз пера с Тео бебе, нямаме нито едно петно  Peace сега взех да пробвам Сано

# 676
Пак да попитам давате ли млечни каши и пюрета с мляко?

Млечни каши давам от 2-3 дена. Млечни пюрета още не съм предлагала, но имам няколко купени със сметана и мисля скоро да ги дам. Въобще май ще започвам по-смело да действам със захранването.

# 677
Здравейте!
За петната - натърквам със сапун Тео бебе и накисвам или накисвам с Вениш и после пера със Сано или Тео бебе.
Грах съм въвела още преди седмици, като се свари махам люспите и така пасирам.
Млечни каши давам, гледам да са с преходно мляко - на Милупа, Хип и Тьопфер, но и на Хумана и  Ганчев съм взимала.
Лека вечер на всички!

# 678
Ще взема да накисна и аз с Вениш ,дано се изчистят,защото сме оплескали 3-4 бодита и толкова ританки,пък са едни хубавки...жал ми е Simple Smile
Аз съм много доволна от омекотителя на Сано,взех го за първи път преди 2 седмици и ми мирише много хубаво и дълготрайно.

Като стана въпрос за ританки,вие още позлвате ли или вече сте на панталонки и клинчета и ако да,как не ви падат чорапките  newsm78 ...каквито и чорапи да сложа,точно след 2 минути са се изхлузили.

Млечна каша още не съм дала,но след 2-3 седмици ще ги почвам Simple Smile ,че безмлечните са много малко..пък и е време Simple Smile   bouquet

Крис - благодаря,ще се възползвам от цистостопа Simple Smile
Давайте заглавия вече  , привършваме темичката newsm68 newsm44

Лека вечер

# 679
Micah Lawrence , ако си имала разкъсвания по предна влагалищна стена,може и от това да ти е дискомфорта или да имаш лек десцензус.Ако не си ходила на контролен преглед след раждането,по-добре отиди да видят какъв е проблема.Аз още не съм ходила,срамота,много съм немарлива относно собственото си здраве  Embarassed
 Грах въведох отдавна с готово пюре,също и карфиол,пак с готово.В началото не го хареса,но днес за мое учудване яде пюре с карфиол.Млечна каша давам на Лактана с преходно мляко.
  Аз обувам ританки,по-удобни са ми,чорапите и при нас падат,за това ако не са й дълги ританките не слагам чорапи,освен,ако не е по-студено.

# 680
Привет от нас!
Еми има 4то зъбче от 2-3 дни вече, пак долно, т.е. вече 4 долни зъбчета  Laughing Сега чакаме горни вече  Wink
Ританки обувам за сън - спим с боди-потник, закопчано върху памперса, ританки и боди с дълъг ръкав, закопчано върху ританките /откакво веднъж сутринта я намерих със събути ританки  Embarassed/, за да ги държи.
През деня ползвам чорапогащничета  Peace Чорапките и терличките се събуват, ние им "помагаме" също понякога, но... обувам пак и така...

# 681
  • Варна
И ние сме с  чорапогащи, обуваш , загащваш , чиста работа  Mr. Green

Да ви обадя , смъкнах сгъваемата кошара на първо ниво и сложих втори матрак , така общата височина е 19 см и работата заспа иначе е много ниско  Crazy

При нас позивите за горните зъби са налице , може би до месец ще прорежат

# 682
Добро утро  Hug.
Петната и при мен са мисия невъзможна,даже и с вениш не става Close.Вече обличам нещо връхно по старо когато ядем.
Оздравяха ли болните мами и дечица?нашия тати беше болен ,дано не ни е заразил,уж беше карциран в друга стая Simple Smile...
Аз давам понякога вече кисело мляко с бисквити за следобедна закуска-много ни харесва.Мъжа ми го изпратих да купи някое по БДС ама той не намерил и купил Бор чвор 2.9 и 3.6 .Дано е хубаво .
Има ли и други да дават?А на кухня записани има ли?При нас е от 10-и месец ,но си мислех супата дали може да се дава за вечеря със сухарче?Или сме малки още?
Давайте идеи за подаръци за св валентин?

# 683
Мен три дена ме държа вирусът с висока Т и главоболие, свалях я от време на време с парацетамол.А гърлото още ме боли.Успях да заразя комшийката,която идва от време на време да види децата и сега ми е съвестно.Дано малката не се разболее,че като знам колко е гадно  Sick
 Идеи за Св.Валентин - карта за фитнес,ваучер за масаж,ваучер за двудневна почивка за двама ,ако има кой да гледа детето.
 Вчера взех едно зеленчуково пюре от ДМ,в което пише,че има обелен боб.Днес ще го пробвам,дано не образува много газове.

