Какво бихте си помислили Вие?

• 6 400
  • 76
  •   1
Отговори
Описвам ситуацията максимално кратко: Тя е един от  най-обичните ми хора. Моята сестричка. Омъжена от 11 години с две деца.   Бракът и не върви от 3 години. Мъжът и е от типа интроверт, не показващ чувствата си и това я измъчва вече сериозно. По тази причина, вероятно като отдушник на емоционалната празнота, в интернет/ чрез сайт за запознанства/ тя се запознава с мъж, с който много си допадат като мироглед и прочие. Започват да си пишат и във времето стават изключително близки приятели. Споделят си изключително лични неща, включително и интимните си проблеми. Тя- проблемите с мъжа си, той- проблемите с приятелката си, без да търсят според думите и желание за преминаване на границата на приятелството. И двамата са от различни градове и се виждат веднъж на няколко месеца за по няколко часа/ходим си на женски партита 5 жени в различни градове веднъж на няколко месеца, та два пъти ходихме и в неговия град/. Не спират да си пишат обаче споделяйки как протича живота им и непрекъснато подкрепяйки се за житейските несгоди. Междувременно си признават, че в даден период са си се представяли заедно евентуално, но в един момент са си дали сметка, че това би било много парещо, поради което са се разбрали да бъдат само приятели. Но я виждам как когато говори за него очите и се оживяват и как ми говори за него, че ако го е срещнала по-рано.....и в същото време ми казва, че наистина той и е най-истинския приятел, който никога не е поискал секс от нея. Той пък от своя страна не спира да и се възхищава какъв човек е, чрез писмата си, търси я като дойде в София да се видят, но предпочита насаме, без мъжът и/защото са се запознали вече и с него, дори им е идвал на гости/, обажда и се от време на време по телефона просто ей така да разкаже как е и т.н. В смисъл чисто приятелски.
Та въпросът ми към Вас е: мислите ли, че наистина между тях стои само приятелство в чист вид/ вече цели 3 години/ или може би има и нещо повече, което и двамата не си признават, но поради обстоятелствата го играят само приятели? И ако тя не беше омъжена, а той обвързан, макар и неженен -дали тази история би се развила по друг начин?
Хем ми казва,  че е нещастна с мъжа си, хем  като и намекна за този виртуален приятел тя категорично отрича, че е възможно и реално. И нямам идея вече какво да я посъветвам. Освен това се правя на " ни лук яла, ни лук мирисала" пред зет си. Абе кофти ситуация. Вие как мислите? Дали според Вас е само приятелство или май границата е неясна?

# 1
  • out of space
Интересно. Мисля, че би било възможно да има продължение тази приятелска връзка. зависи от тях двамата, може би след време...

# 2
Щом не иска секс, пиши го бегал! Поредния импотент!  Laughing  ooooh!
Хич да не си прави илюзии, този ми прилича на маниак-психопат. Sick

А теб ще те посъветвам да не се месиш в личния живот на сестра си. Ще доведе ли до нещо и до какво точно, си е само нейна работа и времето ще покаже.

# 3
Тяхна си работа - може да са си намерили отдушник или просто някой от другия пол, който да им дава това, което не намират в партньорите си.
Съгласна съм с Lizet33 само в частта да не се месиш в живота й, това не е твоя работа.

# 4
този ми прилича на маниак-психопат. Sick
Пак се започна с диагнозите
Lizet33  защо не запишеш психиатрия, явно ги разбираш нещата hahaha

# 5
Пак с диагнозите дойде Лизет hahaha
Защо не запишеш психиатрия, явно ги разбираш нещата hahaha

Що, на теб да не би да ти изглежда нормален така по описанието? Запознава се със жена в сайт за запознанства, но нищо не искал от нея, никакви отношения и никакъв секс. В същото време се сближава със семейството и и запознава даже с мъжа и. Shocked През цялото време вече 3 години непрекъснато смуче информация от жената общувайки с нея виртуално под предлог на "споделяне". Ако това не е описание на маниак-рецидивист с опит, па те на.
Аре бе! Какво търси тоя импотентен дето не иска секс в сайт за запознанства????

# 6
Да бе, приятели!  Laughing И един мармот завива шоколада в станиол, нали?

# 7
Щом не иска секс, пиши го бегал! Поредния импотент!  Laughing  ooooh!
Хич да не си прави илюзии, този ми прилича на маниак-психопат. Sick

А теб ще те посъветвам да не се месиш в личния живот на сестра си. Ще доведе ли до нещо и до какво точно, си е само нейна работа и времето ще покаже.

Lizet, принципно много харесвам коментарите ти, но този път си позволявам да не се съглася с теб. Този човек никак не ми изглежда "маниак-психопат", поне по това, което сестра ми е описвала за него. Дори ми е прочитала част от писмата му към нея и си признавам, че и изказът му и стилът му на писане и размишленията му са далеч от тази представа. Просто забелязах как като се видим със сестра ми, особено напоследък все върти-суче и все за него ми говори, ей така по приятелски какъв страхотен човек бил и т.н. И за доказателство си отворя пощата и ми показа и прочита част от кореспонденцията им. Е, признавам- невероятно беше написано всяко едно изречение, като не пропуснах и да отбележа как небрежно споменава и за нейните великолепни качества като човек. И се чудя какво да я посъветвам. Направо се конкурира с новият ми мъж по хвалебствия този човек, но се чудя дали те не са просто признак на добро възпитание и топло , приятелско чувство или нещо повече?

# 8
Лизет, а този човек веднъж само им е идвал на гости, тъй като зет ми страшно е изревнувал, след като сестра ми му разказва за него и е пожелал след като били такива приятели да им дойде на гости, за да се запознае лично с него, за да го "прецени".Той не вярваше, че са само приятели и че нямат хоризонтална консумация и затова тя се съгласи с него като го покани на гости, за да се убеди и мъжът и, че не е това, което си мисли. И всичко е минало съвсем нормално. Оттогава зет ми се кротна, но въпреки всичко до колкото разбрах не е много ЗА относно общуването им, па макар и приятелски. Ето точно това е тънкият момент тук. Аз самата имам подозрения, че систъра, а и този човек се привличат по някакъв необясним начин. Затова и се обръщам към Вас за мнение по въпроса, като не ми се иска да се заяждаме, ако всеки изрази различна позиция. За мен лично е важно това.

# 9
molen, това откъдето и да го погледнеш е виртуална връзка, въпреки че се срещат отвреме навреме. Това е съвременния начин за запознанства, комуникация и ако е дал господ, да прерастне в нещо друго ... Всеки един от двамата проектира върху другия това, което му липсва и в този смисъл го идеализира. Всеки един от двамата има някакви липси, но кой ли ги няма  newsm78 Не трябва да забравяме, че всеки един в такава виртуална връзка иска да покаже най-доброто от себе си и да бъде оценен  Sunglasses  Аз не бих се нахвърлила върху "проблемните" затворен съпруг и бля-бля приятелка - не са те на топа на устата ти. Не сме и в съда, за да съдим хората (сестра ти и приятеля й) да търсят това, което им липсва.

Времето ще покаже колко държат един на друг и дали в действителност всичко стои на приятелска основа - аз лично дълбоко се съмнявам. Хората са склонни да мислят, че са изпуснали нещо и тръгват да търсят дивото, но докато не са сигурни доколко могат да го хванат, особено мъжете, не пускат питомното  Joy

# 10
Те най-големите маниаци са и най-омайни в приказките. Не го слушай как и какво говори, а мисли какво иска този човек от вас изобщо? Няма си други приятели-мъже в неговия град че тръгнал да се сприятелява семейно чрез сайт за запознанства и омайвайки жена?

Абе я го проверете тоя в полицейските справки! Хич не му е чиста работата.

пс. Номален мъж НЕ МОЖЕ да не мисли и говори за СЕКС, когато общува с жена към която има интерес!!!! За великолепните качества като човек да го разказва на психиатъра си! Laughing Отдавна да съм му теглила една.

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 18:44 от Lizet33

# 11
molen, това откъдето и да го погледнеш е виртуална връзка, въпреки че се срещат отвреме навреме. Това е съвременния начин за запознанства, комуникация и ако е дал господ, да прерастне в нещо друго ... Всеки един от двамата проектира върху другия това, което му липсва и в този смисъл го идеализира. Всеки един от двамата има някакви липси, но кой ли ги няма  newsm78 Не трябва да забравяме, че всеки един в такава виртуална връзка иска да покаже най-доброто от себе си и да бъде оценен  Sunglasses  Аз не бих се нахвърлила върху "проблемните" затворен съпруг и бля-бля приятелка - не са те на топа на устата ти. Не сме и в съда, за да съдим хората (сестра ти и приятеля й) да търсят това, което им липсва.

Времето ще покаже колко държат един на друг и дали в действителност всичко стои на приятелска основа - аз лично дълбоко се съмнявам. Хората са склонни да мислят, че са изпуснали нещо и тръгват да търсят дивото, но докато не са сигурни доколко могат да го хванат, особено мъжете, не пускат питомното  Joy

Greendream, напълно съм съгласна с това, че не бива да съдим хората. Дано не си останала с впечатлението, че съдя сестра си. Тъкмо обратното. Аз самата отдавна съм и казала, че мъжът и не е в нейната кръвна група по отношение и на темперамент, и на възгледи и на емоционално припокриване. Тя е импулсивна, дива и силно емоционална, а той на обратния полюс. В този смисъл те са диаметрално противоположни като личности, което не ги прави лоши хора. Зет ми е добър човек, свестен е, но просто не и дава емоционалната радост, от която тя виждам огромна нужда. Бил си такъв, темерут, не можел да се промени. Тя пък в пристъп на отчаяние му казала, че била пък инаква и и било писнало да се съобразява с емоционалната му импотентност и вече не издържала. А аз стоя като буфер между тях и се чудя как да парирам нещата, още повече, че виждам какво влияние за нея оказва този "виртуален мъж". Лети като е получила писмо от него, а и доколкото разбирам и той не спирал да и обяснава как може нейният  мъж да неглижира жена като нея......вече 3 години не спират да си пишат и виждат и да си прекарват с часове унесени в разговори.....ами де да знам, за мен това е нещо повече от приятелство като че ли, колкото и сестра ми да го отрича....поне така ми се струва, но може и да бъркам.

# 12

Що, на теб да не би да ти изглежда нормален така по описанието? Запознава се със жена в сайт за запознанства, но нищо не искал от нея, никакви отношения и никакъв секс. В същото време се сближава със семейството и и запознава даже с мъжа и. Shocked През цялото време вече 3 години непрекъснато смуче информация от жената общувайки с нея виртуално под предлог на "споделяне". Ако това не е описание на маниак-рецидивист с опит, па те на.
Joy Joy JoyАма тя и сестрата същите ги върши и тя ли е маниак - рецидивист?
Запознава с мъж в сайт, не иска нищо от него, представя го на мъжа си.

# 13

Joy Joy JoyАма тя и сестрата същите ги върши и тя ли е маниак - рецидивист?
Запознава с мъж в сайт, не иска нищо от него, представя го на мъжа си.

Абе мани ти, жените са си патки заспали открай време... Laughing Повечето са си и фригидни та хич не им прави впечатление когато мъж не говори за секс а и пее серенади за красивата душа. Mr. Green Да и завърти главата на такава не е никакъв проблем за изкусен оратор. Въпросът е че все нещо му трябва на тоя...Като не е секс, то какво????

# 14
Е, на третата година го запозна с мъжа си по негово настояване. А иначе ми каза, че е влязла в този сайт за запознанства, за да се разтуши малко ,да намери нещо различно от мълчанието и липсата на нежни думи в семейството си уж на майтап, ама майтап, майтап, пък вижте какво става.....

Общи условия

Активация на акаунт