# 684
  • Тук у дома с двете ми деца.
Момичета  относно идеите за свети Валентин аз какво измислих. Първо ще отидем на театър, после съм направила резервация в един ресторант където ще има и програма и разбира се постарах се на масата да има червени свещи и сърчица. Grinning Надявам се моят мъж да се зарадва!
Аз ставам, че трябва да сменям памперса на малчо Hug

# 685
  • София
Мерлински, честито зъбче, много да са здрави! Simple Smile
Ди_п, дано наистина малката не се разболее, а на теб по-бързо оздравяване  Praynig
Нашият татко беше на гости при болен човек и заради това ще се видим чак другата седмица  Sad Подарък за Св. Валентин няма да получи, както не получи за Коледа и РД.
Моите предложения за темичка са:
1. Юнче зъбчета показва и на мама играта то разказва  Laughing
2.  (вече сериозно:) ) Юнче през зъбчета се смее, на слънце да играе то копнее.

# 686
Merlinski - честито зъбче !
Di_p - миличка,нямам представа какво си ми написала  newsm12,но ще си видя епикризата по-късно Simple Smile
Бях на контролен преглед на 30-тия ден след раждането,защото 20 дни не можех да си седна на д..то и въпреки обилните бани със смрадлика,много бавно стана възстановяването..Но там само ме погледнаха отдалече и казаха да се мажа с някакво кремче за зачервяването и ме погледнаха на коремен ехограф - матката ми се била прибирала добре..Това беше прегледа.След като им разказах какво чувствам ми казаха,че всичко след раждане е нормално  Laughing ..
Извинявам се за подробностите момичета ! Peace
Бързо оздравяване на теб и дано на малката й се размине  Praynig

Пантерка - не съм давала кисело мляко и не сме записани на кухня все още,след 10-ти месец Simple Smile ,но ако си въвела всичко / вкл. белтък и/ ,и може да дъвчи,не виждам причина да не я запишеш.

За Св.Валентин - купих една жилетка,но не е специално за празника!Разбрали сме се без подаръци Simple Smile и не  съм мислила Simple Smile
Либра - успех със зъбките!

Крис - 1 глас от мен,много ми хареса!

Четох за някакъв препарат СПОТ за петна и ще го издирвам,после ще дам отчет за него!
Бяхме навън сутринта,но беше много студено и се прибрахме след 40 мин.,уж щяло да вали следобед - я какво слънце има... #2gunfire

Това е от мен хахаха / не е малко а? / ooooh!

# 687
Здравейте, мами-гълабички!
Аз да ви разкажа, че днес докато снимах Еми седнала, тя нещо се ядоса /обикновено позира без проблем/, изпъна се назад и си удари главата във вратата на гардероба, пред който я бях сложила да седне  Sad Абе, за секунда просото... поплака си, на мен също ми се сви душичката, но е добре.
Излизахме и на разходка - подлъга ни слънцето, но духаше и беше студено.
За Св. Валентин мисля една хубава вечеря да си направим четиримата вкъщи и една кошница със сладки неща съм приготвила, за всички ни, даже май най-вече за баткото, не за таткото  Laughing
Кристиани, на мен и двете ти предолжения ми харесват  Peace

# 688
[Подарък за Св. Валентин няма да получи, както не получи за Коледа и РД.

Хихи и ние сме от този отбор. Мъжът ми правеше някакви романтични опити в началото, но му мина Simple Smile

Нашият татко май получи усложнение от грипа, въпреки че пи антибиотик. Много му е надута едната сливица и личната го е пратила при специалист. Сега го чакам да се прибере да каже какво са му изписали.

Бебка през нощта беше много неспокойна, затова цял ден спи. Опитахме се да отидем с нея да платим тока, но ми се видя много студено и се прибрахме.

# 689
Micah Lawrence, освен пак да отидеш,тоя път при по-сериозен лекар  Hug

krasavica , дано не е нещо сериозно при мъжът ти,че е голям зор да преглъщаш бръснарски ножчета  Sick
 Излизахме на разходка за 20 минути и студеният вятър ни принуди да се приберем.
 За св.Валентин и ние не си правим подаръци,порядъчно отпразнуваме св.Трифон Зарезан  Drunk
ама тая година ще мина само с безалкохолна бира  Simple Smile
  И на мен ми харесват предложенията за заглавия  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт